Holivudinis plaukų sušukavimas – kur slypi gražių plaukų paslaptis? | KaunoDiena.lt

HOLIVUDINIS PLAUKŲ SUŠUKAVIMAS – KUR SLYPI GRAŽIŲ PLAUKŲ PASLAPTIS?

  • 0

Žvilgančių, sveikų ir purių plaukų nori bene kiekviena moteris. O stereotipinė nuomonė, jog jais džiaugtis gali ne kiekviena – klaidinga.

„Viskas įmanoma. Tereikia žinoti kur kreiptis“, – juokauja Olga Wiseman. Tad ką daryti ir kuo pasitikėti, jog plaukai taptų jūsų žavesio rodikliu, pataria salono „Greenas“ vadovė.

„Dirbame su žavingomis, žinomomis Lietuvos moterimis. Visos jos, kaip žinia, gali pasigirti sveikais, akį traukiančiais plaukais, holivudinėmis bangomis. Dažnai sulaukiame klausimų kokį plaukų šepetį naudoti, kokį plaukų džiovintuvą pirkti. Galiu atsakyti tik viena – tai nėra svarbu. Svarbi rankų technika“, – sakė moteris.

Svarbiausia suprasti, kad sušukavimas nėra šukuosena. Tai plaukų džiovinimas, juos suformuojant. Užsienyje labai populiaru ateiti į saloną greitam plaukų džiovinimui. „Tai ir yra madingas holivudinis įvaizdis, kurio metu kruopščiai parenkamas plaukų kritimas. Pavyzdys gali būti kai kurios Lietuvos žvaigždės arba JAV žinių vedėjos. Jos visada būna taip sušukuotos. Be abejonės, tai gali atlikti tikrai ne visi. O stulbinančio rezultato pasiekti sunku. Tarkime mūsų ištikimos klientės Astos Valentaitės sušukavimui atlikti, specialiai apmokomi mūsų salono meistrai. Ji puikus tokio nepriekaištingo stiliaus ir sveikų plaukų standartas“, –  pasakojo O. Wiseman.

Toks šukavimas išsilaikyti gali net 3-4 dienas. Žinoma, trečią dieną, reikia papildomai naudoti sausą šampūną, kuris sugeria atsiradusių riebalų perteklių, pakelia plaukus ir atnaujina sušukavimą. Tai ypač patogu kelionių metu arba per švenčių maratoną.

„Ypatingas šis plaukų džiovinimas yra ir tuo, jog plaukų forma pritaikoma asmeniškai, siekiant, kad veidas būtų reljefiškai įrėmintas. Išryškinami elegantiškiausi veido bruožai. Džiovinimo metu naudojamos specialios profesionalios priemonės. Viskas prasideda nuo specialaus, apimčiai formuoti skirto šampūno ir baigiasi plaukų laku“, – dėstė Olga.

„Holivudiniam“ džiovinimui reikia daug fizinės jėgos. Meistrai šios technikos mokosi net 3 mėnesius.

Holivudinio sušukavimo meistrų nuolatinės klientės yra ir Marija Palaikytė, Saulenė Chlevickaitė-Survilienė bei Viktorija Urbonavičiūtė. „Esu dažna klientė. Savo plaukus salonui „Greenas“ patikiu ir svarbiausiomis progomis. Šįmet meistrai šukuosenas kūrė ir naujos kolekcijos modeliams. Pati esu išbandžiusi ir minėtą sušukavimą, Jis – nepakartojamas. Buvau išvykusi į kelionę, dirbau fotosesijoje, plaukai išliko nepakitę, žvilgantys ir purūs. Lyg ką tik būčiau išžengusi iš salono. Tai tikrai pagyrų vertas darbas. Juos visuomet galiu rekomenduoti“, – gerų žodžių negaili Viktorija.

GALERIJA

  • V. Urbonavičiūtė
  • A. Valentaitė
  • Holivudinis plaukų sušukavimas – kur slypi gražių plaukų paslaptis?
Organizatorių archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS