Iki šiol drabužius ant pakabų kabinome visai ne taip, kaip reikia | KaunoDiena.lt

IKI ŠIOL DRABUŽIUS ANT PAKABŲ KABINOME VISAI NE TAIP, KAIP REIKIA

  • 0

Vyrų stiliaus konsultantas Algirdas Gricius patarė, kaip ilgiau nesudėvėti drabužių. Kadangi panašius drabužius šiais laikais dėvi ir vyrai, ir moterys, jo patariamai puikiai pritaikomi ir moteriškų drabužių priežiūrai.

A. Gricius išskyrė 4 pagrindines vyrų garderobo dalis: batai, megztinis, kelnės ir kaklaraištis. Norint ilgiau išlaikyti nesudėvėtus batus, konsultantas pataria įsigyti medinius kurpalius. Jie ypač svarbūs rudenį ir žiemą, nes sugeria visą drėgmę, taip pat padeda palaikyti batų formą ir netgi sumažina per pėdos linkį besiformuojančias raukšles.

Kalbėdamas apie kaklaraištį, jis pabrėžė, kad jo nebedėvint būtina išrišti mazgą, o patardamas, kaip ilgiau išlaikyti nesudėvėtą megztinį ir kelnes, A. Gricius pademonstravo, kaip taisyklingai juos reikėtų kabinti ant pakabos.

„Atrodo galbūt nelabai išvaizdžiai, bet būtent taip pakabintas megztinis turi gerokai mažiau raukšlių, „neišsimuš“ jo pečiai ir savo formą jis išlaikys tikrai labai ilgai“, – pabrėžia jis. 

Stiliaus konsultantas patarė ir kaip paprastai, bet specialių priemonių, nuo megztinių nurinkti susidarančius burbuliukus.

Apie viską išsamiai žiūrėkite įraše.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS