Įpūskite savo garderobui pavasarinių vėjų | KaunoDiena.lt

ĮPŪSKITE SAVO GARDEROBUI PAVASARINIŲ VĖJŲ

  • 3

Neseniai duris Kauno „Megoje” pravėrusi „Peek&Cloppenburg” parduotuvė – tikras džiaugsmas mados mylėtojams! Iš 300 skirtingų čia parduodamų prekės ženklų bei gausybės jų drabužių modelių bent kažką tinkamo pavasariniam spintos atnaujinimui čia tikrai ras kiekvienas.

Piniginės nenuskriausti padės atidarymo proga kovo 8-19 dienomis lojalumo kortelių turėtojams taikoma 20 procentų nuolaida pažymėtoms prekėms.

„Peek&Cloppenburg” parduodami drabužiai dėl aukštos kokybės medžiagų bei puikaus pasiuvimo tiks ir oficialioms progoms, ir laisvalaikiui. Tad „Peek&Cloppenburg” asortimentas – idealiai pritaikytas žmonėms, gyvenantiems įvairialypį gyvenimą ir visada norintiems atrodyti nepriekaištingai bei stilingai. Šie drabužiai bei aksesuarai – madingo stiliaus, pabrėžiantys gyvenimo laisvę bei užtikrinantys, kad visada būsite apsirengę tinkamai. O kad tai padaryti būtų dar lengviau, štai šiek tiek patarimų, pagrįstų naujausiomis mados tendencijomis, kad savo apranga pataikytumėte į tikrą stiliaus „dešimtuką”.

Nebijokite linksmų detalių. Pavasaris – turbūt smagiausias bei žaismingiausias metų laikas. Tad šis sezonas taip pat puiki proga nuotaikingų detalių įnešti ir į savo garderobą. Visa jūsų eilutė taps smagesnė ir labiau trauks praeivių akį, jei pasirinksite ne paprastą baltą palaidinę, o puoštą linksmu, spalvingu paveikslėliu ar užrašu. Jei mėgstate itin klasikinį stilių ar darbo pareigos neleidžia dabintis labai ryškiomis aprangos detalėmis, bent jau pagyvinkite aprangą ryškesniais aksesuarais – pavyzdžiui, ryškiaspalve rankine ar stambiomis apyrankėmis.

Blizgėkite šilku. Vienos madingiausių šio sezono medžiagų – prabangiai blizgūs satininiai ar šilkiniai audiniai. Visiškame stiliaus olimpe atsidursite iš šios medžiagos pasirinkę palaidinę ar kitą viršutinį rūbą. Tokios detalės tiks ne tik vakarėliui prabangiame naktiniame klube, bet ir priderintos prie mėgstamų džinsų sukurs puošnų įvaizdį išėjus greitų pietų mieste su draugėmis. Beje, šioje madoje galima įžvelgti ir iš praeities sugrįžtančius devinto dešimtmečio motyvūs...

„Bomberiai” – ir toliau mados olimpe. Drabužis, be kurio šį pavasarį neišsivers nė viena mados fanatikė – „bomberio” stiliaus švarkelis ar striukė. Madingiausi šį sezoną jie bus pasiūti iš švelnios, šilką primenančios medžiagos. Rinkitės tokį švarkelį vienspalvį arba papuoštą žaviais ornamentais ar išsiuvinėtu smagiu užrašu. Ši aprangos detalė šauniai tiks ne tik prie džinsų ar sportinių batelių, bet ir prie blauzdas siekiančio sijono ar mėgstamos suknutės.

Sužydėkite gėlėmis. Geros žinios romantiško ir moteriško stiliaus gerbėjoms – vienu madingiausių dalykų šį pavasarį bus gėlių ornamentai. Nesvarbu, puošitės  kukliais ir smulkučiais gėlių motyvais ar drabužiais, margintais didžiulėmis ryškiaspalvėmis gėlėmis, atrodysite itin madingai.

Stilių kokteilis. Tiek moterims, tiek ir vyrams, ir toliau bus madinga maišyti skirtingus aprangos stilius, tarkime, klasikinį su sportiniu ar puošnų su pankišku ar gotišku. Vienas lengviausių būdų tai padaryti – prie vieno stiliaus aprangos eilutės rinktis kito stiliaus aksesuarus. Pavyzdžiui, kitą kartą prie kelnių, marškinėlių bei elegantiškos liemenės derinio apsiaukite ne klasikinius batelius, o mėgstamus, stilingus sportbačius. Prašmatnių bei sportinių elementų derinys sukurs atsainumo, pasitikėjimo savimi bei savito stiliaus įvaizdį, o kur dar gerokai didesnis vaikščiojimo komfortas... 


Prekybos centras “Mega”, Islandijos pl. 32, Kaunas

Darbo valandos: 10-21:00.

www.peek-cloppenburg.lt

GALERIJA

  • Įpūskite savo garderobui pavasarinių vėjų
  • Įpūskite savo garderobui pavasarinių vėjų
  • Įpūskite savo garderobui pavasarinių vėjų
  • Įpūskite savo garderobui pavasarinių vėjų
  • Įpūskite savo garderobui pavasarinių vėjų
  • Įpūskite savo garderobui pavasarinių vėjų
  • Įpūskite savo garderobui pavasarinių vėjų
„Peek&Cloppenburg” nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

atsinaujinusi kauniete

as jau atsinaujinau garderoba, buvau devetuose rubuose. Tai dabar kokius du metus atrodysiu naujai.

Vika

Per užpakalį...tuščia pinigine ...įpūsim...:)

Kaunietis

Į tam tikrą vietą susidėkite tas parduotuves.Žmonių kišenės tuščios o parduotuvių begalybės.Per mažas Kauno miestas ,tokiai parduotuvių gausybei.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS