Japonių patarimas: po penkių dienų oda švytės | KaunoDiena.lt

JAPONIŲ PATARIMAS: PO PENKIŲ DIENŲ ODA ŠVYTĖS

  • 2

Japonės, galinčios įsigyti garsiausių pasaulio prekės ženklų kosmetikos, neretai linkusios labiau pasikliauti savo senelių receptais. Jos gali patarti europietėms, kaip, žengus vos penkis žingsnius, pasiekti, kad veido odos būklė pastebimai pagerėtų.

Pirma diena: valymas

Odai valyti pasiruoškite kaukę iš pieno ir trintų avižų. Paimkite pusę stiklinės avižų pudros (sumalkite avižinius dribsnius kavamale) ir stiklinę šilto pieno. Pamažu berkite pudrą į pieną ir maišykite, kol košelė taps tirštos grietinės konsistencijos. Užtepkite šią kaukę ant veido ir palaikykite pusę valandos, tada nuplaukite virintu vandeniu.

Antra diena: šveitimas

Norint pašalinti negyvas odos ląsteles, leisti odai kvėpuoti ir spindėti, pasiruoškite kaukę iš cukraus ir pieno. Paimkite pusę stiklinės cukraus ir šiek tiek šilto pieno. Pamažu berkite cukrų į pieną ir maišykite, kol masė taps vienalytės konsistencijos, tokia, kad galėtumėte paimti pirštais. Užtepkite šią košelę ant veido ir švelniais sukamaisiais pirštų judesiais masažuokite veidą 5–7 min. Tada košelę palikite ant veido 10 min. ir nuplaukite virintu vandeniu.

Trečia diena: balinimas

Norėdamos, kad oda atrodytų jaunesnė, turite pasirūpinti jos vientisa spalva. Tam naudojama balinamoji kaukė. Paimkite stiklinę pieno, 5–7 braškes ir vieną šaukštelį migdolų aliejaus. Braškes sudėkite į pieną ir kaitinkite ant pačios silpniausios ugnies. Pienui užvirus, pavirkite minutę ir ugnį išjunkite. Išimkite iš pieno braškes, sutrinkite jas šakute, taip, kad išeitų piurė konsistencijos masė, į ją įpilkite šaukštelį migdolų aliejaus ir gerai sumaišykite. Šią masę užtepkite ant veido ir palikite pusvalandį, tada nuplaukite virintu vandeniu.

Ketvirta diena: drėkinimas

Odai drėkinti ir tam, kad ji būtų dar stangresnė, paruošiama kaukė iš pieno ir šviežio agurko. Sutarkuokite vieną du agurkus (priklausomai nuo dydžio). Gautą masę nusunkite, kad būtų gana sausa. Į ją įpilkite keturis šaukštus karšto pieno ir viską gerai sumaišykite. Šią masę užtepkite ant veido ir palikite 20 min., tada nuplaukite virintu vandeniu.

Penkta diena: veido odos stangrinimas / pakėlimas

Norint pakelti veido kontūrus, pasiruoškite kaukę iš pieno, medaus ir kiaušinio. Gerai sumaišykite valgomąjį šaukštą pieno ir valgomąjį šaukštą medaus, įmuškite žalią kiaušinį ir vėl gerai sumaišykite. Užtepkite ant veido ir palikite, kol išdžius, tada nuplaukite virintu vandeniu.

GALERIJA

  • Japonių patarimas: po penkių dienų oda švytės
manifatturafalomo.com nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

yes

...sojų pieno

?

Tai kad japonai pieno nevartoja...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS