Kas yra micelinė technologija ir kuo ji naudinga odai? | KaunoDiena.lt

KAS YRA MICELINĖ TECHNOLOGIJA IR KUO JI NAUDINGA ODAI?

  • 2

Urbanizacijai, užterštumui ir klimato pokyčiams aplink įsigalint vis labiau, norisi rasti švelnų, bet veiksmingą kūno prausiklį.

Naujausia inovacija prausiklių lentynoje – micelinė technologija. Kaip rašoma pranešime spaudai, ji padeda efektyviai šalinti nešvarumus ir rūpestingai tausoti net jautriausią odą.

Micelinės technologijos pagrindas – mikroskopinės micelių dalelės, apsupančios ir švelniai išstumiančios purvą ir kitas priemaišas, kurioms nuplauti pakanka švelnaus prausimo be šiurkštaus šveitimo. „Dove“ prekinio ženklo vadovė Kertu-Kai Põldvere dalinasi micelinės technologijos suteikiamomis naudomis odai.

Ne tik veido priežiūrai

Iš tikrųjų micelinė technologija reiškia vandenyje kybančius aliejaus lašelius, sugaunančius ir pašalinančius purvą. Ji ne vien greitai ir giliai valo veidą – technologiją galima kuo puikiausiai taikyti ir dušo želėms, kurios nesausintų pavargusios odos.

Padeda visiems odos tipams

Kosmetikos priemonės su miceline technologija, anot specialitės, yra ypatingai švelnios, todėl jos tinka net pačiai jautriausiai odai. Micelės apsupa nešvarumų daleles ir jas suskaido, todėl oda valoma jos nesausinant. Dirginantys muilai išspaudžia iš odos natūralius jos riebalus ir proteinus, o kūno prausikliai su miceline technologija padeda švelniai išstumti odos priemaišas ją drėkinant natūraliomis maitinamosiomis medžiagomis.

Drėkina ir maitina odą

Micelės yra mažyčiai valančio aliejaus lašeliai, savaime sutraukiantys riebalus ir nešvarumus, todėl oda išlaiko savo natūralius skysčius, kurie padeda jai išlikti sveikai.

Saugo nuo išorinių agresorių

Dušo želės su miceline technologija yra sukurtos siekiant sumažinti žalingų išorinės aplinkos agresorių poveikį, galintį pažeisti, išsausinti ir suerzinti odą. Oda nurims nuplovus nuo jos purvą ir nešvarumus. Pakaks išspausti dušo želės ant plaušinės ar tiesiog ant delnų, paskirstyti ją ant kūno ir nuplauti šiltu vandeniu, kad būtų galima mėgautis švelnia ir švaria oda.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

rašliava su esminėmis klaidomis

akivaizdu, kad tas, kas čia surašė šią rašliavą nė per nago juodymą neraukia jokioje elementarioje chemijoje, o ypač fizikinėje.

BS

Snake oil.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS