Kauno „Akropolis“ kviečia „pasimatuoti“ vasaros makiažo tendencijas – ką žinoti svarbiausia? | KaunoDiena.lt

KAUNO „AKROPOLIS“ KVIEČIA „PASIMATUOTI“ VASAROS MAKIAŽO TENDENCIJAS – KĄ ŽINOTI SVARBIAUSIA?

  • 4

Viskas arba nieko – tai frazė, geriausiai apibūdinanti šio sezono makiažo tendencijas: nuo „nude“, švelnių pastelinių iki blizgių ir ryškiaspalvių tonų – vasarą dominuoja kontrastai. Todėl šis sezonas – puikus metas atnaujinti savo makiažo priemonių arsenalą. Tai padaryti visai nesudėtinga – iki birželio 22 d. Kauno „Akropolyje“ perkantiems už 100 eurų atiteks ypatinga „Douglas Collection“ akių šešėlių paletė „Purple Nudes Palette“, kurioje telpa – visos madingiausios vasaros spalvos. Kokios jos?

„Douglas“ makiažo ekspertė Viktorija Razminaitė pristato, kokios trys makiažo tendencijos dominuoja šį sezoną ir kaip jas pritaikyti savo kasdieniuose įvaizdžiuose.

1. Duoklė minimalizmui

„Nuogos“ odos efektas, sukuriamas švelniais kūno ir persikinių atspalvių šešėliais – tai viena karščiausių šios vasaros tendencijų. Anot makiažo ekspertės, „nude“ tonai paryškina natūralius veido bruožus, tuo pačiu suteikdami subtilų, tarsi be pastangų pasiektą švytėjimą.

„Paletėje vyrauja švelnūs karameliniai, persikiniai potėpiai, kurie itin aktualūs šiuo sezonu. Tačiau juos galite derinti ir su ryškesniais akcentais. Pavyzdžiui, rinkitės natūralius kūno atspalvius ir ryškinkite jais akies voką, o vidinius kampučius stipriai šviesinkite su lengvesniais, blizgančiais šešėliais“, – sako V. Razminaitė.

2. 80-ųjų ir 90-ųjų stilius

Tačiau neutralūs tonai patinka ne visiems, juk vasara – tai metas sužibėti ir tiek į aprangą, tiek į makiažo paletę įnešti daugiau ryškumo. Tad nors vienoje tendencijų pusėje – minimalizmas, drąsioms ir spalvų nebijančioms – šios vasaros tendencijos taip pat palankios.

„Į makiažo paletes sugrįžta 80-ųjų ir 90-ųjų koloritas. O tai reiškia tik viena – kartu sugrįžta ir spalvos. Nebijokite būti drąsios – rinkitės ryškias spalvas, kurios gali būti tiek matinės, tiek ir blizgios. Padenkite visą voką tiesiog pirštų pagalvėlėmis ir išsklaidykite. Galutinis efektas – švelnus ir dūminis akių makiažas“, – pataria ekspertė.

3. Šios vasaros spalva – alyvinė

Kai Taylor Swift 2022 m. pabaigoje išleido kūrino „Lavender Haze“, tai tapo savotišku įkvėpimu madingiausiai 2023 metų spalvai – alyvinei, kuri sudrebino visą mados pasaulį. Nuo tamsios violetinės, iki švelnios orchidėjų, nuo gilios vynuogių iki žemiškos slyvų – skirtingų odos tonų savininkės ras labiausiai tinkantį atspalvį.

„Būtent šioje paletėje rasite nuostabią alyvinę spalvą, kurią galite naudoti įvairiais būdais: aplikuoti per visą voką ar tik į akies vidinius kampučius, o galbūt paryškinti apatinę voko dalį. Bet kokiu atveju – nebijokite eksperimentuoti, juk ryškus makiažas – puikus būdas komunikuoti energingą nuotaiką ir pozityvią emociją. Su sodria alyvine galite paryškinti blakstienų augimo liniją, sukurdamos lengvą pravedimą, o blizgų alyvinį šešėlį įtapšnokite į voko centrą“, – teigia V. Razminaitė.

Unikali galimybė tendencijas išbandyti patiems

Iki birželio 22 d. Kauno „Akropolio“ akcijos „Vasaros paletė – dovanų“ metu visi prekybos centro lankytojai turės galimybę gauti madingiausių vasaros atspalvių paletę ir patys išbandyti šias tendencijas.

„Pastebėjome, kad mūsų klientai noriai išbando naujausias mados ir makiažo tendencijas, nebijo eksperimentuoti su spalvomis ir ryškiais akcentais. Todėl šį sezoną skelbiame unikalią akciją, kurios metu vasariškomis makiažo paletėmis apdovanosime net 2000 mūsų klientų“, – teigia Kauno „Akropolio“ valdytoja Brigita Kuodytė.

Akcija „Vasaros paletė – dovanų“ vyksta iki birželio 22 dienos arba tol, kol bus išdalintos visos dovanos (2000 vnt.). Akcijoje dalyvauja asmenys, perkantys bent vienoje Kauno „Akropolio“ parduotuvėje už 100 eurų ar daugiau. Už vieną čekį suteikiama viena dovana. Sumuojami ne daugiau kaip 2 parduotuvių čekiai.  Akcijoje nedalyvauja „Maximos“, „Eurovaistinės“, „Topo centro“, „Akropolio“ dovanų čekio, bankų, kredito įstaigų, lažybų punktų, kazino ir lošimo salonų, pramogų ir restoranų, kavinių, paslaugų centrų pirkimo čekiai. Akcijoje dalyvaujančių parduotuvių sąrašas ir akcijos taisyklės pateiktos www.akropolis.lt.

GALERIJA

  • Kauno „Akropolis“ kviečia „pasimatuoti“ vasaros makiažo tendencijas – ką žinoti svarbiausia?
  • Kauno „Akropolis“ kviečia „pasimatuoti“ vasaros makiažo tendencijas – ką žinoti svarbiausia?
  • Kauno „Akropolis“ kviečia „pasimatuoti“ vasaros makiažo tendencijas – ką žinoti svarbiausia?
„Akropolio“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Makiazas

yra,kai ant jusu daro tai,ka dauguma pirstu daro ant vieso tualeto sienu.

svarbiausia būti

juodaode.

Inga

Absurdiškas komentaras (Romos). Agnė Širinskienė patraukli savo protu, erudicija, gražiu balso tembru ir kitomis savybėmis. Nors labai vertinu gerą išvaizdą, tačiau ne visi gali gražiai atrodyti, juo labiau numesti svorį - labai sudėtinga.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS