Savimi pasitikinčiam vyrui – aksesuarai iš plieno | KaunoDiena.lt

SAVIMI PASITIKINČIAM VYRUI – AKSESUARAI IŠ PLIENO

„Neįpareigojantys, tvirti daiktai, skirti vyrui, kuris yra pasitikintis savimi, kitais ir keliantis pasitikėjimą“, – taip savo dešimties žiedų kolekciją pristato juvelyrė Rūta Petronytė. Dirbiniai nukaldinti iš damasko plieno, naudoto kalavijams, durklams, peiliams gaminti.

„Kiekvienas žiedas yra skirtingas, kadangi damasko plienas – nenuspėjamas. Jis gaminamas tam tikru būdu, sluoksniuojamas, išgaunami raštai, išgaunama tekstūra. Niekada 100 proc. nežinai, kas gausis, kai padarysi dirbinį ir ištrauksi iš rūgšties. Nežinai, kokia bus tekstūra. Kiekvieno žmogaus, kuris tą žiedą norės įsigyti, aksesuaras bus išskirtinis. Galima palyginti su tuo, jei jūs užsakinėtumėte suknelę ir jums specialiai nuaustų medžiagą, kuri būtų tik jums“, – teigia juvelyrė.

Pati užaugusi tarp kelių brolių, ji sako, kad jai vyrų pasaulis yra suprantamas ir įdomus. Ši kolekcija, pasak autorės, aiškių formų, nepretenzingo dizaino, įkvėpta industrinių struktūrų. Pilkų atspalvių kūriniai neužgožia asmenybės. Tai tvirti papuošalai, tvirtam žmogui.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS