Stilistė: apvalesnės formos – ne kliūtis tapti diva! | KaunoDiena.lt

STILISTĖ: APVALESNĖS FORMOS – NE KLIŪTIS TAPTI DIVA!

  • 0

Prakaituoti sporto klube ar pasistengti mylėti save tokią, kokia esi? Daugybę moterų visame pasaulyje nuolat kamuoja šis klausimas. Jei patinka sportuoti ir siekti dailios figūros – pirmyn. Tačiau jei tau tai tikra kančia, ar tikrai verta kamuotis? Juk šiek tiek pasistengusi, puikiai gali atrodyti ir turėdama apvalesnes formas.

Stilistė ir tinklaraščio apie madą TryOn.lt autorė Kristina Danilevičė sako, kad viskas priklauso nuo pačios moters požiūrio.

„Neslėpsiu, visada yra sunkiau apsirengti turinčioms moteriškas formas, sudėtingiau atrasti tinkamą drabužį, jį derinti. Tačiau, nereikia galvoti, kad jei jau turite apvalius klubus ar didelę krūtinę, viskas – tu pasmerkta visą gyvenimą šiuos turtus dangstyti beformiais maišais. Nereikia įėjus į parduotuvę susikoncentruoti vien tamsių spalvų drabužiais. Nereikia su pasauliu žaisti slėpynes ir įsmukti į beformes pilkas tunikas. Labai liūdna, kai jauna, žavinga moteris, turinti gražius apvalumus, bando dangstytis niūrių spalvų palapinėmis taip tik dar padidindama savo apimtis“, – emocingai pasakojo K. Danilevičė.

Tačiau, pasak jos, nereiškia, kad reikėtų mestis ir į kitus kraštutinumus: atidengti pilvą, įsispraudus į per mažo dydžio džinsus.

„Pasirinktas tinkamas dydis, siaurų kelnių ir tunikos derinys, gali paversti tave miesto diva. Pasirinkus tinkančius derinius, optiškai galima sumažinti savo kūno apimtis, atrodyti labai nuostabiai ir jaustis puikiai“, – pataria stilistė.

Labai liūdna, kai jauna, žavinga moteris, turinti gražius apvalumus, bando dangstytis niūrių spalvų palapinėmis taip tik dar padidindama savo apimtis.

Ji pastebi, kad Lietuvoje 42 ar 44 dydžai yra priskiriami prie didesnių, todėl gana sudėtinga rasti kažką jaunatviško, įdomesnio.

„Nors pasitaiko gerų dienų, bet retai kažką tokio atrandu populiariose prekybos centrų parduotuvėse. Todėl mėgstu pasidairyti mažesnėse, įdomesnėse parduotuvėse, pavyzdžiui, Kauno prekybos miestelyje „Urmas“. Tokiose parduotuvėse problemų ieškant didesnių dydžių drabužių nėra“, – patirtimi dalijosi stilistė.

Svarbu, tęsė ji, nebijoti spalvų bei detalių. Spalvos ne tik pagyvins garderobą, bet ir pakels nuotaiką: tai tarsi gero stiliaus ir pasitikėjimo savimi vitaminai. Rinkitės įmantresnę avalynę aukštesne pakulne – taip jūsų kojos atrodys grakščiai, trauks akį. Derinkite ryškesnius aksesuarus – jie nukreips dėmesį. Rinkitės savo dydžio drabužius – prigludusius (ne aptemptus), bet jokiu būdu – ne maišus. Atraskite ir pripažinkite sau savo privalumus!

Gal jūsų labai dailios kojos? Atidenkite jas. O gal labai graži pečių linija – parodykite ją dėvėdamos palaidinę apnuogintais pečiais. Gal turite liekną liemenį – pabrėžkite jį įspūdingu diržu. O gal jūsų labai dailios plaštakos – papuoškite jas žiedais ar apyrankėmis. Esate įspūdingų plaukų savininkė – žaismingai juos supinkite, suriškite.

„Svarbiausia – pamilkite save tokią, kokia esate: su visais savo privalumais ir trūkumais. Žinokite, kad esate nuostabios ir nepakartojamos“, – linkėjo K. Danilevičė.

GALERIJA

  • Stilistė: apvalesnės formos – ne kliūtis tapti diva!
  • Stilistė: apvalesnės formos – ne kliūtis tapti diva!
  • Stilistė: apvalesnės formos – ne kliūtis tapti diva!
  • Stilistė: apvalesnės formos – ne kliūtis tapti diva!
  • Stilistė: apvalesnės formos – ne kliūtis tapti diva!
  • Stilistė: apvalesnės formos – ne kliūtis tapti diva!
Gamintojų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS