Astrologinė prognozė balandžio 22–28 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BALANDŽIO 22–28 D.

AVINAS

Savaitgalį problemų gali kelti jūsų savijauta – tiek fizinė, tiek emocinė. Labiau saugokite sveikatą, turtą ir ypač santykius su artimaisiais. Gana palankus metas kūrybinei veiklai. Nemaža apsinuodijimų grėsmė. Kitą savaitę galite gauti komercinį pasiūlymą, susitarti dėl kredito, piniginių atsiskaitymų, užmegzti svarbių ryšių. Augs jūsų kūrybinės galios, o originalumas, avantiūrizmas suteiks drąsos jiems įkūnyti. Vis dėlto kiti žmonės nespės reaguoti į netikėtus jūsų minčių ir nuotaikų šuolius. Nepervertinkite savo įtakos.

JAUTIS

Savaitgalį numatomi įdomūs pokalbiai. Gabūt įsitrauksite į visuomeninį judėjimą, bendraminčių grupę, nueisite į klubą ir nekasdieniškai praleisite laisvalaikį. Galite užmegzti pažintį. Kitą savaitę išgirsite gandų, apkalbų, o ir patys nesibodėsite regzti intrigų, manipuliuoti. Verčiau rinkitės vidinę ramybę ir saugokite paslaptis. Tai padės apsisaugoti nuo problemų. Trečiadienį prasidedanti mėnulio jaunatis fiksuos jūsų galimybes, tad stenkitės mąstyti ir veikti pozityviai. Galbūt tai lems naują polėkį.

DVYNIAI

Savaitgalį stokosite emocinės pusiausvyros ir pozityvumo. Galimos nekokios staigmenos. Stenkitės nenuleisti rankų ir neištižti. Labiau kontroliuokite savo kalbą, neišplepėkite paslapčių. Kitą savaitę tikėtini kontaktai su neramiais, skubančiais, impulsyviais žmonėmis. Pasižymėsite puikia intuicija, tačiau slėgs vienatvė ir trūkumai, pastebimi veidrodyje ar susiję su sveikata. Gandai, prielaidos gali pasitvirtinti. Tikėtina slapta protekcija. Per didelis greitis ir ekscentriškumas gali sukelti tam tikrų rizikų.

VĖŽYS

Savaitgalį seksis filosofuoti, tyrinėti, eksperimentuoti, tačiau kelionės gali būti nesaugios. Daugiau laiko praleiskite su tais, kurių draugija jus džiugina. Tik venkite būti pernelyg familiarūs ir pagyrūniški. Nuo pirmadienio būsite darbingai nusiteikę. Rūpės tvarka, higiena. Tačiau aplinkiniai, kolegos elgsis kažkaip neprognozuojamai. Jei reikšite kitokią nuomonę, išgirsite kritikos. Savaitės vidurys jau džiugins įdomiais susitikimais, pažintimis. Gerų vilčių teiks organizacinė veikla arba kolektyvinis hobis. Galimas netikėtas darbo pasiūlymas.

LIŪTAS

Savaitgalį daug galvosite apie egzistencinius dalykus arba apie skolas, investicijas. Turėsite išlaidų, jei užsiimate remontu, prekyba, statybomis. Ieškodami pramogų už namų sienų, galite įsivelti į abejotiną avantiūrą. Kitą savaitę jums nestigs optimizmo, iškalbos. Galbūt dalyvausite renginyje, kuris jus išgarsins ar pridės populiarumo. Regis, nustebinsite savo žiniomis, požiūriu, akiračiu ar vertybėmis. Galbūt susižavėsite originaliu nepažįstamuoju, užmegsite virtualų ryšį. Būsite linkę rizikuoti ir gali pasisekti.

MERGELĖ

Savaitgalį net dėl menkiausios priežasties pyksitės su aplinkiniais. Nederėtų kištis į svetimus reikalus. Užuot graužę save ir kitus, verčiau paieškokite pozityvaus būdo išsivaduoti iš įtampos. Kitos savaitės pradžioje pravartu peržiūrėti finansinius dokumentus, imtis ūkinių darbų, nes kai ką būtina užbaigti. Nedelskite grąžinti skolų, pateikti deklaracijų. Jei turite finansinių ar psichologinių problemų, pasitarkite su specialistais. Savaitės viduryje galimas pasiūlymas, susijęs su verslu, užsieniu. Gali prireikti teisinės konsultacijos.

SVARSTYKLĖS

Jeigu niekur neketinate vykti, savaitgalį uoliai imsitės ūkinių reikalų, namų ruošos, higienos, grožio procedūrų. Galite įsigyti norimą daiktą arba susitarti dėl pageidaujamos paslaugos. Kita savaitė bus produktyvi, jeigu tvarkote tarpininkavimo, investicijų, palikimo, draudimo reikalus. Palanku ieškoti partnerių, rėmėjų. Galimas pasiūlymas sudaryti bendradarbiavimo sutartį. Tačiau jus gali nustebinti partnerio nenuoseklumas ir išsišokimai. Regis, teks patirti neprognozuojamų ekscesų.

SKORPIONAS

Savaitgalį patirsite stiprių jausmų. Meilė artimui gali pareikalauti piniginės išraiškos. Asmeninės užgaidos taip pat kainuos. Verčiau elkitės taip, kad nei jums, nei kitiems nereikėtų rizikuoti sveikata, turtu. Iki kitos savaitės vidurio neblogai tvarkysite verslo ir piniginius reikalus. Būsite nusiteikę bendrauti, tarpininkauti, megzti įvairius ryšius. Galbūt įsigysite naudingą sąjungininką ir pan. Labai aktualus bus meilės arba verslo partnerystės klausimas. Jums gali pasitaikyti geras variantas, susijęs su galimybe įsidarbinti ar kažką pakeisti darbo reikaluose, kolektyve.

ŠAULYS

Savaitgalį užgriuvę buitiniai rūpesčiai turbūt gadins nuotaiką. Galimi ir techniniai nesklandumai. Stenkitės, kad pagerėtų santykiai šeimoje. Kitą savaitę jums seksis sublizgėti kūrybos, meno, šou verslo srityje, arba nudžiugins rezultatai su informacija, ryšiais, vaikais susijusioje veikloje. Numatomas pakvietimas į renginį ar pasimatymą. Galimi spontaniški nuotykiai, pažintys su originaliais veikėjais. Derėtų keisti mitybą į sveikesnę, išsivalyti organizmą, peržiūrėti garderobą ir pagalvoti, kaip jį atnaujinti.

OŽIARAGIS

Savaitgalį galima netikėta informacija ar žinia, nelauktas pokalbis. Nors stengsitės būti geranoriški, tačiau vis tiek galite išprovokuoti kažkieno nedraugišką reakciją, slaptą klastą. Jeigu nuo pirmadienio kažkokia situacija staiga keisis, įvyks kas nors nenumatyta, svarbu nesutrikti ir pasitikėti savimi. Antra savaitės pusė turėtų būti geresnė. Galimi pasiekimai meno, pramogų verslo, sporto, vaikų ugdymo ir kitose srityje. Ir meilė neturėtų nuvilti. Peržvelkite mitybos įpročius, gyvenimo būdą. Metas kai ką pakeisti.

VANDENIS

Savaitgalį mėginsite spręsti klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, amatais, pinigais, remonto ar žemės darbais. Saugokite transporto priemonę ir kitą turtą, nes galimos vagystės. Nuo pirmadienio gali atsirasti neatidėliotinų reikalų. Domins įvairi informacija, didės noras mokytis, atnaujinti žinias. Galite gauti intriguojamą pasiūlymą. Venkite rizikos kelyje. Pasikonsultuokite su žinovais dėl reikalų, susijusių su nuosavybe, statybomis, komercija, nuoma, apdaila. Netikėtų rūpesčių gali sukelti vaikai arba draugai.

ŽUVYS

Savaitgalį galimos nekokios likimo staigmenos. Verčiau nebūkite patiklūs ir neišlaidaukite. Apsitvarkykite aplink save – jauki aplinka gerins nuotaiką. Kitos savaitės pradžia turėtų būti produktyvi. Galite gauti atlyginimą ir papildomai užsidirbti pinigų iš kokios nors veiklos. Seksis prekiauti, spręsti turtinius reikalus. Gali daugėti reikalų su žiniasklaida, domins reklamos veikla, prekyba. Tikėtini giminaičių, senų bičiulių vizitai arba skambučiai. Galimas netikėtumas, kuris jus privers elgtis neįprastai, rizikuoti.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

gal neverta

nuo ryto skleisti erezijas ir gadinti nuotaika paistalais- uz kiekviena padaryta skriauda riestausis tures atmoketi uz nemotyvuotas pastabas,patyrta emocini soka-ivaryta peili i nugara-staiga,paslapcia priselinus-tokiu padugniu lietuvoje ir taip perdaug,geros savaites

SUSIJUSIOS NAUJIENOS