Astrologinė prognozė balandžio 8–14 dienoms | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BALANDŽIO 8–14 DIENOMS

AVINAS

 

Šis savaitgalis nelabai leis atitrūkti nuo įvairių pareigų, darbų. Tai gali kenkti meilės santykiams, nes jums neabejingas asmuo svajoja apie spalvingą bendrą laisvalaikį. Jums norėsis atidėti bet kokius pasimatymus, o kita pusė tai įvertins kaip atšalimą ar atstūmimą. Nerimo gali sukelti sveikata. Kitą savaitę pasitaikys netikėtumų. Asmeninių santykių peripetijos neleis nusiraminti. Galite pasielgti kažkaip ekscentriškai, impulsyviai. Galbūt gausite netikėtą pasiūlymą, kurio nesinorės atsisakyti.

 

JAUTIS

 

Savaitgalį vilsitės smagiai papramogauti, sublizgėti, patirti aistringų meilės akimirkų. Kai kas pavyks, o kai kas ne. Problemų ir žalos galite patirti per vaikus arba avantiūras. Nederėtų žaisti kitų žmonių jausmais. Atidžiau prižiūrėkite vaikus. Nuo pirmadienio teks rimtai padirbėti. Galbūt lopysite senas spragas, demaskuosite broką ar intrigantus, o galbūt sužinosite, kad jums kažkas tyčia slapta kenkė. Taps aiškesni aplinkinių motyvai, verčiantys juos prieštaringai elgtis. Neblogų rezultatų žada kūrybinė veikla.

 

DVYNIAI

 

Beveik visas savaitgalis bus buitiškas, kasdieniškas. Galbūt tik sekmadienio vakarą praleisite smagiau ir triukšmingiau. Svarbu per šias dienas nesusipykti su mylimu žmogumi, draugais. Galimi priekaištai, teks aiškintis, teisintis, nors jausitės nekalti. Nuo pirmadienio pora dienų mintys suksis apie meilės problemas, vaikų situaciją, kūrybinius projektus. Regis, konkrečiam darbui nusiteiksite tik nuo trečiadienio. Kai kas strigs, tačiau bus žmonių, kurie įvertins jūsų veiklos rezultatus. Ruošitės svarbiam renginiui.

 

VĖŽYS

 

Savaitgalį tikėtina netolima kelionė, viešnagė. Galite būti kviečiami į talką tvarkyti aplinkos, į sodą ar į giminaičių vykdomas statybas ir pan. Regis, pasijusite nejaukiai, nes turite kitų planų arba nekaip jaučiatės. Aplinkinių priekaištai ilgam įstrigs į širdį. Kita savaitė bus ne iš lengvųjų. Veikiausiai užteks jėgų tik buitinei ruošai namuose, o darbe keliami reikalavimai bei reformos, naujovės tik provokuos nervingas reakcijas bei stresą. Tausokite save, o su kitais žmonėmis elkitės kuo ramiau ir taktiškiau.

 

LIŪTAS

 

Regis, šį savaitgalį jums teks įtemptai mokytis arba vykti į konferencijas, mokymus, ruošti mokslinį darbą, straipsnį ir pan. Nuotaika bus nekokia, jei teks save riboti, varžyti, nors norėsis laisvai mėgautis pavasariu ir išlaidauti. Galite su nerimu pastebėti, kad kai kurie užmojai darosi nuostolingi. Kitą savaitę niekur nedings su mokslu, užsieniu, tarptautiniais projektais susijusios aktualijos, tačiau jausitės persisotinę informacijos, kontaktų su nepažįstamais žmonėmis ir trokšite privatumo, ramios namų aplinkos.

 

MERGELĖ

 

Šį savaitgalį pasižymėsite ypatingu jautrumu ir pažeidžiamumu. Ypač žeis meilės nesklandumai ir kūrybinės nesėkmės. Tai, ką darote, kuriate, pareikalaus daugiau išlaidų, nei planavote, arba nebeatrodys taip reikalinga, kad išliktų ankstesnė motyvacija. Galite jaustis nusivylę savimi ar artimu žmogumi. Nepiktnaudžiaukite svaigalais. Kitą savaitę galite gauti pinigų, tačiau atsiras nenumatytų išlaidų, rinkliavų. Galite gauti pranešimą, kad privalote sumokėti mokestį, įmoką ar nuobaudą, kurios nesitikėjote.

 

SVARSTYKLĖS

 

Savaitgalį jums gali tekti praleisti žymiai tyliau, nei planavote. Regis, pristigs energijos, geros savijautos. Arba sutrukdys atsiradęs išvaizdos defektas, artimo žmogaus problema ir pan. Iš tikrųjų nesiverskite per galvą, jeigu vidinis balsas jus stabdo. Pasistenkite nepervargti ir nesinervinkite, jei išgirsite, kad kažkas apkalba jus ar artimą žmogų. Kita savaitė žada įvairių išgyvenimų bei emocijų. Iš konkurentų arba partnerio galite sulaukti kažko tokio, kas atrodys lyg žaibas iš giedro dangaus.

 

SKORPIONAS

 

Savaitgalio planus jums gali tekti pakoreguoti dėl artimo žmogaus, giminaičio ar draugo situacijos, gauto pranešimo, pakvietimo ir pan. Visa galva pasinersite į kitų reikalus. Būtų geriau, kad neprižadėtumėte to, ko nebus įmanoma išpildyti. Saugokite savo ir kitų sveikatą. Nuo pirmadienio pora dienų nederėtų griebtis sunkių ir atsakingų darbų, naujovių. Būkite atidūs smulkmenoms. Jeigu panorėtumėte grįžti į ankstesnę darbovietę arba prie palikto projekto, netikėtai tai gali pavykti.

 

ŠAULYS

 

Savaitgalį nebus lengva racionaliai bendrauti, o dar sunkiau – pasirinkti prioritetus, kuo užsiimti. Regis, svarbūs pažįstami kvies jus sudalyvauti renginyje, talkoje ar pan. Mylimas žmogus, vaikai, kiti artimieji jūsų nenorės niekur paleisti ir jausis įskaudinti, jeigu to nepaisysite. Nuo pirmadienio pora dienų jausite kolektyvo palaikymą ir galite kartu nemažai nuveikti. Vėliau seksis individualesnė veikla, ne komandinė, ypač kūrybinio pobūdžio. Aktuali gali būti reabilitacijos, sporto, vaikų tema.

 

OŽIARAGIS

 

Šis savaitgalis nebus ramus. Regis, teks spręsti nelengvas dilemas, susijusias su artimu žmogumi, nuosavybe, karjera, mokslu, kelione ar kt. Svarbūs asmeniniai klausimai neduos ramybės. Galbūt šiek tiek atsipalaiduosite, jeigu kur nors toliau išvyksite ar nueisite į parodą, koncertą. Nuo pirmadienio vėl teks pasinerti į nelengvus darbus. Rimtiems dalykiniams planams gali trukdyti šeimyninės bėdos. Ryžtingiau veikti jus turbūt skatins draugai, bendraminčiai. Sukaupkite vertingos informacijos.

 

VANDENIS

 

Savaitgalį bus sunku susilaikyti neišlaidavus. Galite išleisti daug pinigų netikusiam daiktui, nereikalingai paslaugai, vaišėms. Jei patys būsite dosnūs, tai vilsitės, kad ir kiti elgsis panašiai. Deja, gali tekti nusivilti. Nuo pirmadienio jus itin domins tarptautiniai, globaliniai įvykiai, mokslas, įstatymai. Galbūt paaiškės, kad turite skubiai vykti į užsienį ar su reikalais į kitą miestą. Venkite rizikos kelyje. Iš giminaičio, draugo galite gauti netikėtą žinią. Galbūt labiau suartėsite su žmogumi, kuris buvo ar yra jums reikalingas.

 

ŽUVYS

 

Savaitgalį bus ne taip smagu, kaip tikėjotės. Regis, lyg šaltu vandeniu perlies asmuo, kuriam puoselėjote šiltus jausmus arba pagarbą ir pasitikėjimą. Tikėtinas, kad net nutrūks santykiai, jeigu į paviršių iškils ilgai slėptas dalykas. Kiek įmanoma, švelninkite situaciją, venkite dar gilesnės nuoskaudos ir nuostolio. Nuo pirmadienio padaugės finansinių rūpesčių, galbūt susijusių su pajamų deklaravimu, nuosavybės teisėmis, draudimu, buhalterine apskaita. Galite gauti netikėtą siuntą arba sąskaitą.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

gal

atsiusti savo pusbrolio-darancio plastines operacijas adresa-gyvena Palm springse-jei turite isvaizdos defektu,ar kreivu nosiu-jis pakoreguos su nuolaida.,[jo zenklas skorpionas].Su Tamsta labai nori susipazinti mano brolis ir pusbrolis[abieju zenklai-avinai].Dabar isvykstame atostogu-svesim 2 gimtadienius15,16-kurie sutampa su SV.Velykomis,kai grisim-galesim nukreipti su nuolaida jus plastikos chir. I palm springs,uz kelione paprasykit sumoketi-savo garbinamo paslemeko avino gimusio 14d-jis labai spalvingas,jums neabejingas,ne tik pastabas rasyt moka bet ir i kapus nuvaryti OK

SUSIJUSIOS NAUJIENOS