Astrologinė prognozė birželio 18-24 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ BIRŽELIO 18-24 D.

AVINAS

Šią savaitę daug dėmesio skirsite mitybai, dietai, sveikatos ir grožio profilaktikai. Galite koreguoti įvaizdį. Tiek su partneriais, tiek su konkurentais šiuo metu galima tikėtis neblogų susitarimų. Galbūt įgysite naujų sąjungininkų. Vis dėlto nusivilsite, jei per daug tikėsitės iš kitų žmonių. Savaitgalį pavojai tykos kelyje, tad nepažeidinėkite taisyklių. Labiau saugokite ir vaikus. Pasistenkite atkurti darną santykiuose su mylimu žmogumi.

JAUTIS

Jus valdys nuotaikos, emociniai impulsai. Gali spręstis svarbus šeimos arba nuosavybės klausimas. Kažkuo nustebins mylimas žmogus ar vaikas. Galimos smulkios permainos dalykinėje sferoje. Galimas diplomatijos, žinių ir originalumo reikalaujantis pokalbis. Savaitgalį rodysite iniciatyvą viliodami priešingą lytį, siekdami populiarumo. Nedalykite nepagrįstų pažadų, nežaiskite dvigubų žaidimų.

DVYNIAI

Šią savaitę turėsite įvairių reikalų, pokalbių. Sumanumą demonstruosite tvarkydami komercinius reikalus, siekdami gauti ar apdoroti informaciją, rasti naują ar papildomą uždarbio šaltinį. Galbūt teks reikalauti, kad būtų apmokama už atliktus darbus, paslaugas, prekes. Vis dėlto gali pasitaikyti nesąžiningų žmonių arba kam nors jūs sudarysite tokį įspūdį. Jeigu ketinate pasilinksminti, jauskite saiką ir laiką.

VĖŽYS

Seksis kontroliuoti kitus žmones, manipuliuoti jų jausmais, troškimais. Pokalbiai, susirašinėjimas suteiks naujų įspūdžių ir malonumo. Galimas kontaktas su žiniasklaidos atstovu arba seniai matytu pažįstamu. Gali spręstis aktualus mokslo, uždarbio, nuomos, tiekimo ar kitoks nuosavybės, verslo klausimas. Savaitgalį itin aktualūs bus su meile, kūryba, vaikais susiję reikalai. Regis, būsite nusiteikę pramogauti.

LIŪTAS

Savaitė palanki tvarkyti verslo reikalus, rūpintis namų komfortu, užsisakyti reikiamų prekių ir paslaugų bei jas teikti. Būsite populiarūs tarp priešingos lyties. Vis dėlto bus lengva susipykti su partneriu. Verčiau susilaikykite nuo pretenzijų ir dvigubų žaidimų. Savaitgalį atsiras techninių rūpesčių. Galite sulaukti ypatingo dėmesio iš priešingos lyties asmenų, gerbėjų. Vis dėlto su artimu žmogumi, šeima jausitės geriausiai.

MERGELĖ

Šiuo metu jums turėtų puikiai sektis bet kokia intelektinė veikla ir tarpininkavimas, konsultavimas, buhalteriniai skaičiavimai. Nors nestigs proto aštrumo, įžvalgos, vis dėlto jumis gali manipuliuoti, įvelti į intrigas. Svarbu sukaupti energijos ir informacijos naujiems planams įgyvendinti. Kai tik galėsite, pasinaudokite palankiomis progomis, susijusiomis su darbu, uždarbiu. Savaitgalį nenuobodžiausite.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę patartina ramybė, santūrumas, ypač jei norite išvengti nesusipratimų meilės reikaluose. Kitų žmonių poelgiai gali sukelti šiokių tokių problemų. Jiems arba jums gali tekti aiškintis dėl neišpildytų pažadų. Artėjant savaitgaliui, daug galvosite apie nuosavybės, gyvenamosios vietos, materialinius, piniginius klausimus. Galbūt nusipirksite techninę prekę arba ką nors priduosite taisyti, parduoti.

SKORPIONAS

Kils noras stiprinti savo autoritetą ir padėtį. Darysite gerą įspūdį. Vis dėlto problemų gali kilti tuo atveju, jeigu darbui ir santykiams trukdo tarnybinis romanas. Rodydami dėmesį, flirtuodami neperženkite ribų. Jei pajusite energijos stygių, reikėtų trumpam atitrūkti nuo įtemptų darbų, atsipalaiduoti. Venkite abejotinų sandėrių. Apdairiai elkitės su technika, ugnimi. Savaitgalį kilęs noras pramogauti gali virsti tarsi apsėdimu.

ŠAULYS

Būsite labai darbingai nusiteikę. Puoselėsite slaptus planus, susijusius su karjera, praturtėjimu. Jeigu reikės ginti savo interesus, kreipkitės pagalbos į patikimus, gerai pažįstamus žmones. Vis dėlto nelaukite didelio dosnumo iš kitų ir nekaupkite apmaudo, jei gausite mažiau, nei tikitės. Su draugais, partneriais gali kilti nesusipratimų dėl paskolintų pinigų. Savaitgalį stigs energijos, būsite išsiblaškę.

OŽIARAGIS

Seksis tvarkyti reikalus ir raštu, ir žodžiu. Galbūt net sublizgėsite intelektu ar iškalba. Galite leistis į planuotą kelionę arba priimti svečią iš toli. Gebėjimas įvertinti perspektyvą gali padiktuoti svarbų sprendimą. Deja, atsiras žmonių, kurie nebus nusiteikę paisyti jūsų autoriteto. Pokalbiai su oponentais bus gana nemalonūs. Meilės srityje būkite lankstesni ir švelnesni, jei nenorite liūdnai praleisti savaitgalio.

VANDENIS

Tikėtini juridiniai ar finansiniai reikalai, teks imtis daugiau pareigų. Tikriausiai pavyks susitarti dėl aktualiausių dalykų. Numatomi svečiai iš toli arba patys vyksite toliau nuo namų dėl dalykinių ar studijų reikalų. Gali kiek apvilti mylimas žmogus, kolega ar rėmėjas. Nepatartina kelti ultimatumų žmogui, su kuriuo dar nenorėtumėte nutraukti santykių. Saugokitės persitempimo, venkite nervingų situacijų.

ŽUVYS

Jei jaučiatės nusivylę savo išvaizda, veikla ar gyvenimo būdu, kils minčių, kaip tai keisti, tobulinti. Galbūt kažkas siūlys investuoti, bendradarbiauti. Reikėtų rimtai pasvarstyti. Tikriausiai būsite seksualūs, jausmingi. Artėjant savaitgaliui, jau būsite nusiteikę prasiblaškyti toliau nuo namų, ekskursijoje, kurorte arba aplankyti parodą. Troškimas sudominti ar išlaikyti patinkantį asmenį jus skatins tobulėti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS