Astrologinė prognozė gruodžio 16–22 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ GRUODŽIO 16–22 D.

AVINAS

Savaitgalį kils gerų idėjų, kurias išties verta mėginti įgyvendinti. Galbūt gausite gerą žinią iš toli arba nepažįstamas žmogus kris į širdį. Norėsis laisvalaikį praleisti nekasdieniškai, ne namuose. Galbūt kur nors vyksite, eisite į renginį. Kitą savaitę jums neduos ramybės dalykinė situacija, verslo ar mokslo klausimai. Regis, svarbi pasirodys jūsų profesinė kompetencija, gyvenimo patirtis, senos pažintys. Nuo savaitės vidurio geriau seksis reikštis visuomenėje, draugų būryje, prieš publiką, megzti meilės romaną.

JAUTIS

Savaitgalį pravartu atnaujinti svarbius ryšius, buvusią draugystę, partnerystę ar pan. Finansinių arba seksualinių nesklandumų galite išvengti, jeigu jų neprovokuosite. Nuo pirmadienio pravartu tvarkyti su mokesčiais, draudimu, finansais susijusius reikalus. Regis, veršitės į svarbius renginius, bendrausite su įžymybėmis ar įtakingais veikėjais, rūpinsitės numatoma kelione ir pan. Galbūt dalyvausite informatyvioje paskaitoje, ruošite publikaciją ar pan. Specialisto konsultacija gali pateikti svarbius atsakymus.

DVYNIAI

Savaitgalį jums labai norėsis bendrauti, nepakęsite vienatvės. Galbūt teks aiškintis meilės santykius, kalbėti apie bendros ateities galimybes. Net visai priešinga nuomonė, skonių skirtumas turėtų praturtinti, o ne išskirti. Kitą savaitę tikriausiai jums neduos ramybės svetimi pinigai ir laimėjimai. Verčiau energiją nukreipkite į savų problemų sprendimą. Iš to turėsite daugiau naudos. Kažkam galite pasitarnauti kaip tarpininkai ar įžvalgūs patarėjai. Regis, iš vietos pajudės finansiniai, kelionių arba mokslo klausimai.

VĖŽYS

Savaitgalį itin domėsitės savo išvaizda, galbūt keisite šukuoseną, apsirengimo stilių. Neniekinsite ir ūkinių darbų. Turbūt imsitės aktyvios veiklos namų ūkyje, šventiškai puošite namus. Jei aktualu įsidarbinti, naudos duos naršymas po internetą. Kitą savaitę darysite neblogą įspūdį tiems žmonėms, su kuriais teks bendrauti, visų pirma, dalykine prasme. Įtampą jausite dėl jų reiklumo bei konkurencijos, tačiau bet kokį priešiškumą galite įveikti korektišku, pagarbiu elgesiu. Gali išsispręsti teisinis klausimas.

LIŪTAS

Savaitgalį itin aktualūs bus su meile, kūryba, šventiniais pasiruošimais, vaikais susiję reikalai. Netikėtai galite patirti meilės išgyvenimų, romantiškų patirčių, ypač jei esate kelionėje ar vystote virtualią pažintį. Nuo pirmadienio būsite labai darbštūs. Galbūt imsitės nelengvo projekto, reformų, keisite darbo vietą, įrangą, mokysite kolegas, tieksite ataskaitas ar kt. Aktualūs gali būti ir įvaizdžio, sveikatos tikrinimo ir gydymosi klausimai. Gali kilti dilemų dėl kelių dalykinių pasiūlymų, meilės trikampio ar kt.

MERGELĖ

Savaitgalį būsite nusiteikę iš peties paplušėti namuose. Tikriausiai jums pavyks sukurti jaukią aplinką. Tik nepamirškite, kad svarbiausia yra užtikrinti savo vidinę pusiausvyrą ir darną tarpusavio santykiuose su namiškiais. Kitą savaitę turėsite galimybių pasinaudoti savo žavesiu, talentais, patirtimi ir daryti įtaką kitiems. Daug pastangų pareikalaus pedagoginė, kūrybinė veikla. Regis, padaugės tėviškų rūpesčių. Galbūt šiek tiek nerimo kels sveikata. Dėl to susidomėste racionalia mityba, dieta, sveikatos stiprinimu.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalis atneš nemažai kontaktų, galbūt sulauksite laiškų, telefoninių skambučių, svečių. Galimas intriguojantis flirtas, pasiūlymas arba netikėtas pasimatymas. Tikėtina, kad su giminaičiais pasikalbėsite tomis temomis, kurios seniai neduoda jums ramybės. Kitą savaitę svarbesni taps namų reikalai, buitis, artimi žmonės, galbūt grįš prisiminimai. Stenkitės nebegalvoti apie senas nuoskaudas. Nuo savaitės vidurio tapsite populiarūs tarp priešingos lyties, publikos, draugų. Regis, jus kvies į pobūvį, renginį, pasimatymą.

SKORPIONAS

Savaitgalį pasižymėsite geru skoniu, meniniu suvokimu, todėl visa, ko imsitės, puikiai pavyks. Gali atsirasti proga papildomai užsidirbti arba susidoroti su kažkokiais šeiminiais rūpesčiais. Nuo pirmadienio būsite įvykių sūkuryje, viskuo domėsitės, aktyviai bendrausite. Stenkitės atsakingai reikšti savo nuomonę. Teks daug dirbti, jei jūsų veikla susijusi su klientų aptarnavimu, reklama, žiniasklaida, ryšiais, mokslu, prekyba. Kuo apdairiau elkitės su savais ir svetimais dokumentais bei kelyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

h20

... likusiems horoskopo zenklas ... prognozes siaubingumui nebeliko zodziu... zodziu kapec...

Ilona

O kur ožiaragis?

Vandenė

O kur aš?!!!!! Kur mano Šauliukas?!!!!!!! KaunoDiena, pabudome ir kelkimės!!! Kas čia 'copy&paste' straipsnis?! Miegat dar?!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS