Astrologinė prognozė liepos 15–21 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ LIEPOS 15–21 D.

AVINAS

Savaitgalį derėtų pasilinksminti. Tikriausiai jus prisimins seni draugai, simpatijos arba jūs patys jiems apie save priminsite. Tik nesitikėkite pralobti iš abejotinos avantiūros. Kitą savaitę teks pasiplūkti tvarkant ūkį, darant remontą, aiškinantis nemalonias smulkmenas arba sprendžiant staiga iškilusias dilemas. Pasisaugokite traumų, žalos dėl neatsargumo, gaisro. Gali būti, kad sumanumą demonstruosite siekdami išgauti ar apdoroti informaciją. Galite patirti ir šiek tiek romantikos, aistringą nuotykį.

JAUTIS

Savaitgalį orientuokitės į grožį, meną, gamtą, patinginiaukite. Gali išaiškėti kai kurios paslaptys. Nuo pirmadienio labiau nei paprastai imsite į galvą bet kokias replikas, apkalbas. O pastarųjų išties gali padaugėti dėl abejotinu būdu gautos naudos, meilės nuotykio ar kt. Galite sužinoti ir apie artimo žmogaus nuodėmes. Nuo savaitės vidurio gali spręstis aktualus uždarbio, nuomos, tiekimo ar kitoks nuosavybės, verslo klausimas. Galite sudaryti naudingą sutartį. Dėl viso pikto labiau pasisaugokite vagių, sukčių.

DVYNIAI

Savaitgalį jūsų dėmesio reikalaus įvairūs žmonės, seni ir nauji draugai, todėl jo gali pritrūkti patiems sau. Jei kils įdomių kūrybinių idėjų, stenkitės jas įgyvendinti. Nuo pirmadienio vertėtų atsargiau žvelgti į siūlomas aferas, peršamus pirkinius. Pasipelnymo idėja gali pasirodyti nepraktiška. Prieštaringai klostysis ir asmeniniai santykiai. Dėl meilės galite klimpti į melo liūną. Vis dėlto savaitė bus sėkminga, jei darote gerus darbus. Už juos gali būti atlyginta. Galbūt gausite rimtą pasiūlymą ar būsite nuo kažko apsaugoti.

VĖŽYS

Savaitgalį jūsų nekuklumas ne laiku ar ne vietoje gali jums pakenkti. Beje, gali pakenkti ir nemokėjimas sveikai, teisingai leisti laisvalaikio. Kita savaitė žada netikėtų susitikimų, bet ne visi jie džiugins. Jums derėtų labiau laikyti liežuvį už dantų, nes jūsų nuoširdumu, atvirumu netruks pasinaudoti kai kurie kolegos, aplinkiniai. Gali kilti nemalonumų. Galbūt kažkas nepateisins jūsų slaptų vilčių arba pasirodys, kad jums reikia skubiai susirūpinti sveikata. Saugokitės traumų, ugnies, žaibo, venkite rizikos.

LIŪTAS

Savaitgalį vilios ekskursijos, kultūriniai renginiai. Nepraleiskite progos kokį aplankyti. Regis, kažką įdomaus patirsite kelionėje, arba mintimis ir internetu lėksite tolyn nuo kasdienybės į tolimas erdves. Nuo pirmadienio numatomi rūpesčiai, dėl kurių jausitės įsitempę. Ne visus planus pavyks realizuoti taip, kaip įsivaizdavote. Galite nukentėti nuo nepatikimų žmonių, užsieniečių ir kelionėje. Būtų gerai, jei galėtumėte atitrūkti nuo darbų, pailsėti, pastiprinti sveikatą, nervus. Būkite atsargūs kelyje ir vandenyje.

MERGELĖ

Savaitgalį nelabai malonu bus tvarkyti finansinius reikalus, ypač jei teks ieškoti, kur pasiskolinti pinigų. Regis, sunku bus atsispirti norui išlaidauti ir beveik neįmanoma bus griežtai riboti savo bei partnerio poreikių. Kitą savaitę galite gauti žinią iš toli arba turėsite progą padaryti įspūdį įtakingam asmeniui. Galite gauti pasiūlymą, susijusį su dalykine veikla arba išgirsti naujieną, susijusią su jums svarbios srities permainomis. Įvertinkite, ar tai naudinga finansine prasme. Būkite atsargūs su technika, elektra ir kelyje.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalis bus gana palankus ryšiams megzti ir atnaujinti. Vertėtų pasikalbėti su šeimos nariais apie finansinius klausimus, keistas santykių peripetijas. Kitą savaitę tikėtini neplanuoti susitikimai. Sunku bus atsiginti pagundos leistis į nuotykius. Pasireikš impulsyvumas, neatsargumas, dėl kurio galite pakenkti sau arba kitiems. Kurstydami ugnį, pagalvokite apie gaisro galimybę. Galite sulaukti laiško ar žinios iš užsienio arba švietimo įstaigos. Galbūt susvyruos įsidarbinimo ar atostogų planai, partnerystės viltys.

SKORPIONAS

Savaitgalį būsite darbingai nusiteikę, linkę imtis ūkinių ar žemės darbų, meistrauti ir pan. Arba nuspręsite laiką skirti ne darbams, o grožio puoselėjimui, aktyviam rūpinimuisi gyūnais, laisvalaikiui su jais ir pan. Nuo pirmadienio jus itin domins kitų žmonių mintys, jų požiūris. Gali kilti problemų tarpininkaujant ar turint reikalų su užsieniečiais. Jeigu leisitės į kelionę, pasistenkite neužmiršti būtinų dokumentų, jums svarbių vaistų. O jei patys vairuojate, itin venkite rizikuoti kelyje, saugokite savo ir kitų sveikatą.

ŠAULYS

Regis, savaitgalį nestigs noro flirtuoti, smagiai leisti laiką. Nenustebkite, jei prie jūsų šliesis meilės ir švelnumo ištroškę asmenys. Vis dėlto bus geriau, jei neskubėsite susigundyti intriguojamais pasiūlymais. Labiau saugokite vaikus. Kitą savaitę būsite labai veiklūs. Viena vertus, tai bus naudinga. Galite užmegzti puikių kontraktų, draugystę, partnerystę. Kita vertus, per didelis azartas ir rizikavimas atneš rimtų problemų. Eibių gali prikrėsti ir jūsų vaikai. Jei kažko vertingo parsivežate iš užsienio ar į ten išvežate, turėsite rūpesčių.

OŽIARAGIS

Šis savaitgalis leis pasimėgauti įvairiais žemiškais malonumais, pasidžiaugti gamta. Tikriausiai visomis prasmėmis seksis kurti jaukumą namuose ar sodyboje. Tik nesivelkite į neaiškias pažintis. Kitą savaitę gali kilti netikėtų kliūčių jūsų planams arba netikėtumų, susijusių su artimaisiais, namais. Saugokite nuo pavojų artimus žmones, vaikus, nes gresia traumos, avarijos. Vis dėlto savaitės vidurys turėtų būti produktyvus. Konfidencialus pokalbis, slapta protekcija turėtų išeiti į naudą arba nuo kažko apsaugoti.

VANDENIS

Savaitgalis žada neblogų potyrių. Galite dalyvauti kultūriniame renginyje, ekskursijoje, gauti gerą žinią ar kt. Galbūt pagaliau iš širdies pabendrausite su jus dominančiu asmeniu. Nuo pirmadienio elgsitės gana neatsakingai ir impulsyviai. Galite sukelti avarinę situaciją, sugadinti techninį daiktą, prarasti svarbų kontraktą ar net darbo vietą. Kita vertus, džiugins meilė, kūryba, kurortinės pramogos, sporto pasiekimai ir pan. Galbūt rasite naujų sąjungininkų, bendraminčių ar gerbėjų.

ŽUVYS

Savaitgalis bus neblogas. Jeigu niekur neišvykstate, pravartu diegti daugiau komforto savo aplinkoje, rūpintis materialine gerove arba nerti į kūrybos gelmes. Galite įsigyti planuotą daiktą. Nuo pirmadienio daug bendrausite su artimaisiais, kaimynais. Per ilgas ar per painus liežuvis gali pridaryti problemų. Iš atkaklaus ir išradingo gerbėjo galite sulaukti kažko netikėto. Regis, augs noras pramogauti, ieškoti nuotykių ir egzotikos. Nesivelkite į pavojingas aferas, azartinius žaidimus. Itin prižiūrėkite ir saugokite vaikus.

Gairės: horoskopai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS