Astrologinė prognozė liepos 2–7 dienoms | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ LIEPOS 2–7 DIENOMS

AVINAS

Savaitgalį itin rūpės buitiniai reikalai, artimųjų problemos, santykių aktualijos. Būkite kantrūs, nekelkite rizikos savo ir kitų psichinei bei fizinei sveikatai. Saugokitės ugnies ir traumų. Nuo pirmadienio gali iškilti psichologinių arba finansinių problemų. Turbūt susikirsite su artimu žmogumi. Nelabai suderinamus dalykus šį kartą gali tekti kažkaip suderinti. Svarbiausia nesielgti impulsyviai ir dėl menko trikdžio nemesti to, ką pradėjote. Atsigausite, jei sugebėsite pakilti virš rutinos, kur nors trumpam išvykti.

JAUTIS

Savaitgalį derėtų rūpintis sveikata, mityba. Atsargiai ragaukite egzotiškus patiekalus, jei keliaujate. Venkite rizikos, ką nors darydami su technika, elektra, nes gresia traumos. Kitą savaitę daug dėmesio skirsite visuomeniniams reikalams ir asmeninių santykių problemoms. Tikėtini kontaktai su asmenimis, kurie galėtų padėti realizuoti sumanymus. Jeigu neturite labai didelių ambicijų, tuomet nusivilti neteks. Gali atsirasti reikalų, susijusių su skolomis, svetimais pinigais, pamestais ar atrastais daiktais, dokumentais.

DVYNIAI

Savaitgalį energiją išliekite sportuodami, kūrybiškai reikšdamiesi, ką nors aktyvaus veikdami gamtoje ir namuose, o dar geriau – skirkite ją meilei. Saugokite vaikus. Atsargiai su ugnimi. Nuo pirmadienio per pora dienų jums teks susidoroti su netikėtais rūpesčiais ir užduotimis. Susiplanuokite darbą taip, kad jis būtų produktyvus, ir atkreipkite dėmesį į darbų saugą bei tvarką darbo vietoje. Regis, vis labiau ieškosite partnerio supratimo, draugystės, meilės arba kažko, kas pakeistų jūsų gyvenimą.

VĖŽYS

Savaitgalį būsite linkę imtis buitinių darbų, smulkaus remonto ir pan. Kitiems atrodysite įnoringi ir nesivaldantys. Grės traumos, incidentai. Saugokitės agresijos, prižiūrėkite vaikus. Kitą savaitę nestokosite kūrybinės ugnelės. Seksis užsiėmimai su vaikais, šou renginiais, sportu ir pan. Lengviau nei paprastai flirtuosite, bendrausite. Derėtų vengti netakto, nes jis gali daug ką sugadinti. Nepraraskite atidumo kelyje. Nuo savaitės vidurio uoliau rūpinsitės grožiu, asmenine higiena, sveikatos profilaktika.

LIŪTAS

Savaitgalio įvykiai darys įspūdį, kad reikalai gerėja ir kad esate pakankamai populiarūs. Kita vertus, galite sunerimti dėl artimo žmogaus ar augintinio sveikatos. Būkite itin atsargūs su elektra, ugnimi, venkite rizikos ir vandenyje. Kitą savaitę iki jos vidurio labiausiai norėsis leisti laiką namuose arba ten, kur jaučiatės lyg savo erdvėje. Išvykos transporto priemonėmis, ypač dviračiais, bus rizikingos dėl nemažos avarijų grėsmės. Gerų rezultatų galite tikėtis, jei užsiimate kūrybine veikla, pramogų verslu. Tik labiau saugokite vaikus.

MERGELĖ

Savaitgalį neblogai seksis komerciniai, tiekimo, nuomos, turtiniai reikalai. Galbūt papildysite savo sąskaitą naujomis įplaukomis. Kažkuo gali nustebinti arba šokiruoti jums neabejingas asmuo, vaikas ar draugas. Atsargiai su ugnimi, elektra. Kitą savaitę sėkmė didele dalimi priklausys nuo jūsų iškalbos, žinių ir įgūdžių. Nesikuklinkite ir nenuvertinkite savęs. Galbūt būsite pakviesti į svečius ar į nedidelę išvyką. Vis dėlto nerimą kels finansinė, materialinė gyvenimo pusė. Atsargiai elkitės su transportu.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį būsite linkę susireikšminti, labai jautriai reaguosite į bet kokį nedraugišką gestą. Liaukitės domėtis vien savimi. Regis, kažkam iš artimųjų dabar žymiai sunkiau, o jūs galėtumėte padėti. Atsargiai su ugnimi. Saugokitės traumų. Kitą savaitę pravartu ieškoti veiklos partnerių ar tinkamesnio darbo, dalyvauti atrankose. Regis, verslui, atostogų pramogoms arba asmeniniam įvaizdžiui modernizuoti negailėsite pinigų. Galite įsigyti suplanuotą daiktą ar kelionę. Galite sužinoti naujieną apie pažįstamą asmenį.

SKORPIONAS

Savaitgalį patirsite įdomių išgyvenimų, turbūt susijusių su menais, paslaptimis. Jei pulsite į rizikingus nuotykius, aferas, galite apsvilti sparnelius. Pasisaugokite sukčių, atsargiai elkitės su elektra, technika. Kitą savaitę pasižymėsite emocionalumu, jautrumu. Iš aplinkos viską sugersite lyg kempinė. Dėl romantiškų santykių užuomazgos jausite energijos antplūdį. Gerai nuteiks tai, kas susiję su šou renginiais, vaikais. Jūsų meniniai sugebėjimai turėtų būti pastebėti. Abejotina pagunda gali lemti nuostolį ir nuvilti.

ŠAULYS

Savaitgalį nusimato didelis šurmulys. Sulauksite pasiūlymų, kurie iš pirmo žvilgsnio pasirodys viliojami, bet gali atnešti nuostolių. Nepraraskite savitvardos asmeniniuose santykiuose, apdairiai elkitės su pinigais. Kitą savaitę gali strigti kai kurie darbai, reikalai arba atostogų planai. Patausokite jėgas, nesiblaškykite. Regis, labai sustiprės intuityvus grožio ir meno pajautimas. Turbūt seksis užsiėmimai, susiję su menu, dvasinėmis praktikomis, labdara, socialiniu darbu. Tik nesivelkite į aferas, azartinius lošimus.

OŽIARAGIS

Savaitgalį padidės jūsų dirglumas, o tai gali neigiamai veikti ir aplinkinius. Savo perdėtu reiklumu, pamokymais galite išprovokuoti nemalonų atsaką, gal netgi agresiją. Saugokitės ugnies, traumų. Kitą savaitę artimiausi žmonės supratingumo nedemonstruos. Gali būti, kad jų problemos palies ir jus. Regis, būsite sudirgę dėl nervingų kontaktų, per didelių reikalavimų. Jausite poilsio, atsipalaidavimo poreikį. Galite kantriai laukti mielo jums žmogaus skambučio ar laiško. Patys iniciatyvos beveik nerodysite.

VANDENIS

Savaitgalį galite sulaukti svečio iš giminių tarpo arba susitikimo pageidaus iš toli grįžęs draugas. Arba patys pasireikšite tarptautiniame ar tarpmiestiniame renginyje, festivalyje ar pan. Saugokite sveikatą. Nuo pirmadienio nesistenkite skubinti įvykių, jei ne visai pasiruošta. Problemų gali kilti dėl rizikavimo kelyje ar kitur. Jeigu vis dar ne atostogaujate, rimtai plušėsite. Galbūt teks domėtis įstatymų, darbo metodikos pokyčiais. Kažką nuvilsite, jei nevykdote pažado ar išsisukinėjate nuo atsakomybės. Stiprės potraukis malonumams, pramogoms, kūrybinei raiškai. Galite įsimylėti.

ŽUVYS

Savaitgalį jėgų, polėkio, azarto bus su kaupu, bet pasitaikys kvailos rizikos. Nuo pavojų ir traumų ypač saugokite vaikus. Ir patys neieškokite abejotinų nuotykių, neprovokuokite seksualinės prievartos. Kita savaitė palanki reikalams, susijusiems su tarptautiniais ryšiais, kelionėmis, tarpininkavimu, studijomis, kūrybinėmis gastrolėmis, turiningu vaikų laisvalaikiu. Galbūt teks priimti iš toli atvykusius žmones. Regis, sužinosite, kad kažkam reikia jūsų pagalbos, meilės, dėmesio. Arba patys to sulauksite iš jums neabejingų asmenų.

Gairės: horoskopai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS