Astrologinė prognozė liepos 29 – rugpūčio 4 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ LIEPOS 29 – RUGPŪČIO 4 D.

AVINAS

Savaitgalį kils erotikos, meilės troškulys, trauks nuotykiai ir avantiūros. Jūsų širdyje suksis svaigus meilės viesuliukas, tačiau santykiai su partneriu bus prieštaringi. Regis, patirsite ir puikių įspūdžių, ir tam tikros rizikos. Kitą savaitę galite turėti reikalų, susijusių su investicijomis, indėliais, paskolomis. Regis, nerimą kels plonėjanti piniginė. Jeigu atostogaujate, galite mėgautis kelione, o jei niekur nevykstate, turėtumėte gauti žinią iš užsienio ar iš švietimo, teisėtvarkos institucijos. Vis dėlto užsienyje tykos pavojai, o jeigu dirbate – incidentai darbe.

JAUTIS

Savaitės pabaigoje būsite darbštūs, ūkiški. Būkite atsargūs, nes gresia traumos dėl neatsargaus elgesio statybose arba su technika, ugnimi. Nekonfliktuokite su artimaisiais, nes pyktis tik sukels dar didesnį pyktį, o ne tarpusavio supratimą. Kitą savaitę, nepaisant įvairių peripetijų dalykiniuose ir asmeniniuose santykiuose, jau nebejausite tokios vidinės ir išorinės trinties. Gebėsite išreikšti draugiškumą, partneriškai elgtis. Vis dėlto galimas nepasitenkinimas seksualine arba finansine situacija. Jeigu bandote rasti darbą užsienyje, jums gali pavykti, tačiau išvykę ilgai jausitės lyg tremtyje.

DVYNIAI

Šis savaitgalis nepagailės romantiško polėkio bei progų meilės nuotykiams, flirtams. Galite užmegzti žavią pažintį, ryžtis spontaniškam pasimatymui. Būkite atsargūs kelyje. Kitą savaitę būsite nusiteikę padirbėti. Jeigu atostogaujate ir turite laisvo laiko, turbūt uoliai imsitės ūkio darbų arba tikrinsitės sveikatą, eisite į paskirtas procedūras ir pan. Jei su kitais žmonėmis būsite perdėtai priekabūs, tikėtinas nemalonus atoveiksmis. Saugokite vaikus ir turtą, finansinius bei asmeninius dokumentus.

VĖŽYS

Prasidėjus savaitgaliui trokšite kuo greičiau atsiriboti nuo šurmulio ir leisti laiką tarp keturių sienų arba kažkur sodyboje, arčiau gamtos. Gali atsirasti naujas pomėgis. Nuo pirmadienio tikriausiai pasijusite patrauklūs, reikalingi ir protingi. Tikėtinas didelis sportinis ir kūrybinis aktyvumas. Kūrybos srityje arba dėl vaikų galite nuveikti itin daug. Ir meilė atneš daugiau romantikos. Tačiau staiga gali užgriūti neplanuoti darbai arba pasireikš sveikatos sutrikimų. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu. Atsargiai elkitės kelyje.

LIŪTAS

Savaitgalį laukite intriguojamų susitikimų. Tikėtina įdomi išvyka, ekskursija arba atvyks netikėtas svečias. Galbūt dalyvausite šauniame renginyje, festivalyje, išvykoje. Pasisaugokite traumų, gaisro. Kitą savaitę iki trečiadienio jums labiausiai norėsis išvengti viešumo, atsakingų bei oficialių reikalų ir kalbų. Tikėtinas sportinis ar kitoks renginys, vasaros pramoga, pasimatymas. Labiau prižiūrėkite vaikus, antraip, jums bus nemaloniai primintos tėviškos pareigos. Darbe nieko nedarykite atmestinai, kad nekiltų problemų.

MERGELĖ

Savaitgalį parūps stambesni pirkiniai ar nepigios paslaugos. Kai ką įsigiję išties džiaugsitės, tačiau reikėtų atsargiau megzti kontaktus su nelegaliais prekeiviais. Jei liks laiko, nepraleiskite progos susitikti su žmonėmis, kuriems miela jūsų draugija. Nuo pirmadienio neblogas metas įvairioms problemoms spręsti. Regis, negalėsite pakęsti netvarkos, tad nesėdėsite rankų sudėję. Tik reikėtų viską nuosekliai susiplanuoti ir nesiblaškyti. Būkite atlaidesni ir švelnesni savo artimiesiems – juk visi daro klaidų.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalis gali nudžiuginti sportiniais ir kitokiais renginiais, flirtais, meilės laiškais ir pan. Gerai jausitės bet kokioje draugijoje. Jeigu užsiimate kūrybine veikla, turbūt nudžiugins rezultatai. Nuo pirmadienio turėsite galimybę ištaisyti kai kurias klaidas, susitarti dėl naudingų dalykų. Regis, nustebins netikėtas svečias, naujiena, susitikimas ar laiškas. Kita vertus, galimi rūpesčiai dėl nekilnojamojo turto, kažkokių pinigų, pelno dalies ar nuostolių padengimo, emigracijos. Venkite rizikos prie vairo.

SKORPIONAS

Priartėjus savaitgaliui pajusite nuovargį, poreikį atsipalaiduoti, pabūti vienumoje, užsiimti slaptu pomėgiu. Domins apkalbos, fantazijos, užkulisiniai įvykiai. Pasisaugokite traumų, ugnies, agresyvių asmenų. Kitą savaitę gali aplankyti kūrybinis arba komercinis įkvėpimas. Regis, pajusite ūpą siekti daugiau nei iki šiol. Vis dėlto stropiai skaičiuokite pinigus ir būkite apdairūs, jei reikės tvarkyti turto, verslo, transporto, statybų reikalus. Atsakingiau vertinkite pateikiamą ir gaunamą informaciją, neskleiskite dezinformacijos, nesukčiaukite.

ŠAULYS

Prasidėjus savaitgaliui itin parūps draugai, vasaros renginiai, meilės nuotykiai. Pastarųjų išties galite tikėtis. Galite pasijusti populiarūs, reikalingi. Palanku vystyti kūrybinę veiklą. Nuo pirmadienio gali kilti pagunda leistis į slaptas aferas. Neskubinkite įvykių. Galite išprovokuoti nereikalingas apkalbas, tad stenkitės daugiau būti stebėtojais nei veikėjais, venkite lengvabūdiškumo. Objektyviai įvertinkite savo finansinę padėtį, neišlaidaukite, tačiau nebūkite savanaudiški, jei reikia pasistengti dėl artimų žmonių.

OŽIARAGIS

Savaitgalį padaugės ne laisvalaikio, o darbo, svarbių reikalų. Jeigu tikitės, kad jums neabejingas žmogus demonstruos dosnumą ir atlaidumą, galite nusivilti. Pasistenkite būti geresni tiems, kurie jus myli ir jumis rūpinasi. Regis, kitos savaitės pradžioje noriai spręsite bendruomenės reikalus, dalyvausite masiniuose renginiuose. Galite tikėtis intriguojamų pasiūlymų, flirtų. Deja, nuo trečiadienio tai ims varginti. Gali trikti suplanuoti darbai. Galbūt teks pasirūpinti ligoniu arba patys skųsitės sveikata.

VANDENIS

Artėjant savaitgaliui turbūt leisitės į kelionę ir išbūsite joje ne vieną dieną. Regis, kad ir kur būtumėte, atsiras progų papramogauti, paflirtuoti, apsilankyti vietose ar renginiuose, kurie plečia akiratį. Kitą savaitę jau būsite labiau linkę įtemptai dirbti nei tingiai atostogauti. Neveiklumas kels nerimą. Galite mėginti įsidarbinti, eiti į darbo interviu, siųsti gyvenimo aprašymą, vizituoti oficialius asmenis ir pan. Tik nepasiduokite keistoms provokacijoms, intrigoms, visur išlikite taktiški, santūrūs.

ŽUVYS

Savaitgalį gali kilti noras pasikeisti, pagerinti gyvenimo kokybę, išvaizdą. Neįprastų emocijų patirsite keliaudami arba bendraudami su žmogumi, atvykusiu iš toli. Ir kitą savaitę seksis bendrauti su nepažįstamais žmonėmis. Jums gali pasisekti, jeigu ieškote kontaktų su užsieniečiais. Svarbios bus moralinės vertybės. Galima kelionė arba svarbi žinia iš toli. Jeigu, užuot atostogavus, teks įtemptai dirbti, apims prasta nuotaika, pablogės ir savijauta. Gali atrodyti, kad kiti viską verčia ant jūsų pečių, o atsilyginti neketina.

Gairės: horoskopai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS