Astrologinė prognozė rugpūčio 5–11 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ RUGPŪČIO 5–11 D.

AVINAS

Savaitgalį jausite emocinę įtampą, ypač jei teks nemažai triūsti ūkyje ar buityje, užsiimti organizaciniais reikalais. Tačiau laukia ir įdomių susitikimų, pažinčių. Pasisaugokite avarijų, elektros iškrovos. Kita savaitė prasidės Mėnulio užtemimu, emociškai tai veiks nemažai žmonių, su kuriais jums teks bendrauti. Neįsižeiskite dėl neadekvačių reakcijų. Savaitės vidurys nepalankus darbams ir aktyviai bendrauti, nes stokosite energijos. Tiktų pasyviai ilsėtis, atostogauti ir galbūt užsiimti menine veikla.

JAUTIS

Savaitgalį galbūt išvyksite tolėliau nuo namų, dalyvausite tarptautiniame renginyje. Arba sulauksite dėmesio, laiškų iš tų žmonių, kurie išvykę į užsienį. Tačiau asmuo, kurio ilgisi jūsų širdis, gali elgtis prieštaringai, griebtis klastingų manipuliacijų, melo. Kitą savaitę pradėsite emociškai sudirgę. Atrodys, kad per daug darbo tiek darbe, tiek namuose gula ant jūsų pečių. Negalėsite pakęsti nė menkiausių priekaištų. Savaitei įsibėgėjus pralinksmėsite. Nuotaiką gerins flirtas, susitikimai su draugais, šou renginiai.

DVYNIAI

Savaitgalį aktyviai bendrausite su priešinga lytimi ir augančia karta, būsite nusiteikę pramogauti, flirtuoti, keliauti. Deja, įmanomos pagundos – joms pasidavus galėtų kilti grėsmė draugystei. Nuo pirmadienio mintys suksis apie keliones, savus žmones užsienyje. Visgi tolimas kelias ir nežinomi dalykai vargins labiau, nei tikėjotės. Neviršykite greičio, būkite atidūs kelyje. Savaitei įsibėgėjus, parūps pareigos, darbai, verslas. Turėtų neblogai sektis. Regis, maloniai nuteiks gauta žinia, prizas ar pan.

VĖŽYS

Savaitgalį galite priimti svarbų sprendimą. Su tuo gali būti susijęs ir jūsų partneris. Neįžeiskite jo jausmų. Nederėtų skubėti išlaidauti brangiems pirkiniams. Kita savaitė prasidės stipriu nerimu. Galbūt mąstysite apie pokyčius, kurie reikalingi, kad pasijustumėte finansiškai saugesni, pagerėtų psichologinė ir fizinė būklė. Apie savaitės vidurį jau filosofiškiau žvelgsite į ateitį ir susidariusią situaciją. Galbūt gausite gerą žinią ar pasiūlymą, susijusį su kelione, renginiu, darbu, norimu pirkiniu ar papildomu uždarbiu.

LIŪTAS

Savaitgalį būsite aktyvūs ir nusiteikę griebtis susikaupusių darbų, atlikti higienos ir grožio procedūras. Galite gauti įdomių patarimų iš virtualių pašnekovų internete. Neskubėkite jais remtis. Kitą savaitę pradėsite įsitempę. Regis, nekaip veiks Mėnulio užtemimas ir pilnatis. Sunku bus toleruoti kitokią nuomenę bei interesus. Jeigu grubiai oponuosite, galite sugadinti svarbius santykius. Po poros dienų aktualijos persikels į finansinę sritį. Galite sudaryti paslaugų, draudimo ar kitą sutartį, gauti dovaną ir pan.

MERGELĖ

Savaitgalį galite mėginti keisti įvaizdį, šukuoseną. Tačiau pasikeitę jausitės keistokai. Ir aplinkinių replikos veikiau trikdys nei džiugins. Be to, sveikata bus lengvai pažeidžiama. Nuo pirmadienio suksite galvą dėl darbo, pinigų, atsiskaitymo, savo ar kitų sveikatos. Gali būti, kad teks pasigydyti ar atlikti medicininius tyrimus. Savaitei įpusėjus, daugės kontaktų su žmonėmis, kurie jums rūpi arba kurie yra jums neabejingi. Džiugins simpatijos apraiškos, gerbėjų dėmesys. Meilės viltys turėtų pildytis.

SVARSTYKLĖS

Savaitgalį galite dalyvauti įdomiuose renginiuose, susitikimuose, pobūvyje. Tačiau jums teks derintis prie kitų žmonių užgaidų, kaprizų. Tai gali gadinti nuotaiką ir laisvalaikio kokybę. Nuo pirmadienio rūpesčių ir nerimo patirsite dėl vaikų, mylimo žmogaus arba draugų. Savaitei įpusėjus, teks rimčiau paplušėti darbe arba savo ūkyje. Jeigu planuojate grožio procedūras, sveikatos patikrą ar pan., turbūt kaip tik to ir imsitės. Tikėtinas ilgai laukas susitikimas ar renginys, kuriame kažkam padarysite puikų įspūdį.

SKORPIONAS

Regis, savaitgalį nenuobodžiausite, nes atakuos artimieji, draugai, kaimynai. Tikėtina netolima kelionė. Labiau saugokite ir svetimą, ir savo turtą. Pirmadienis gali būti sunkus, nervingas, su agresijos protrūkiais, tačiau kitos dienos žada gerų dalykų. Regis, esate numatę sau ir vaikams, mylimam žmogui pramogų, atrakcijų, ketinate keliauti arba išreikšti save sporte, scenoje. Išties turėtų būti smagu. Regis, kažkuo pasižymėsite jūs arba vaikai, draugai, komanda, kurią palaikote ir pan. Laukia flirtas, nuotykiai.

ŠAULYS

Savaitgalį jums gali kilti ypatingų emocinių ir materialinių troškimų. Tai tikriausiai pareikalaus išlaidų ir pastangų. Galimi keblūs pokalbiai su giminaičiais, kaimynais. Kitos savaitės pradžioje kelionėje, kelyje būkite itin budrūs, nes tikėtini įvairūs incidentai, avarinės situacijos dėl jūsų arba kitų eismo dalyvių impulsyvumo. Savaitės viduryje geriausiai jausitės įprastoje aplinkoje, namuose, sode. Galbūt sulauksite svečio iš toli ir tuo džiaugsitės kaip malonia staigmena. Regis, dalyvausite įspūdingame renginyje.

OŽIARAGIS

Savaitgalį jums rūpės remonto darbai, įvairūs pirkiniai. Norėsite, kad viskas būtų taip, kaip įsivaizduojate. Vis dėlto nepraraskite savitvardos, jeigu kažkas nepanorės šokti pagal jūsų dūdelę ir turės kitokių planų. Nuo pirmadienio gana nervingai skaičiuosite pinigus, išlaidas bei svetimą naudą. Kažkokia problema neduos jums ramybės. Laimė, tokia būsena neužtruks. Turbūt leisitės į kelionę, viešnagę arba sulauksite svečių iš giminių, draugų rato. Gali atsinaujinti partnerystės, meilės ryšys.

VANDENIS

Savaitgalį didesnis bus jūsų organizmo ir nervų sistemos jautrumas. Galima slapta pagunda ir kartu etinė dilema. Reikėtų daugiau intymumo, ramybės. Perlenkę lazdą, galite pakenkti santykiams, kuriuos branginate. Kitą savaitę pradėsite keistai jausdamiesi, nesėkmingai bendraudami. Regis, taip veiks Mėnulio užtemimas. Po truputį emocijų debesys sklaidysis ir daugės vidinės ramybės, noro bei gebėjimo apilink save kurti jaukumą, grožį, komfortą. Greičiausiai gausite pinigų, pelningą pasiūlymą, įsidarbinsite ar kt.

ŽUVYS

Savaitgalį jums norėsis organizuoti bendraminčių, bičiulių susiėjimus. Tikėtina, kad suaktyvės žalingi įpročiai. Stenkitės nevartoti svaigalų, kvaišalų, saugokitės intrigų. Nuo pirmadienio porą dienų skirkite kuo daugiau laiko poilsiui, saugokitės traumų, nes jūsų sveikata bus lengvai pažeidžiama. Emocijos banguos lyg audringa jūra, mintys blaškysis į kraštutinumus. Vis dėlto apie savaitės vidurį ims džiuginti malonūs potyriai, flirtas, komplimentai. Galite nejuokais įsimylėti ir į viską imti žvelgti tarsi pro rožinius akinius.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS