Astrologinė prognozė rugsėjo 10-16 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ RUGSĖJO 10-16 D.

AVINAS

Savaitės pradžioje aktyviai bendrausite, bet nebūtinai sklandžiai – atsiras oponuojančių pašnekovų. Vis dėlto jums neblogai seksis konkuruoti su kitais. Meilės partneris turbūt bus reiklesnis, godesnis pinigų ar kūniškų malonumų. Negailėkite meilės, komplimentų, tačiau su pinigais, santaupomis, investicijomis elkitės itin apdairiai. Savaitgalį labai vilios ekskursijos, kelionės, norėsis ištrūkti iš namų.

JAUTIS

Vien grožio ir geros nuomonės apie save sėkmei nepakaks. Gali vykti jūsų jėgų ir galimybių, o gal netgi ištikimybės, lojalumo patikrinimas. Tarpusavio santykiuose padaugės įtampos. Vis dėlto šis metas gana palankus darbo pokalbiams. Galite dalyvauti konkurse, susijusiame su įsidarbinimu, struktūrine parama projektui ar pan. Artėjant savaitgaliui, džiaugsmo vis dažniau teiks flirtai, kūrybinė veikla, populiarumas.

DVYNIAI

Šią savaitę jus lydės sėkmė varžybose, konkursuose. Puiku, jei rūpinatės, kad jūsų šeimai būtų patogiau gyventi, o vaikams nieko netrūktų. Vis dėlto nederėtų bet kokia kaina siekti pelno, malonumų, veltis į aferas. Šiokių tokių problemų gali kilti dėl darbo reikalų, skolų, mokesčių. Rūpestingai planuokite išlaidas ir pajamas. Savaitgalis nenuvils, jeigu labiau derinsite savo norus, planus su partnerio, antrosios pusės.

VĖŽYS

Svarbiausi jums bus artimi žmonės, vaikai, jų poreikiai ir interesai. Uoliai plušėsite, jei turite nebaigtų buitinių, ūkinių reikalų. Svarbu dėl smulkių trikdžių nenuleisti rankų. Tinkamas metas pasimėgauti ir paprastais malonumais, susitikti su seniai matytais žmonėmis. Galite sulaukti pasiūlymų, vertingos informacijos. Nepraleiskite progos ko nors naujo išmokti. Savaitgalį domėsitės dietomis, grožio ir sveikatos procedūromis.

LIŪTAS

Suksitės kaip vijurkai, jei jūsų veikla susijusi su informacija, žiniasklaida, ryšiais, reklama, švietimu. Noriai plėsite savo žinių ir įgūdžių lobyną. Galbūt sulauksite pasiūlymų dėl bendradarbiavimo. Tiksliai laikykitės darbų saugos ir eismo taisyklių, kad išvengtumėte galimų avarijų. Į savaitės pabaigą augs poreikis linksmintis, patirti meilės aistrų arba sulaukti publikos dėmesio. Kai kas išties pavyks.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje gali išsispręsti pinigų, nuosavybės klausimas arba tiesiog seksis rūpintis nekilnojamojo turto, žemės reikalais, vaikų poreikiais. Neatsispirsite pagundai išlaidauti, ypač jei tam provokuos antroji pusė. Neviršykite savo realių galimybių, bet kažkuo pamaloninkite mylimą žmogų. Tai gali pagerinti santykius. Tikėtinos naujovės, jei norite sudaryti dalykines sutartis, leistis į kelionę. Jos jums nebūtinai patiks.

SVARSTYKLĖS

Norėsis mėgautis lėtu ritmu, poilsiu, tačiau pajusite, kad jau pakvimpa rimtesniu darbu, rūpesčiais arba reikia pasirūpinti savo materialinių pozicijų sutvirtinimu. Rimtų nesutarimų gali kilti dėl turto, pinigų, pirkinių, partneriai nepasižymės kuklumu, derėdamiesi dėl savo dalies ar ko nors prašydami. Paaštrės uoslė naudingiems sandoriams. Konfidenciali informacija gali pasitarnauti darbo ar gydymosi srityje.

SKORPIONAS

Šią savaitę nelengva bus viską suspėti ir suderinti. Galite tikėtis pagalbos iš visuomeninių, labdaringų organizacijų arba patys būsite nusiteikę labdaringai. Deja, į paviršių gali iškilti avantiūra, nuotykis ar įvykis, kurį stengėtės nuslėpti. Svarbu būti sąžiningiems kontaktuose, partnerystėje. Artėjant savaitgaliui, turbūt sulauksite kažko malonaus. Jūsų apetitas išaugs. Tai gali būti susiję ir su turtu, ir su meile.

ŠAULYS

Tikėtina, kad imsitės visuomeninių reikalų. Gana sklandžiai atliksite planuotus darbus, sėkmingai vizituosite žmones, iš kurių tikitės patarimų, konsultacijų. Jums gali kilti idėjų, susijusių su verslu, uždarbiu. Jos bus vertingos, tačiau patartina neskubėti, viską nuodugniai apskaičiuoti. Spontaniškas pirkinys ar paslauga gali nemaloniai nuvilti. Nuo ketvirtadienio sėkmė labiau tikėtina socialinėje ir meno sferoje.

OŽIARAGIS

Šią savaitę įtemptai darbuositės ir kažkam padarysite įspūdį. Dalykiniai reikalai, pokalbiai suteiks pasitenkinimo ir naudos. Galbūt apsispręsite dėl ryžtingo žingsnio profesinėje, mokslo srityje arba dėl tolimos kelionės, gyvenamosios vietos keitimo. Galimas įpareigojantis susitarimas. Jūsų širdį gali užlieti ypatingi jausmai pažįstamam žmogui. Arba tiesiog nudžiugins susitikimas su draugais.

VANDENIS

Nepagailėsite pastangų, kad įrodytumėte savo tiesą, sublizgėtumėte kompetencija ar pasipelnytumėte. Tikriausiai pavyks gauti reikiamą informaciją iš užsienio ar per internetą. Regis, ieškosite geresnių kūrybos ir darbo formų, metodų, bendrausite su specialistais, galinčiais pakonsultuoti. Norite ar nenorite, prie kai kurių gyvenimo permainų jums teks prisitaikyti. Prislopinkite ambicijas ir džiaukitės tuo, ką gaunate.

ŽUVYS

Gali tekti bendrauti su užsieniečiais, tvarkyti investicinius, verslo reikalus. Bus neblogai, jei tik nepulsite rizikuoti, kur nederėtų. Tai susiję ir su finansiniais reikalais, ir su verslais, ir su tarpusavio santykiais. Pravartu daugiau dėmesio skirti mokslo, darbo reikalams – nuoširdžios pastangos duos puikių vaisių. Vis dėlto galite patirti nuostolių per savo ar kitų neatsakingumą. Laikykitės eismo taisyklių, darbų saugos, saugokitės sukčių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS