Astrologinė prognozė rugsėjo 3–9 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ RUGSĖJO 3–9 D.

AVINAS

Šią savaitę vikriai suktis privalės tie, kurie yra susiję su informacija, transportu, leidyba, mokslu, reklama. Tikėtinos išlaidos, susijusios su namų remontu, apdaila. Gali sustiprėti noras rizikuoti. Jei tai vyks finansų, verslo srityje, tikėtina, kad kažką sugadinsite. Artėjant savaitgaliui, vis labiau rūpės pramogos, renginiai, sportas. Jums gali pavykti pasipuikuoti sugebėjimais. Vis dėlto turite labiau saugoti sveikatą.

JAUTIS

Vienaip ar kitaip spręsis materialinio pobūdžio problemos. Teks rūpintis pajamų šaltiniais, dokumentais, nuomos, indėlių, pelno klausimais, derėtis, prekiauti. Būsite nusiteikę išklausyti kitus, patarti, suteikti pagalbą artimiesiems. Darbe galimi keblumai. Savaitgalį tikėtinas pobūvis, renginys. Galbūt atsiskleis jūsų talentai. Turėtų sektis ne tik kūrybos, bet ir meilės, sporto srityje. Saugokite sveikatą.

DVYNIAI

Šią savaitę gana sklandžiai eisis verslo ir turto, buities reikalai. Galima tikėtis naudos iš komercinės veiklos, pasirašyti naudingą sutartį. Jei turite savo įmonę, rūpinsitės jos dizainu, darbuotojų įvaizdžiu. Galbūt iš vėžių išmuš nepakankamas aplinkinių įvertinimas, kritika arba sukčiavimas. Savaitgalį nepataikaukite neprotingiems įgeidžiams, nes galite išleisti per daug pinigų nereikalingiems daiktams, pramogoms.

VĖŽYS

Sustiprės jūsų intuityvumas, tad nujausite galimus padarinius, įžvelgsite klastas. Vis dėlto problemų gali kilti dėl aplaidumo, išsiblaškymo. Itin saugokite svarbius dokumentus, meno vertybes. Rūpinkitės sveikata. Po truputį gerės situacija darbo, verslo srityje. Regis, sugalvosite neblogą problemos sprendimo būdą. Gali papilnėti piniginė. Savaitgalį būsite komunikabilūs, imlūs informacijai. Bendraukite, skaitykite, diskutuokite.

LIŪTAS

Stigs noro dirbti, bendrauti, turbūt jausite mieguistumą, nuovargį ir būsite linkę daryti daugiau klaidų. Galite suklysti rinkdamiesi prekę, tvarkydami buhalteriją. Tikėtinas kūrybinis, meninis įkvėpimas. Labiau saugokite sveikatą, nes didesnė tikimybė patirti kraujotakos sutrikimą, alerginę reakciją, apsinuodyti. Į savaitės pabaigą daugės veiklumo ir emocijų. Galbūt užsidirbsite iš amatų, buitinių ar techninių paslaugų.

MERGELĖ

Šią savaitę būsite labai užsiėmę, tik nebūtinai tuo, kuo reikėtų. Neblogai seksis reikšti iniciatyvą, demonstruoti organizacinius sugebėjimus. Deja, į dviprasmišką situaciją galite patekti dėl flirtų, piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi ar nesąžiningumo, neatidumo. Niekuo nederėtų aklai pasitikėti, jei nenorite nesusipratimų. Meilės objektas irgi gali sukelti įtarimų. Savaitgalį trokšite neįprastų potyrių, įspūdžių.

SVARSTYKLĖS

Daug kas priklausys nuo jūsų žinių, ryšių ir įtakos. Regis, nelabai seksis laikytis numatytos darbotvarkės, nes atsiras nenumatytų rūpesčių, pavedimų. Labai svarbu darniai bendradarbiauti su kolegomis. Tačiau gali būti, kad kažko nepasidalysite ar vieni kitiems neįtiksite. Jeigu bus galimybė, susitikite su gerais bičiuliais, prasiblaškykite. Savaitgalį būsite nusiteikę plaukti pasroviui, ramiai tinginiauti.

SKORPIONAS

Šią savaitę jūsų planai gali iš dalies išsipildyti, jeigu jie susiję su verslu arba yra ieškomi rėmėjai, investuotojai. Gali pavykti patraukti dominančio asmens dėmesį, užmegzti su juo ryšį. Vis dėlto nepuoselėkite per didelių iliuzijų. Galite gauti svarbią žinią. Savaitgalį rasis galimybių smagiai praleisti laiką, megzti romantiškas pažintis. Regis, neišsisuksite nuo draugų, pažįstamų, o gal ir visuomenės dėmesio.

ŠAULYS

Gali būti, kad imsitės įgyvendinti seną sumanymą. Tikėtinos finansinės įplaukos arba išlaidos, susijusios su partneryste, palikimu, draudimu, paskolomis. Būkite atidesni su svetimomis vertybėmis, dokumentais. Gali kilti noras atsikratyti nereikalingų, įgrisusių daiktų ir su jais susijusių prisiminimų. Taip ir padarykite. Galima dalykinė kelionė. Savaitgalį būsite nusiteikę veržtis į viešumą, dėmesio centrą.

OŽIARAGIS

Neforsuokite įvykių profesinėje veikloje. Naujas gaires kol kas palanku tik užfiksuoti galvoje. Kaupkite informaciją, išnagrinėkite aktualius klausimus iš visų pusių. Turbūt užmegsite naudingus dalykinius ryšius. Tik venkite nedraugiškų debatų, santykių aiškinimosi. Artėjant savaitgaliui, vis labiau domėsitės erotika, slaptais nuotykiais, finansinėmis avantiūromis. Tikėtinas flirtas, pažintis su nepažįstamu asmeniu.

VANDENIS

Šią savaitę galite tikėtis reikšmingo nutikimo, pokyčių darbe. Galbūt gausite žinią, susijusią su verslo aktualijomis, darbo paieškomis. Vis dėlto kai kurių planų įgyvendinimas gali strigti dėl nuo jūsų nepriklausančių aplinkybių. Teks derinti savo norus, planus su partnerių, nes tik kompromisas visiems išeis į naudą. Savaitgalis nevienareikšmis. Bus dėl ko lengviau atsidusti, tačiau bus ir dėl ko graužtis.

ŽUVYS

Itin rūpinsitės tvarka bei jaukumu darbo ir namų aplinkoje. Gali kilti noras daug ką keisti. Regis, nebus lengva įtikinti artimus žmonės jūsų planų naudingumu. Paisykite jų abejonių, nes dabar jūs šiek tiek linkę į saviapgaulę. Gana šauniai seksis, jeigu jūsų veikla susijusi su pramogų verslu, menais, grožiu. Tikėtina, kad gausite kvietimą į pasimatymą, pobūvį ar šou renginį. Jausite įtaką ar pagundą, kuriai sunku atsispirti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS