Astrologinė prognozė sausio 8-14 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ SAUSIO 8-14 D.

Astrologinė prognozė kitai savaitei, sausio 8-14 dienoms.

AVINAS

Šią savaitę jums tikriausiai pavyks išsiaiškinti meilėje ir draugystėje kilusius nesusipratimus. Vis dėlto nuo jūsų elgesio labai priklauso, ką gausite ir ką prarasite. Regis, teks vykdyti finansinius įsipareigojimus, mokėti mokesčius, atiduoti skolas. Venkite nervingų situacijų. Savaitgalį bus daug jausmingumo, aistros, tačiau tai gali reikštis keistais, negatyviais ekscesais. Meilės ir šeimos reikalai gali komplikuotis. Didelė avarinių situacijų tikimybė.

JAUTIS

Nuo pirmadienio iškart būsite nusiteikę rimtai veiklai, netrūks kūrybingumo ir noro pasireikšti. Pravartu tvarkyti dalykinius reikalus, ieškotis darbo. Kolega ar draugas gali pateikti įdomų pasiūlymą. Gali išsispręsti teisinis klausimas. Jausite didelį priešingos lyties dėmesį. Vis dėlto geriau venkite lengvabūdiškų seksualinių nuotykių, rizikingų finansinių operacijų. Savaitgalį būsite dirglūs, neramūs. Galite patirti nemalonumų, nuostolių. Galbūt teks aiškintis santykius, apsispręsti dėl jų.

DVYNIAI

Aktyvi, kūrybinga bus savaitės pradžia. Galite susidomėti kūrybinės ar sportinės saviraiškos galimybe, nauja veikla. Galite pasirodyti labai darbštūs. Galbūt ryžtingai imsitės reformų, keisite darbo vietą, pradėsite aktyviau sportuoti ar pan. Savaitgalį neskubinkite įvykių, jei nenorite komplikacijų. Tikėtini bendravimo nesklandumai, ypač jei pašnekovai pasirodys reiklūs ir konservatyvūs. Išbandymą patirs jums svarbūs ryšiai. Pavojų kels užsiėmimai, susiję su technika, elektra, degiomis medžiagomis.

VĖŽYS

Šiuo metu mokėsite suderinti pareigas ir poilsį bei malonumus. Tačiau rasti bendrą kalbą su aplinkiniais bei konkuruoti dėl norimo dalyko bus nelengva. Kaip bebūtų, augs jūsų galimybės įkūnyti planus, realizuoti save ir padėti tobulėti vaikams. Neabejingi būsite ir meilės, kūrybos atžvilgiu. Atsargiai elkitės su elektra. Savaitgalį nerimauti privers išvaizdos ar sveikatos pažeidimai, artimųjų problemos, partnerio elgesys. Nederėtų imtis darbų, susijusių su rizika persitempti, susižeisti. Saugokitės traumų.

LIŪTAS

Šią savaitę galimi neblogi dalykiniai pasiūlymai. Gali būti, kad rasite naują ar papildomą uždarbio šaltinį, jeigu to siekėte. Tik nepiktnaudžiaukite savo padėtimi, ryšiais. Jei užteks laiko, pravartu pasitvarkyti buityje, išsiaiškinti nesusipratimus su šeimos nariais, kad jie nebetemdytų nuotaikos. Sveikata nebus stipri. Derėtų tinkamai maitintis. Savaitgalį stengsitės keisti kitų mąstyseną, kišitės į antrosios pusės, vaikų reikalus, primetinėsite savo valią. Tuo provokuosite įtampą. Galite nusivilti užsieniečiu.

MERGELĖ

Nuo pirmadienio stenkitės tvarkingai užbaigti darbus, sutvarkyti dokumentus. Galbūt pagaliau gausite tai, ko nusipelnėte savo pastangų dėka. Regis, daugės kūrybinės energijos, meilės vilčių, noro flirtuoti, sportuoti. Galbūt įsigysite kažką naujo buičiai ar savo įvaizdžiui. Savaitgalis atneš šiokių tokių ūkinių, buitinių rūpesčių. Gali streikuoti sveikata, gal ne jūsų, o šeimos nario. O galbūt suges reikalinga technika ar jausitės kalti dėl kažkokio nemalonaus įvykio, incidento. Nuo pavojų itin saugokite savo atžalas.

SVARSTYKLĖS

Nuo pirmadienio iškart energingai pasinersite į konkrečius reikalus, darbą. Venkite ekscentriškumo, konfliktų, avantiūrų. Į namus nesineškite dalykinių problemų. Galbūt pavyks susitarti dėl pelningo užsakymo, su nuolaida įsigyti norimą prekę, arba tiesiog atsiras galimybė užsitikrinti didesnį stabilumą. Savaitgalį gali tekti aiškintis finansinius arba meilės santykius. Tikrinkite faktus, nes ne viskas atitiks tiesą. Kelyje, už vairo būkite itin atidūs - gresia avarinės situacijos, techniniai keblumai.

SKORPIONAS

Nors nuo pirmadienio dar nesinorės nieko rimto imtis, bet kažkokios aplinkybės ar žmonės paskatins nuveikti kai ką ypač svarbaus. Ypač seksis tai, kam reikalinga intuicija bei susikaupimas. Pagreitį gali įgyti anksčiau vilkintas sandoris arba prasidėję meilės santykiai. Savaitgalį rodysite pastangas papildomai užsidirbti. Deja, vienas komercinis sumanymas gali pakibti ant plauko. Būtina gerai pagalvoti prieš pažadant, įsipareigojant. Galimos traumos, avarijos, gaisrai, netikėti sveikatos sutrikimai, priepuoliai.

ŠAULYS

Šią savaitę turėtų pavykti pasirašyti sutartis, užmegzti ilgalaikius ryšius. Vis dėlto problemų galite turėti per kitų žmonių arba savo neapdairumą, nesąžiningumą. Būkite racionalūs, konkretūs, nežarstykite nepagrįstų pažadų. Bus geriau, jei vengsite blaškančio šurmulio ir nesiimsite darbų, kurių nesugebate. Savaitgalį jūsų sumanymai tikriausiai nesulauks norimo palaikymo. O ir jums bus sunku bus sutikti su vyresnių žmonių, šeimos narių nuomone. Jus gali pasivyti rizikingų avantiūrų pasekmės. Saugokite vaikus.

OŽIARAGIS

Šią savaitę gali kilti ūpas bet kokiomis priemonėmis siekti savo tikslo, daryti spaudimą, būsite valdingi, ambicingi. Pasitaikys darbinių ar bendravimo nesklandumų, tačiau aiškiai žinosite, ką turite nuveikti. Nesitversite savame kailyje - viskas bus įdomu, aktualu. Lengvai megsis pažintys. Deja, meilės santykiai bus labai trapūs. Saugokitės traumų, avarijų. Savaitgalį norėsite atsiriboti nuo aplinkos, šurmulio ir pabūti vienatvėje. Gali varginti sveikatos problemos. Nuo pavojų saugokite artimuosius.

VANDENIS

Šią savaitę neblogai seksis mokytis ir mokyti bei siekti karjeros. Tikėtini neoficialūs ir oficialūs pokalbiai, susitikimai, reikalingos pažintys. Galite gauti žinią iš toli esančio dominančio asmens. Su draugais, partneriais gali kilti nesusipratimų dėl bendrai investuotų ar paskolintų pinigų, turto, įtakos sferų, padarytos žalos. Tvirčiau laikykite vadeles, kad nenuklystumėte nuo teisingo kelio. Savaitgalį gali kilti kliūčių, bandant realizuoti kūrybinį projektą. Koją ims kaišioti konservatyvios nuostatos. Atsargiai kelyje.

ŽUVYS

Šią savaitę atlikite neatidėliotinus reikalus, ieškokite teisybės ir užtarimo, tvarkykite finansinius dokumentus ir pan. Venkite aplaidumo, jei reikės spręsti supainiotą reikalą, ruošti ar nagrinėti svarbų dokumentą ir pan. Naujovių galite sulaukti, jeigu pastaruoju metu įklimpote rutinoje. Galite susižavėti nauja idėja. Savaitgalį jus vargins prisiimti įsipareigojimai. Tikėtina, kad kažkas mėgins drumsti įprastą tvarką, kelti į viešumą jūsų trūkumus. Dėl nelegalios veiklos, įvairių pažeidimų gali kilti problemų.

Gairės: horoskopai
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

oh

kiek papildymų vos per dieną

SUSIJUSIOS NAUJIENOS