Astrologinė prognozė vasario 4 – 10 d. | KaunoDiena.lt

ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ VASARIO 4 – 10 D.

Ką žada žvaigždės?

AVINAS

Draugų, kolektyvo nuomonė ir požiūris į jus šiuo metu atrodys svarbiausias dalykas. Draugystę vertinsite labiau už meilę ar naudą. Deja, kai kurie bičiuliai ar pažįstami gali nemaloniai nuvilti, nepateisinti jūsų pasitikėjimo. Regis, sužinosite apie užkulisines intrigas, slaptas pinkles, apkalbas. Vis dėlto bus ir smagių akimirkų. Galite gauti pakvietimą į įdomų renginį, varžybas. Pasisaugokite infekcijų, traumų, agresijos, ypač savaitgalį.

JAUTIS

Šią savaitę darbe, politikos srityje galite sulaukti ne vien gerų įvertinimų. Į kritiką reaguosite skausmingai, o į ją išsakiusį asmenį – nepalankiai. Laimei, turite draugų, bendraminčių, kurių palaikymas jums ir yra svarbiausias. Regis, kartu su jais susiorganizuosite bendrą laisvalaikio atrakciją. Savaitės pabaiga nekokia sveikatai, ypač jei per šias dienas patyrėte nervingų situacijų. Stresas susilpnins imunitetą, tad labiau kibs infekcinių ligų sukėlėjai. Savaitgalį gali tekti gydytis.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje keblumų gali kilti, jei viešite užsienio šalyje ar toliau nuo namų arba turite reikalų su užsieniečiais, logistika. Studijuojantieji gali įkliūti, nesąžiningai atlikdami studijų darbus ir pan. Pasisaugokite nedorų nepažįstamųjų. Atsargiai kelyje. Kita vertus, savaitės vidurys gana palankus administracinei, vadybinei veiklai. Svarbu nebūti patikliems. Informaciją tikrinkite, nieko aklai nepasirašinėkite. Netgi savaitgalio pasiūlymus, gautus iš draugų ar pažįstamų, protingai atsirinkite.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje gana neatsakingai elgsitės su savais ir svetimais pinigais, pasiskolintais daiktais. Dėl to teks rimčiau įsipareigoti tam asmeniui, kuris patyrė ar gali patirti nuostolį dėl jūsų veiksmų, sumanymų. Nuo savaitės vidurio daug dėmesio skirsite klausimams, susijusiems su mokslu, kultūra, kelionėmis, tarptautiniais projektais, informacija, įstatymais. Savaitgalį itin saugokitės traumų, venkite konfliktinių situacijų.

LIŪTAS

Šiuo metu jums gali būti nemalonu netikėtai suvokti, kad dominantis asmuo, gal net jūsų partneris pašiepia jūsų požiūrį, vertybes ir anaiptol nėra jums bendramintis. Veikiau, oponentas. Jeigu norite, kad kiti gerbtų jūsų nuomonę, turėtumėte gerbti ar bent toleruoti kitų žmonių įsitikinimus. Kenkdami kitiems, galite sulaukti labai priešiško, klastingo akibrokšto. Savaitgalį tikėtina tolimesnė išvyka arba daug darbo prie kompiuterio. Kelyje nesielkite kaip kelių gaideliai, nes avarijų grėsmė išties nemaža.

MERGELĖ

Šią savaitę daugiau ar mažiau sunegalavę imsite labai nerimauti, galvoti apie blogiausias diagnozes. Jeigu jaučiatės gerai, nerimo patirsite darbe. Galbūt kažką nemalonaus iškrės kolega ar klientas. Bet koks aplaidumas, neapsižiūrėjimas darbe bus nemandagiai kritikuojamas. Neatsiribokite, atsiremkite į tuos žmones, kurie jus palaiko ir nelinki blogo. Tokių tikrai yra, tik atidžiau apsidairykite. Savaitgalis kurstys norą išlaidauti arba tam skatins vaikai, mylimas žmogus.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę jūsų galvos skausmu gali tapti nederamas vaikų, paauglių, buvusių gerbėjų elgesys. Jums reikėtų susikaupti darbui ir kuo geriau atlikti savo pareigas, nes tai leis pajausti pasitenkinimą bei savo reikalingumą. Jeigu patys nesergate, gali tekti pavaduoti sergančius kolegas, rūpintis savo susirgusia atžala ar kitu šeimos nariu. Tačiau, jei tikitės, kad jums daug padės mylimas žmogus, partneris, gali tekti nusivilti, ypač savaitgalį. Stenkitės neprovokuoti konfliktų.

SKORPIONAS

Savaitę pradėsite su jaunatimi, todėl labai svarbu nusiteikti pozityviai. Ypač branginkite santykius su artimaisiais. Susilaikykite nuo įkyrios kritikos, priekaištų. Ir mažas, ir senas šalia jūsų turėtų jaustis gerai, o ne beviltiškai. Pasitelkite kantrybę, ir tuomet savaitės vidurys padovanos malonių akimirkų. Savaitgalis nepalankus sveikatai, venkite masinių žmonių susibūrimo vietų, nenumokite ranka net į nežymiai pablogėjusią savijautą, nes reikia iškart imtis priemonių sveikatai išsaugoti ar pagerinti.

ŠAULYS

Šią savaitę pradėsite išsiilgę pokalbių, informacijos, socialinių tinklų naujienų ir pan. Vis dėlto dalis gaunamos informacijos bus tarsi išbandymas, kiek esate atsparūs negatyviam poveikiui. Beje, jūs ir patys noriai malsite liežuviu ne į temą, nesubtiliai, skleisite paskalas ir t.t. Daugiau dėmesio skirkite namų reikalams, buičiai, artimiesiems, vaikams. Pastariesiems jūs galite jiems labai padėti arba apsaugoti nuo nemalonumų, nuo jų situacijos blogėjimo ir pan. Savaitgalį nekurstykite vaikų rizikingiems užsiėmimams.

OŽIARAGIS

Jeigu savaitės pradžioje bandysite demonstruoti dosnumą dominančiam asmeniui, pastarajam gali pasirodyti, kad mėginate jį papirkti, nupirkti, paveikti ar pan. Kad ir ką kam nors pirksite, švelniai tariant, jums nelabai seksis įtikti bei išrinkti gerą prekę, dovaną ar kt. Nekoks metas ir greitiesiems bei kitokiems kreditams. Savaitės vidurys tinkamas veiklai raštu ir žodžiu, o savaitgalį prioritetą teikite šeimai, rūpinkitės namais, buitimi. Saugokitės traumų.

VANDENIS

Savaitės pradžioje prasidės mėnulio jaunaties fazė, kuri reiškia stipresnę koncentraciją į tai, ką veikiate, kaip jaučiatės. Regis, jausitės keistokai, nuotaika kaitaliosis, emocijos banguos. Būsite linkę negatyviai kalbėti, rašyti, lieti nepasitenkinimą, o gal ir nesąžiningai elgtis. Savaitės viduryje porai dienų tapsite kiek ramesni, stabilesni, ypač jei pasipildys jūsų piniginė ar įsigysite norimą daiktą. Vis dėlto savaitgalį ir vėl pagyvės jūsų vidiniai demonai. Nepasiduokite polinkiui rizikuoti, destruktyviai elgtis.

ŽUVYS

Savaitės pradžia nežada geros savijautos, nes organizmo atsparumas stresams ir infekcijoms bus susilpnėjęs. Vidinė psichologinė būsena irgi gerės ne tokiu tempu, kaip norėtųsi. Teks pakovoti su pesimistinėmis mintimis. Savaitės viduryje šie niūroki debesys turėtų prasisklaidyti, tačiau vis tiek būsite labai jautrūs ir pažeidžiami. Savaitgalį nepulkite pirkti visko, ko užsimanysite. Prekes ir paslaugas turite rinktis apdairiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS