Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 14 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 14 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė balandžio 14-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Situacija bus gana palanki. Galite turėti reikalų, susijusių su nuosavybe, smulkia komercija. Tačiau būsite linkę lengvabūdiškai elgtis, aklai bet kuo pasitikėti, išlaidauti.

JAUTIS. Šiandien nesinorės kažkur skubėti, kažką veikti. Būsite bohemiškai nusiteikę, domins temos apie meną, madas. Svarbu visur jausti saiką, o ypač vartojant svaigalus. Lengva bus apsinuodyti, sutrikdyti medžiagų apykaitą.

DVYNIAI. Regis, šiandien neišsisuksite nuo draugų, pažįstamų, o gal ir visuomenės dėmesio. Būsite kviečiami į renginius, bendraminčių susibūrimus arba patys ką nors sėkmingai organizuosite, rengsite talką.

VĖŽYS. Būtų gerai, kad pasitelkę valią atliktumėte tai, ką susiplanavote. Jei turėsite per daug laisvo laiko, tai negalėsite rasti sau vietos dėl realių ar įsivaizduojamų problemų. Nusiraminti padės artimo žmogaus supratingumas.

LIŪTAS. Vidinė būsena jus ragins ištrūkti iš siaurų įprastos kasdienybės rėmų. Tikriausiai ieškosite naujų saviraiškos, laisvalaikio praleidimo galimybių. Galbūt vyksite į toli vykstantį renginį. Tikėtini įdomūs arba naudingi pokalbiai.

MERGELĖ. Dėl artimo žmogaus lengvabūdiškumo ar savo išlaidumo galimos piniginės problemos. Galbūt teks grąžinti skolas ar skolintis. Nesitikėkite, kad ką nors gausite veltui, bet nuolaidų įmanoma pasiekti.

SVARSTYKLĖS. Ši diena bus smagesnė, jeigu sugebėsite suderinti planus su partnerio planais ir kartu šį tą nuveiksite. Kitu atveju vakare laukia priekaištai arba sąžinės graužatis.

SKORPIONAS. Net jei labai aktyviai leisite laiką, derėtų pasirūpinkite sveikata, racionalia mityba, asmenine higiena. Galbūt netikėtai įsigysite naminį gyvūną, arba tam, kurį jau turite, dėl kažkokių priežasčių teks skirti daugiau dėmesio.

ŠAULYS. Kuo labiau įsibėgės diena, tuo daugiau rasis galimybių smagiai praleisti laiką. Galite sulaukti publikos pripažinimo, populiarumo, atrasti savyje naujų talentų. Seksis rasti bendrą kalbą su vaikais.

OŽIARAGIS. Būsite linkę svyruoti, abejoti savimi ir kitais. Tikėtinas emocionalus pokalbis su moterimi. Nederėtų būti pernelyg atviriems, nes kažkas gali tuo savanaudiškai pasinaudoti.

VANDENIS. Ši diena bus kupina susitikimų. Noras išlaidauti, lepinti save ir artimuosius išties pasirodys jums nesvetimas. Galbūt susitiksite su seniai matytais žmonėmis. Galima netolima kelionė.

ŽUVYS. Labai tikėtina, kad pirksite ar teiksite kažkam dovaną, dalyvausite renginyje ar padėsite jį organizuoti. Regis, turėsite progą įsitikinti, kad esate reikalingi, populiarūs.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

sidonijai

ziurek-kad gali negauti pensijos ir tavo finansinis stabilumas-liks niekinis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS