Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 4 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 4 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 4-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Venkite savanaudiškumo, ambicijų. Būtina aiškiai suvokti, kas jums svarbiausia, kas yra jūsų pareiga, ir tuomet atsiriboti nuo antraeilių dalykų. Įsiklausykite, ką jums sako intuicija.

JAUTIS. Tikėtina emocinė įtampa galbūt dėl to, kad laukiate aktualios žinios. Kai kurie dalykai gali pakrypti jūsų naudai, tačiau nebus lengva tuo pasinaudoti, nes nelabai suvoksite, kas jums geriausia.

DVYNIAI. Dienos pradžia neleis tūpčioti vienoje vietoje. Teks vikriai suktis, nes, jei patys nesusiprasite, iš visų pusių ragins kiti. Tam tikra prasme šiandien galėsite geriau pažinti draugus bei išsiaiškinti savo jausmus jų atžvilgiu.

VĖŽYS. Regis, jums teks įtemptai dirbti, nes būtinai reikės šį tą užbaigti. Jeigu laukia oficialūs pokalbiai ar renginiai, viskas turėtų vykti pagal planą. Susidorosite, tačiau lengva nebus.

LIŪTAS. Šiandien galvosite apie keliones, parodas, renginius. Turbūt baigiasi terminas kažkur apsilankyti, ką nors užsisakyti ar atsiskaityti, todėl skubėsite tai atlikti. Neskubėkite imtis naujų įsipareigojimų.

MERGELĖ. Ši diena atneš permainų nuojautas. Jautriau nei paprastai reaguosite į bendravimo nesklandumus. Būkite atidūs tiems, kuriuos mylite, derėtų labiau prie jų prisitaikyti.

SVARSTYKLĖS. Sudėtinga diena. Galbūt teks spręsti teisines problemas. Atsiras dalykų, kurie nepriklauso nei nuo jūsų norų, nei nuo valios. Neskubėkite naujai įsipareigoti, kol nesutvarkėte senų reikalų.

SKORPIONAS. Diena turėtų būti lyg ir nebloga. Ir dirbti norėsis, ir darbo bus, bet kažkas vis dėlto neduos ramybės. Tai gali būti sveikatos sutrikimas ar nebaigti darbai.

ŠAULYS. Šiandien daugiau dėmesio pareikalaus vaikai. Kai ko nebegalima atidėlioti. Jeigu sukatės pramogų sferoje, vykdote kūrybinius projektus, tuomet teks dar sparčiau suktis, nes privalote viską atlikti laiku.

OŽIARAGIS. Šiandien neplanuokite nebūtinų viešnagių ir išvykų. Venkite bendrauti su tais, kurių nemėgstate, kurie jus slegia ar provokuoja nemalonias scenas. Po darbo būkite namuose ir puoselėkite šeimos židinį.

VANDENIS. Šiandien teks daug bendrauti ir klausytis. Informacijos, mokymų, logistikos srityse darbuositės išsijuosę, jei tai jūsų veiklos sritys. Kita vertus, gali būti neramu, ar suspėsite su viskuo susidoroti iki numatyto termino.

ŽUVYS. Jūsų pirkinių krepšelyje šiandien gali atsidurti daugiau prekių nei paprastai. Galbūt dėl gerėjančio apetito ar pavasario dvelksmo. O gal panorus daugiau grožio savoje aplinkoje, geresnių sąlygų ar daugiau nuosavybės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS