Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 5 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 5 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė balandžio 5-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Didžioji dalis konstruktyvios energijos bus nukreipta į prekybos, teisinius, finansinius klausimus. Turbūt šiandien nieko konkrečiai neišspęsite, bet kils vertingų minčių. Galimas jaudinamas susitikimas su žmogumi, atvykusiu iš toli.

JAUTIS. Padaugės rūpesčių, traukte traukiančių pinigus iš jūsų kišenės. Galimi tušti pažadai ar bevertės pagundos, o dėl to ir finansiniai sunkumai, nuostoliai. Dėl pinigų, išlaidų gali kilti nemalonių barnių namuose.

DVYNIAI. Nereaguokite pernelyg piktai į aplinkinių elgesį, pastabas, geriau ramiai išklausykite ir tiesiog elkitės taip, kaip jums atrodo teisinga. Jei dalyvaujate konkurse ar bylinėjatės, nebus lengva: gali pritrūkti svarių argumentų.

VĖŽYS. Rūpesčių sukels jūsų arba šeimos nario sveikata ar slaptos nuodėmės, neįvykdyti įsipareigojimai. Nekaip nuteiks ir kolegų intrigos. Labiau prižiūrėkite vaikus ir nerodykite jiems blogo pavyzdžio.

LIŪTAS. Tai, ko tikitės, turbūt neįvyks, tačiau bus kitų naujienų. Rūpės romantika, norėsis smagiai pašėlti. Nekurkite per didelių planų darbe ir nesitikėkite nesibaigiančių malonumų kitoje srityje, antraip teks nusivilti.

MERGELĖ. Diena bus apgaubta emocijų ir nerimo lauku. Nors jums norėsis ir bus su kuo pasidalinti mintimis, problemomis, bet nevertėtų pernelyg skųstis savo vargais - nuo tokių kalbų tik sumenks jūsų autoritetas.

SVARSTYKLĖS. Susidomėsite finansiškai naudingais projektais, sandoriais. Tačiau gali būti, kad jie tik iš toli atrodys naudingi. Apdairiai elkitės su disponuojama informacija bei nuosavybe. Galite nudegti, kažko per daug norėdami.

SKORPIONAS. Diena ne itin palanki komercinei, buhalterinei veiklai, nors kaip tik tai turbūt bus aktualu. Gali kilti ūpas kažką apkaltinti būtomis ir nebūtomis nuodėmėmis.

ŠAULYS. Neužsigriebkite daugiau nei galite padaryti, nes pradėtiems darbams užbaigti gali nebeužtekti nei jėgų, nei noro. Kai kurie jūsų poelgiai ir žodžiai glumins ar net skaudins aplinkinius. Galvokite, ką kalbate, jeigu norite malonesnio mikroklimato.

OŽIARAGIS. Šiandien jums nesinorės dirbti, o bendravimas nedžiugins. Regis, jus itin kamuos abejonės, moralinės ir etinės dilemos dėl tokių problemų, apie kurias niekam nenorite pasakoti.

VANDENIS. Stengsitės viską atlikti nepriekaištingai, palaikyti gerus santykius su aplinkiniais. Tačiau neapsirikite, manydami, kad daug kam patinkate. Patartinas apdairumas, nes atsiras norinčių pasinaudoti jūsų silpnosiomis pusėmis.

ŽUVYS. Labai svarbi jums bus kolegų ir bendraminčių parama, kad ir kokia forma ji reikštųsi. Regis, būsite nusiteikę daug sumokėti ir daug prarasti, kad tik gautumėte tai, ko norite.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

+

+MALDA Į ŠV. MYKOLĄ ARKANGELĄ+ Šventasis Mykolai Arkangele, gink mus kovoje, būk apgynėju nuo velnio nedorybių ir žabangų. Tesudraudžia jį Dievas, nuolankiai meldžiame, o tu, dangaus galybių Kunigaikšti, Šėtoną ir kitas piktąsias dvasias, kurios pasaulyje slankioja, tykodamos sielų pražudyti, Dievo galybe nugramzdink į pragarą. Amen.+

SUSIJUSIOS NAUJIENOS