Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 5 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 5 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 5-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Šiandien galite nemažai nuveikti savo materialinės gerovės labui. Jautriai reaguosite į gerbiamų ir mylimų žmonių pastabas, poelgius. Nereikalaukite per daug. Būkite dosnesni ir nuoširdesni tiems, kuriuos mylite.

JAUTIS. Diena bus rami, bet galite pernelyg pataikauti slaptiems įgeidžiams. Į rezgamas pinkles galite įkristi patys, todėl vertėtų veikti atviromis kortomis, nesislapstant už kitų žmonių nugarų. Ieškokite naujų saviraiškos galimybių.

DVYNIAI. Su draugais, partneriais galite konfliktuoti dėl bendrai investuotų ar paskolintų pinigų, turto, įtakos sferų ir pan. Ieškokite kompromiso ir neskubėkite pulti stačia galva į naujus projektus, kol neaišku, ar jie realiai įgyvendinami.

VĖŽYS. Jeigu turite politinių ar profesinių ambicijų, tai bus daug įtampos. Iš jūsų gali būti kažko pareikalauta. Turėkite omenyje, kad labai lengvai galite kitus įžeisti. Nepasiduokite provokacijoms.

LIŪTAS. Galvosite apie tolimus nuo kasdienybės dalykus, ateities planus. Galite gauti svarbių žinių iš aukštesnės institucijos arba per internetą. Nusimato pokalbiai su autoritetingais asmenimis.

MERGELĖ. Tikriausiai būsite seksualūs, jausmingi. Visgi šiandien geriau venkite lengvabūdiškų seksualinių nuotykių, rizikingų finansinių operacijų. Visos šios pagundos gali sukelti problemų.

SVARSTYKLĖS. Dominantis žmogus elgsis gana neprognozuojamai ir jums bus nelengva suprasti jo elgesio motyvus. Nors ir bus su kuo pasidalinti mintimis, nederėtų pernelyg skųstis savo rūpesčiais.

SKORPIONAS. Galite nuspręsti keisti įvaizdį, gyvenimo būdą, pradėti laikytis dietos, pakeisti plaukų spalvą ir kirpimą. Jeigu jums aktualu įsidarbinti ir to siekiate, galite gauti darbo pasiūlymą.

ŠAULYS. Emociškai aktyvi diena. Regis, bendrausite su romantiškai nusiteikusiais ar kūrybiškai turtingais žmonėmis. Vakare nusimato aktualus pokalbis pinigine ar ūkine prasme.

OŽIARAGIS. Šiandien nepradėkite sunkaus darbo, nes nepajėgsite jo deramai užbaigti. Rūpesčių gali sukelti artimas žmogus. Iš jūsų bus laukiama patarimų, užuojautos, meilės.

VANDENIS. Šiandien turėtumėte neblogai susitvarkyti su užduotimis. Tačiau būtina gerai pagalvoti prieš ką nors pažadant, įsipareigojant. Gali tekti aiškintis ir dėl anksčiau duotų pažadų, kurių nesugebėjote išpildyti.

ŽUVYS. Gana palanku reguliuoti ir darbus ir jausmus, ir troškimus. Galima pamėginti užglaistyti senus konfliktus. Galite įsigyti norimą daiktą arba kils idėjų, susijusių su verslu, galimu papildomu uždarbiu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS