Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 8 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 8 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė balandžio 8-ajai, sekmadieniui. 

AVINAS. Net kasdieniuose, įprastuose reikaluose šiandien būsite skrupulingi, priekabūs ir tuo įkyrėsite aplinkiniams. Nederėtų prievarta brukti savo nuomonės, pamokymų. Dėl brangaus pirkinio pasitarkite su namiškiais.

JAUTIS. Patiks klausytis svetimų pokalbių bei į juos kištis, diskutuoti. Tai bei kai kurie vieši jūsų pasisakymai gali jums ir kitiems pakenkti. Pravartu labiau galvoti apie padarinius. Šiandien nesirinkite kelionės atostogoms ar pan.

DVYNIAI. Būsite linkę nerimauti, ieškoti tamsių gyvenimo pusių. Nesistenkite perauklėti kitų, verčiau kovokite su savomis ydomis. Geriausia būtų tvarkytis buityje, išmesti nereikalingą šlamštą.

VĖŽYS. Gana įtempta diena, stokosite emocinės pusiausvyros. Derėtų labiau skaitytis su antrosios pusės, aplinkinių žmonių nuomone. Jų raginimas kažkuo rimčiau pasidomėti arba imtis naujovių neturi tapti pagrindu jūsų pykčiui, nepasitenkinimui.

LIŪTAS. Galvoje suksis spiečius minčių apie nebaigtus darbus, pareigas. Pravartu šį tą susiplanuoti ir tikslingai veikti. Bent jau savo ūkyje jums išties pavyks įvesti tvarką. Vis dėlto tykos nenumatyti nuostoliai.

MERGELĖ. Būsite labai rūpestingi ir dėmesingi, ypač savo vaikams. Galimos meilės romano užuomazgos. Mėginsite sudaryti įspūdį, kad turite puikų humoro jausmą ar kūrybinį talentą, daug žinote, mokate. Jūs kitus arba kiti jus gali suklaidinti.

SVARSTYKLĖS. Šiandien nelengva bus išlaikyti ir apginti savo nuomonę. Nepritarimo chaose ji tarsi praras racionalų grūdą. Sunku bus susitarti dėl bendrų planų su kitais šeimos nariais.

SKORPIONAS. Regis, viskas seksis gana lengvai ir žaismingai, tačiau galite patekti į keblią situaciją dėl žodžių ir veiksmų neatitikimo. Verčiau neskubėkite žadėti, įsipareigoti, nes jūsų nuomonė gali pasikeisti, labiau įsigilinus į situaciją ir informaciją.

ŠAULYS. Jums rūpės įvairūs pirkiniai, buitinės paslaugos, nekilnojamojo turto reikalai. Dėl išlaidumo, dosnumo priepuolio galite išleisti daug pinigų. Belieka tikėtis, kad nesigailėsite dėl savo pirkinių.

OŽIARAGIS. Regis, stokosite pozityvumo, geranoriškumo. Gali stipriai reikštis jūsų tamsioji asmenybės pusė. Vis dėlto vakaro kontaktai jums praskaidrins sielą, suteiks malonesnių paskatų.

VANDENIS. Galite turėti vidinių problemų, sentimentų. Galbūt jus nuliūdins artimas asmuo arba tiesiog pasigesite harmonijos, stabilumo šeimoje. Venkite turėti reikalų su abejotinais veikėjais, nesivelkite į nelegalius sandėrius.

ŽUVYS. Stenkitės išsaugoti gerą nuotaiką, tausoti savo ir kitų nervus. Užsiimkite hobiu, raskite tame naujų spalvų - tai išties džiugins. Nesigrumkite su kitais, kad tik įrodytumėte savo tiesas ar principus.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS