Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (balandžio 9 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BALANDŽIO 9 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė balandžio 9-ajai, pirmadieniui. 

AVINAS. Galimi pokyčiai santykiuose su draugais, bendradarbiais. Regis, ne itin seksis rasti geranoriškų pašnekovų. Derėtų išsiaiškinti mažus nesusipratimus ir švelninti nuomonių skirtumus. Būtina atsižvelgti į kitų jausmus ir poreikius.

JAUTIS. Diena bus gana įtempta. Nervins nestabilumas, greita situacijos kaita. Galimi susidūrimai su abejingais pareigūnais, biurokratais. Per didelę reikšmę galite suteikti nereikšmingai permainai.

DVYNIAI. Šiandien itin svarbu nepažeisti profesinės ir pilietinės etikos. Įtakingi draugai arba užsienio partneriai gali padėti realizuoti troškimus. Tačiau galimi ir tušti pažadai, nerimti kurstymai.

VĖŽYS. Primygtinai siūloma investicija arba gauta sąskaita gali sukelti nerimo. Sekite aktualią informaciją, nes galimi pranešimai, kurių nepastebėjimas ar nepaisymas gali atnešti nuostolių. Pasidomėkite, kam išleidžia pinigus partneris, vaikai.

LIŪTAS. Tikriausiai suaktyvės jūsų konkurentai, priešai. Tikslų ir pažiūrų kaitaliojimą, nekantrumą aplinkiniai gali palaikyti jūsų nesubrendimu. Galite pakirsti artimo žmogaus pasitikėjimą.

MERGELĖ. Jūsų darbą gali kiek apsunkinti didinama atsakomybė, griežtėjantys reikalavimai ar kriterijai. Arba iš keblios situacijos reikės gelbėti kolegą, kažką taisyti ar dėl ko nors aiškintis.

SVARSTYKLĖS. Šiandien galite sėkmingai panaudoti kūrybinius gabumus, humoro jausmą. Jums labai rūpės vaikų ir mylimo žmogaus interesai, tad kaip įmanydami jiems padėsite. Tik nebūkite patiklūs.

SKORPIONAS. Tikriausiai nesiseks susikalbėti su artimais žmonėmis. Maža tikimybė, kad sulauksite jų pritarimo ir palaikymo. Beje, kritikuodami ir prieštaraudami jie gali būti teisūs. Nepameskite svarbių dokumentų.

ŠAULYS. Aktyviausi iš jūsų šiandien bus tie, kuriems tenka daug bendrauti. Tačiau vertėtų nepasitikėti abejotina informacija, gandais. Neimkite į širdį apkalbų savo atžvilgiu.

OŽIARAGIS. Patinka ar nepatinka, šiandien teks aiškintis piniginius reikalus, derėtis, tartis dėl nuomos, kreditų, naujų verslo sutarčių. Pasistenkite būti racionalūs, taupūs, kalbėti konkrečiai.

VANDENIS. Būsite jautresni nei paprastai, emocionalesni. Regis, giliai išgyvensite artimos aplinkos žmogaus bėdą ar problemą. Jeigu jums patikės paslaptį, mokėkite ją saugoti.

ŽUVYS. Jus domins kitiems nesuprantami dalykai, įvairūs eksperimentai, keistos pramogos. Lengva susikompromituoti, pakenkti savo reputacijai. Saugokitės vagių, sukčių. Pasistenkite būti įžvalgesni, atidesni.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

thom

Kaip visada puikia diena bus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS