Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (birželio 14 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 14 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė birželio 14-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Seksis tvarkyti ūkinius, buitinius reikalus. Tikėtinas savo materialinės padėties įvertinimas, pajamų ir išlaidų planavimas. Jausite poreikį su kažkuo pasitarti, išsiaiškinti santykius ar suderinti tikslus.

JAUTIS. Seksis įgyvendinti komercinius, reklaminius, su technika susijusius tikslus. Galite pasipelnyti iš informacijos teikimo, mokymų. Galbūt netikėtą ryšį užmegsite internetu arba jus netikėtai prisimins žmogus, kuris kažkada rūpėjo.

DVYNIAI. Būsite išlaidūs ir dosnūs. Tačiau jums už nugaros bręsta aplinkybės ir įvykiai, kurių nė nenumanote. Apdairiau elkitės su turtu, pinigais, venkite skubotų sprendimų, rizikos.

VĖŽYS. Tikriausiai pajusite nenumaldomą meilės ir komforto poreikį. Ieškosite galimybių lengvai pralobti. Šiandien gana palanku pirkti namų apyvokos bei apdailos prekes, tenkinti šeimos narių poreikius.

LIŪTAS. Šiandien turėsite gražių iliuzijų, kurios per dieną išsisklaidys kaip rūkas. Gali sumažėti pasitikėjimas savimi, savo patrauklumu, profesionalumu. Jeigu nesiseks meilėje, labai tikėtina, kad pasiseks kūrybos sferoje.

MERGELĖ. Šiandien parodysite daugiau iniciatyvos ir valios, siekdami įgyvendinti savo sumanymus. Kažkokio postūmio galite tikėtis iš pažįstamų ir draugų. Panašu, kad kai kurioms jūsų viltims lemta išsipildyti.

SVARSTYKLĖS. Šiandien stengsitės laimėti ambicijų karą. Dėl jūsų elgesio gali nutrūkti reikalingos derybos. Gali tekti prisiimti atsakomybę už finansinių reikalų eigą ar komplikacijas.

SKORPIONAS. Labai aktualūs gali būti kelionių, studijų klausimai. Galimi netikėti kontaktai, svarbūs pranešimai. Susimąstysite apie gyvenimo prasmę, filosofines tiesas.

ŠAULYS. Ieškosite kitų žmonių paramos arba supratimo. Tikriausiai teks mokėti mokesčius ar baudas, grąžinti skolas. Galbūt kils įtampa dėl įsiskolinimo, nesumokėto atlygio.

OŽIARAGIS. Regis, stokosite pusiausvyros. Bendravimą sunkins nesusikalbėjimas, abipusiai priekaištai, takto stoka. Labai atidžiai tvarkykite dokumentus, laikykitės taisyklių, bet atsižvelkite į situaciją, elkitės adekvačiai.

VANDENIS. Iš ryto nesunkiai susidorosite su darbais. Gali nustebinti ypatingas kolegų dėmesys. Pasistenkite nekonfliktuoti dėl smulkmenų. Pasisaugokite gamybinių traumų, laikykitės technikos eksploatavimo taisyklių.

ŽUVYS. Diena žada įvairias peripetijas asmeninių santykių srityje. Būsite kupini meilės vilčių. Galite užmegzti romantišką ryšį. Tačiau vargu ar sugebėsite įžvelgti asistuojančio žmogaus tikruosius ketinimus.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS