Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (birželio 4 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (BIRŽELIO 4 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė birželio 4-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Šiandieną geriau suprasite kitus žmones, todėl sugebėsite atsiprašyti ir atleisti, rasti kompromisą, susitarti dėl svarbių jums dalykų. Daugiau dėmesio norėsis skirti vaikams, artimiesiems.

JAUTIS. Rytas gali būti neramus. Vėliau būsite linkę labiau pasitikėti kitais, veikti išvien. Nusimato abipusiai naudingo bendradarbiavimo perspektyvos. Kita vertus, galite prisikurti ir nerealių iliuzijų.

DVYNIAI. Tikėtini bendri reikalai su užsieniečiais, kelionių, mokslo planai, jų aptarimas. Iš toli esančio žmogaus galite gauti reikšmingą žinią. Tikėtinos romantiškos fantazijos, geros viltys dėl ateities.

VĖŽYS. Domins su užsieniu, kelionėmis susiję klausimai. Būsite psichologiškai įžvalgūs. Kažkas iš draugų gali klausti jūsų patarimo arba prašyti paskolos. Ypatingų emocijų teiks meilė, romantika. Tik nežaiskite jums neabejingo žmogaus jausmais.

LIŪTAS. Tikėtinos problemos, kurios turbūt tiesiogiai jūsų nepalies, bet vers nerimauti dėl kitų žmonių. Turėtų pavykti išsiaiškinti santykius ir jų perspektyvas. Meilės prisipažinimus ir pažadus reikėtų vertinti rimtai, nors kol kas ne viskas atrodo realu.

MERGELĖ. Tęskite pradėtus darbus, būkite dėmesingesni aplinkiniams, kolegoms. Rūpinkitės ne tik išoriniu savo įvaizdžiu bei gerove, bet ir vidiniu pasauliu. Įmanoma pikantiška meilės intriga.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jums labai rūpės meilė, seksas, kunkuliuos aistros. Būkite supratingi, atidūs tiems, kuriuos mylite. Turėkite omenyje, kad pavojinga primygtinai reikalauti iš jų dar didesnio dėmesio, brangių dovanų.

SKORPIONAS. Iš pat ryto pasistenkite, kad kuo mažiau įtampos būtų santykiuose su namiškiais, kolegomis. Veidmainiauti nereikia, bet pagarba ir mandagumas yra būtini. Gali atsinaujinti ryšiai su senais gerbėjais, simpatijomis.

ŠAULYS. Šiandien galima tikėtis įvairių susitikimų - ir dalykinių, ir smagesnių, žadančių nuotykius. Pravartu plėsti akiratį, nevengti naujovių. Kita vertus, prioritetai šiandien turi priklausyti šeimai. Neignoruokite artimų žmonių poreikių ir norų.

OŽIARAGIS. Šiandien verta pasistengti, kad užsitikrintumėte finansinį stabilumą, įsidarbintumėte ar pan. Pokalbis su vadovu tikriausiai bus vaisingas. Jei atostogaujate, taip palepinkite kūną ir sielą, kad būtų naudinga sveikatai ir grožiui, o ne atvirkščiai.

VANDENIS. Pasižymėsite ypatingu egocentriškumu. Iš ryto dėl to galite prisidaryti problemų. Jei nenorite pakliūti į nemalonę, viską darykite nuosekliai, apgalvotai, taktiškai bendraukite. Vakare jus gali kažkas nudžiuginti.

ŽUVYS. Šiandien neblogai seksis su kūryba, labdara, socialiniais reikalais susijusi veikla. Gali atsirasti asmuo, nusiteikęs padėti jums išsikapstyti iš keblios padėties ar suteikti konfidencialios informacijos. Pasidomėkite, kokie jo motyvai.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS