Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 11 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 11 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 11-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Neblogas metas namudinių dirbinių realizavimui ir kūrimui. Pasipelnymas galimas ir iš slaptos veiklos. Noriai dairysitės po parduotuves, galbūt susigundysite pirkti išsimokėtinai.

JAUTIS. Palankus metas kūrybinei veiklai, pristatymams. Džiaugsmo suteiks mylimi žmonės, gerų vilčių - geri pažįstami. Regis, jus praturtins naudingi patarimai, susitikimai, renginiai.

DVYNIAI. Jeigu galėsite atsiriboti nuo šurmulio, pabūti vieni arba pasirinkti romantišką intymumą dviese, pasijusite tikrai komfortiškai. Meditavimas, skaitymas, meninė kūryba atneš ypatingų potyrių bei minčių. Venkite svaigalų ir kvaišalų.

VĖŽYS. Jūsų visuomeninis gyvenimas, ryšiai su kitais žmonėmis bus harmoningi, patirsite draugiškumą, dėmesį, o vieno pažįstamo žmogaus jausmai arba ketinimai gali jus nustebinti.

LIŪTAS. Šiandien nestigs emocinės įtampos, tačiau aplinkiniams atrodysite labai darbštūs. Jūs išties aktyviai reikšite iniciatyvą, kažko uoliai sieksite. Galite užmegzti perspektyvią pažintį.

MERGELĖ. Jausite dvasinį pakilimą, būsite nusiteikę planuoti kelionę, naują veiklą. Galite susižavėti asmeniu, su kuriuo labiau suartėti yra sudėtinga dėl jus skiriančio atstumo ar kitų priežasčių.

SVARSTYKLĖS. Galite kurti planus, susijusius su išvaizdos pakoregavimu, stambiais pirkiniais, įsidarbinimu. Pokalbiai su žmonėmis, kurie linkę atvirai kritikuoti bei pragmatiškai patarinėti, šį kartą jums gali būti labai naudingi.

SKORPIONAS. Nusimato ypatingas pasimatymas ar pokalbis. Gali būti, kad išgyvensite meilės kančias arba savotišką partnerystės krizę. Bet kuriuo atveju turėsite galimybių viską pradėti iš naujo, patirti romantikos, aistrų.

ŠAULYS. Kils noras kitaip susitvarkyti savo gyvenimą, buitį, pradėti laikytis dietos, keisti išvaizdą, gyvenimo būdą, atsikratyti senų netikusių įpročių. Atrodo, kad kai kas iš viso to jums pavyks.

OŽIARAGIS. Jūsų gerą nuotaiką papildys kūrybinės energijos antplūdis. Galbūt kažkokia prasme įrodysite savo pranašumą, sublizgėsite. Pasimatymas, kurio laukiate, gali būti romantiškas ir žavus.

VANDENIS. Tikriausiai norėsis pakeisti ar pagražinti aplinką - perstatyti baldus ar kiek atnaujinti interjerą. Jauki aplinka išties teiks nusiraminimą, komfortą, sugrąžins stabilumo jausmą.

ŽUVYS. Tikriausiai susitiksite su giminaičiais, gerais bičiuliais, o galbūt jus aplankys ir senas gerbėjas, simpatija. Tai, ką sužinosite, išgirsite, suteiks peno vaizduotei, suintriguos, o gal ir atneš naudos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS