Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 14 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 14 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 14-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Šiandien norėsite bendrauti, plėsti gerbėjų ratą ir didinti savo populiarumą. Tačiau įsismaginę, nesuvaldę liežuvio, galite susikompromituoti ar tiesiog pasirodyti nepakankamai išmintingi.

JAUTIS. Galite susižavėti galimybe lengvai pasipelnyti. Tie, kas suteiks jums tokių vilčių, gali būti pavadinti avantiūristais. Verčiau neapgalvotai pinigų neleiskite ir abejotinų įsipareigojimų neprisiimkite.

DVYNIAI. Būsite emocionalūs, kupini idėjų, fantazijų. Visgi antroji pusė gali aušinti jūsų entuziazmą, jums nepritarti. Gali būti, kad pulsite ieškoti bendraminčių už namų sienų. Regis, jų rasite.

VĖŽYS. Galite turėti išgyvenimų dėl kai kurių nesipildančių lūkesčių dėl darbo, sveikatos, išvaizdos ar kt. Reikėtų vengti varginamo bendravimo, tuščių kalbų, santykių aiškinimosi. Tiesiog gerbkite save ir kitus, nesivelkite į intrigas, apkalbas.

LIŪTAS. Diena žada nemažai kontaktų, bet ne visi džiugins. Galite jaustis nepakankamai vertinami. Galbūt negausite planuotų pajamų, atlygio už suteiktą paslaugą ar kt. Regis, akiratyje pasirodys svarbus jums asmuo, kurio nesitikėjote išvysti.

MERGELĖ. Atsakomybės našta, darbo krūvis ar konkurencija gali kelti nerimą. Bus nelinksma ir tuo atveju, jei nesiseka išsiaiškinti santykių. Visgi susikaupę ties konkrečiu klausimu, galite rasti patikimą sprendimo variantą ar šia prasme puikiai padėti kitiems.

SVARSTYKLĖS. Daugiau dėmesio nukreipsite į užsienio, nuo rutinos nutolusius dalykus arba į mokslo, švietimo, kultūros reikalus. Tikriausiai ir aplinkinius mėginsite įtraukti į jus dominančias diskusijas. Nenusiminkite, jei tai nepavyks.

SKORPIONAS. Galite susidomėti nauju profesiniu ar finansiniu planu, investicijų galimybe. Tačiau darbe būsite užimti tiek, kad pritrūks dėmesio artimiesiems. Be to, neatrodo, kad jūsų pastangos atneš greitos naudos, tad bus sunku pateisinti tą užimtumą.

ŠAULYS. Ši diena suintensyvins tarpininkavimo ar partnerystės santykių dilemos sprendimą. Pasistenkite pernelyg nepiršti savo nuomonės ar reikalavimų kitiems žmonėms. Veikite subtiliau, gerbkite pašnekovus.

OŽIARAGIS. Šiandien nestokosite darbinės energijos ir ūpo, tačiau galimi nemalonūs netikėtumai - galbūt sunegaluosite arba išaiškės nemalonus faktas, klasta. Nebūkite pernelyg kritiški neįtikusio žmogaus atžvilgiu.

VANDENIS. Sceninė, projektinė ir pedagoginė veikla, meilė ir saikingas sportas - labiausiai jums tinkantys užsiėmimai šią dieną. Kitose srityse vargu ar pavyks viską padaryti taip, kaip norite ir tikitės.

ŽUVYS. Daugiau optimizmo jums šiandien tikrai nepakenktų. Labiau rūpinkitės sveikata, mityba. Dalį rūpesčių perduokite kolegoms, šeimos nariams, jeigu jums reikia pagalbos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS