Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 5 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 5 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 5-ajai, antradieniui.

AVINAS. Šiandieną nejausite po kojomis tvirto pagrindo, atrodys, kad esate skandinami intrigų, apkalbų jūroje. Norėsite atsiriboti nuo aplinkos, šurmulio ir pabūti vienatvėje. Gali varginti psichologinės ar sveikatos problemos.

JAUTIS. Nusimato daug reikalų ir kontaktų. Keistus jausmus gali pažadinti romantiškai nusiteikęs asmuo. Neskubėkite pasiduoti vilionėms, nes galite įsivelti į pavojingus nuotykius.

DVYNIAI. Šiandien nelengva bus susidoroti su darbais, vargins anksčiau prisiimti įsipareigojimai, atsakomybė. Apdairiai elkitės su savais ir svetimais pinigais, materialinėmis vertybėmis.

VĖŽYS. Nestokosite pasitikėjimo savimi, vaizduotės, objektyvumo. Vis labiau trauks romantiški nuotykiai, kelionės. Tik nekurkite klaidingų projekcijų, atskirkite fantazijas nuo tikrovės.

LIŪTAS. Regis, padidės išlaidos arba būsite priversti sutvarkyti uždelstus finansinius reikalus, dokumentus, sumokėti baudas ar netesybas. Kils pagundų, kurios gali atnešti ne tokius padarinius, kokių tikitės.

MERGELĖ. Atsiras tam tikrų trukdymų, abejonių. Jei jus palaiko įtakingi asmenys, galbūt niekas nesužlugs. Tereikės pasukti galvą, kaip išvengti trukdančių asmenų poveikio. Pasisaugokite sukčių, aferistų.

SVARSTYKLĖS. Šiandien galima padaryti klaidų, sudarant sutartis, tvarkant dokumentus, pinigų ir verslo reikalus, tad pasistenkite viską daryti atidžiai, atsakingai, nepasiduoti įtartinam spaudimui, įkalbinėjimams.

SKORPIONAS. Pajusite norą flirtuoti, keistis, žaisti protinius žaidimus, demonstruoti savo privalumus. Gali pakvipti slaptu meilės romanu. Galite gauti keistoką pasiūlymą. Neleiskite, kad jumis manipuliuotų abejotini asmenys.

ŠAULYS. Regis, stengsitės suderinti pareigas taip, kad niekas nenukentėtų ir kad visiems įtiktumėte. Tai beveik neįmanoma. Yra pavojus apsigauti, sudarant sutartis, įsigyjant didelės vertės daiktus. Verčiau nerizikuokite šeimos gerove.

OŽIARAGIS. Neišvengsite kontaktų, telefoninių pokalbių, įvairių prašymų. Tik nesureikšminkite savų problemų ir pagalvokite apie tuos, kuriems iš tikrųjų nesiseka ir reikia pagalbos bei užuojautos.

VANDENIS. Rodysite pastangas daugiau užsidirbti arba rasti geresnį darbą, įtakingą rėmėją. Vienas komercinis sumanymas gali pakibti ant plauko dėl jūsų ar kitų asmenų neatsakingumo. Teks šiek tiek apkarpyti savo troškimus bei planus.

ŽUVYS. Ko vakar nepadarėte, šiandien juo labiau nepadarysite. Galimas slaptas neįprastas potyris. Venkite aferų, dėl kurių galite pažeisti įstatymą. Neieškokite abejotinų nuotykių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS