Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (kovo 7 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (KOVO 7 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė kovo 7-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Gali kainuoti viešai išsakytos intymios mintys, atskleistos paslaptys. Viską sverkite sąžine ir protu, nesureikšminkite sausų taisyklių, gandų ir kilusių iliuzijų.

JAUTIS. Gali džiuginti naujos pažintys, visuomeninė veikla. Tačiau nesitikėkite iš to naudos ir stabilumo. Neskubėkite nusivilti, jei artimas žmogus nepritars jūsų norams, planams.

DVYNIAI. Galimi posūkiai profesiniuose reikaluose. Jeigu siekiate karjeros, gali tekti patirti slaptas intrigas, klastas. Santūriai įvertinkite savo galimybes ir neįsipareigokite per daug.

VĖŽYS. Tikėtini pasikeitimai, susiję su jūsų pasaulėjauta, pažiūromis, karjera, profesiniais planais, kelione ar pan. Labiau pasitikėkite savimi ir nesigraužkite dėl smulkmenų.

LIŪTAS. Galimi nemalonumai per nesaikingumą ar išsiblaškymą. Galite prarasti reikalingą daiktą, dokumentą ar pinigų sumą. Tikriausiai pajusite nenumaldomą meilės ir komforto poreikį.

MERGELĖ. Santykiai su aplinkiniais stokos tarpusavio pasitikėjimo, geranoriškumo. Tikėtinas susitikimas su meniškos prigimties pažįstamu ar šiaip keistuoliu. Arba galite patirti netikėtumą iš asmens, kuriuo domitės.

SVARSTYKLĖS. Šiandieną seksis darbe. Galbūt sulauksite pasiūlymų, susijusių su verslu, profesinėmis perspektyvomis. Rūpinkitės įvaizdžiu. Nenumokite ranka į sveikatos sutrikimus.

SKORPIONAS. Jums gali kilti naujų idėjų, sumanymų. Galite sulaukti svečių ar pakvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Kita vertus, artimas žmogus neleis jums atsipalaiduoti, reikalaus ištikimybės ir garantijų.

ŠAULYS. Šiandien pasistenkite nepriekaištingai atlikti darbus, nes labai svarbu išlaikyti kolegų ir klientų pasitikėjimą bei galimas karjeros perspektyvas. Venkite daug žadėti, ginčytis.

OŽIARAGIS. Šiandieną nekelsite gyvenimui bei aplinkiniams didelių reikalavimų. Visgi tikėtinas gana rimtas šeimos materialinės padėties įvertinimas, pajamų ir išlaidų planavimas.

VANDENIS. Būsite linkę žaisti kitų jausmais, ieškoti nuotykių. Tikriausiai nesusilaikysite nuo išlaidavimo ar finansinių avantiūrų. Tokiu atveju rizikuojate likti tuščiomis kišenėmis. Nesielkite lengvabūdiškai, neveidmainiaukite.

ŽUVYS. Jeigu bus klausomasi proto balso, viskas eisis gana šauniai ir nusimato svarbūs startai. Kita vertus, patiklumas gali pakenkti ir jums, ir per jus kitiems. Nepatartina pasitikėti pirmu įspūdžiu bei klaidinti kitų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS