Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 11 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 11 D.)

  • 0

AVINAS. Galite sau pakenkti nelabai protingais finansiniais sprendimais ir rizikingais poelgiais. Arba tiesiog patirsite nuostolių, turėsite nemažų išlaidų. Venkite piktnaudžiauti nesveiku maistu, alkoholiu.

JAUTIS. Ramybės nesitikėkite dėl kai kurių santykių paaštrėjimo. Nebūkite pernelyg kritiški kitų atžvilgiu, antraip gali kilti aršių konfliktų, agresijos protrūkių. Atsargiai elkitės su pavojingais daiktais, ugnimi ir elektra.

DVYNIAI. Sceninė veikla, kūryba ir saikingas sportas – šiandien labiausiai jums tinkantys užsiėmimai. Labai dėmesingi ir atsargūs būkite su vaikais. Saugokite juos ir save nuo infekcijų, traumų, pavojingų gyvūnų.

VĖŽYS. Gali užplūsti azartiškos nuotaikos, noras rizikuoti. Daugiau vidinės ramybės ir stabilumo jums tikrai nepakenktų. Patausokite save, atsipalaiduokite. Nesistenkite perauklėti šeimos narių arba darykite tai labai taktiškai. Saugokite vaikus.

LIŪTAS. Lyg ir seksis bendrauti, su bet kuo rasti bendrų temų. Vis dėlto nevaldant liežuvio kai kurie pokalbiai gali baigtis rimtais konfliktais ar netgi traumomis. Atsargiai elkitės su ugnimi, elektra.

MERGELĖ. Galite susižavėti kažkuo, kas atrodys tarsi lengvas pasipelnymas ar pigi atrakcija. Tie, kurie suteiks jums tokių vilčių, gali būti avantiūristai. Verčiau neleiskite pinigų neapgalvotai ir neprisiimkite abejotinų įsipareigojimų.

SVARSTYKLĖS. Labai lengva pasiduoti netikusioms pagundoms. Svarbu susiorientuoti, kas teisinga, o kas sukels priklausomybių, privers padaryti klaidų. Saugokitės seksualinės prievartos, finansinių nuostolių, ugnies.

SKORPIONAS. Galite susidurti su išbandymais ir pavojais, neprognozuojamais žmonėmis, patirti stresą ar traumą. Nesileiskite išprovokuojami, laikykitės įstatymų. Būkite atsargūs su ugnimi, elektra ir kelyje.

ŠAULYS. Neatsisakysite planuotų susitikimų, bet ne visi kontaktai džiugins. Galite pasijusti nesuprasti arba tyčia vedžiojami už nosies. Venkite streso, nes jūsų sveikata lengvai pažeidžiama.

OŽIARAGIS. Būsite susirūpinę ne tik asmeninėmis, bet ir globaliomis problemomis. Atsakomybės jausmas gali priversti priimti svarbų sprendimą. Saugokite vaikus. Būkite atsargūs kelyje. Tolesnei išvykai – nesaugi diena.

VANDENIS. Labiausiai domins nekasdieniški dalykai. Tikriausiai ir kitus mėginsite įtraukti į jus dominančias diskusijas. Pašnekovams stigs tolerancijos, nepatiks jūsų idėjos. Galite stipriai susipykti.

ŽUVYS. Nuotaiką gali sudrumsti netikėta naujiena, neplanuotas svečias. Nepraraskite blaivaus proto jokiose situacijose. Nesaugu vykti į keliones. Nemaža avarijų rizika.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS