Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (lapkričio 23 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 23 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 23-iajai, penktadieniui.

AVINAS. Galite išgirsti žinią, sužinoti kažką tokio, kas išmuš jus iš pusiausvyros, pakirs pasitikėjimą artimu žmogumi ar jūsų santykiais. Kontroliuokite savo elgesį, žodžius.

JAUTIS. Šią dieną geriausia būtų leisti ramiai, kasdieniškai. Bendraudami kreipkite dėmesį į kiekvieną smulkmeną ir žodį. Nepersitempkite dirbdami, nekritikuokite kolegų netgi už akių. Jeigu norite pasilepinti, saikingai pasmaguriaukite.

DVYNIAI. Kažkas jums kels didelį nerimą, vers abejoti vienu ar kitu pasirinkimu. Verčiau kol kas nedarykite radikalių pakeitimų, nes impulsyvus elgesys ar sprendimas gali sukelti nelauktus padarinius. Labiau prižiūrėkite vaikus.

VĖŽYS. Keistoka diena. Galima neįprasta būsena fizine ar psichine, dvasine prasme. Nerimo gali kelti sveikata, augantys reikalavimai bei intrigos darbe. Saugokitės infekcijų, traumų.

LIŪTAS. Tikriausiai šiandien paaiškės, kad tai, ką planavote, apie ką svajojote, realiai yra sunkiai įgyvendinama. Galbūt dėl to, kad asmuo, žadėjęs paramą ar tarpininkavimą, ims išsisukinėti. Kita vertus, jums seksis meninė veikla.

MERGELĖ. Galite tikėtis įtampos profesiniuose ir asmeniniuose santykiuose. Nepersistenkite dirbdami ir bendraudami, neeikvokite tuščiai savo energijos, jeigu matote, kad jūsų nesupranta ir nenori suprasti.

SVARSTYKLĖS. Šiandien dėl kažko bus labai lengva susikompromituoti. Net jei labai stengsitės viską daryti tinkamai, smulkių nesklandumų pasitaikys. Svarbu objektyviai suvokti tiesą, išlikti sąžiningiems ir nesileisti įtraukiamiems į aferas.

SKORPIONAS. Finansinių problemų neišspręsite, jeigu plauksite pasroviui arba ieškosite daugiau, nei nusipelnėte. Stenkitės atiduoti skolas ir jas atsiimti. Be gailesčio išmeskite nebereikalingus daiktus, jei negalite jų panaudoti.

ŠAULYS. Sunkiai seksis tvarkyti aktualius reikalus. Galite susidurti su priešiškumu, opozicija, aršia konkurencija. Galbūt patirsite žalą ar teks mokėti baudą. Įmanomos rimtos traumos.

OŽIARAGIS. Šiandien ypač saugokite sveikatą, nes ji lengvai pažeidžiama. Darbe gali kilti kliūčių, bandant kažką užbaigti ar gauti reikalingos informacijos. Atsargiai elkitės su technika, venkite skubos.

VANDENIS. Gali būti priminti kažkokie jūsų pažadai arba būsite viliojami malonumais, kurie nemažai kainuoja. Darbų ir pagundų sūkuryje nepamirškite savo vaikų. Juos auklėkite, kol dėl jų elgesio dar nepasipylė priekaištai iš aplinkinių.

ŽUVYS. Šiandien jūsų nuotaikų kaita visus stebins. Galimos finansinės ar seksualinės pretenzijos. Galbūt neįvyks numatytas pasimatymas arba kils pavydo scena. Kuo mažiau bendrausite, tuo bus mažiau nemalonumų. Pasisaugokite traumų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS