Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (lapkričio 24 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 24 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė lapkričio 24-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Tai turėtų būti gana įprasta savaitgalio diena. Jeigu prekiaujate, vairuojate taksi, tikriausiai turėsite darbo. O jeigu jums poilsio diena, tai galbūt apsipirkinėsite ir nemažai bendrausite su artimos aplinkos žmonėmis.

JAUTIS. Kad gerai jaustumėtės ir pailsėtumėte, jums reikės ramybės, komforto, jaukios aplinkos. Džiaugtumėtės nusipirkę gražų ir naudingą daiktą, susitikę su jums mielais žmonėmis.

DVYNIAI. Būsite labai emocionalūs, todėl galimi šiokie tokie emociniai ekscesai, nesusipratimai. Norėsis pramogų, malonumų, bet tam gailėsite pinigų. Neįžeiskite artimo žmogaus jausmų. Nebūkite impulsyvūs kelyje, prie vairo.

VĖŽYS. Šiandieną jums patariama save palepinti, patinginiauti, užsiimti menu, medituoti, skaityti. Venkite triukšmingų susibūrimų, sunkių ūkinių ar kitokių darbų. Saugokitės infekcijų ir traumų. Tai aktualu ir jūsų vaikams.

LIŪTAS. Ši diena žada šaunius susitikimus. Nusimato pažintys, nuotykiai. Trauks masiniai renginiai, pramogos. Tačiau būtina išlaikyti blaivią galvą, jeigu nenorite tapti priklausomi nuo pavojingų pagundų.

MERGELĖ. Regis, nelabai pavyks atsipalaiduoti, pamiršti darbus ir kitas pareigas ar politiką. Dėl pastarųjų dalykų jumyse virs emocijos. Galite sugriauti kai kuriuos namiškių planus ir sulaukti priekaištų. Nepamirškite rūpintis sveikata.

SVARSTYKLĖS. Būsite įžvalgūs ir savo supratingumu skatinsite kitus jums atsiverti, pasidalinti rūpesčiais. Tikriausiai atsigausite, jeigu atitrūksite nuo rutinos, nueisite į parodą, paskaitysite gerą knygą, pasikalbėsite su įdomiais žmonėmis.

SKORPIONAS. Prisiminsite nepadarytus buities darbus, negrąžintas skolas. Gali būti, kad įspūdžių sukels žinia apie artimą žmogų. Galbūt tai, ką mėginote nuslėpti nuo kitų arba kiti nuo jūsų, iškils į paviršių.

ŠAULYS. Diena bus emociškai įtempta. Iš pusiausvyros ves kitaip mąstantys žmonės ir kai kurios moterys. Vis dėlto blaivaus proto balsas nuolat primins apie būtinybę elgtis santūriai, ieškoti kompromiso.

OŽIARAGIS. Patartina gerai susitvarkyti namus, pasirūpinti savo įvaizdžiu, sveikata, grožiu. Tik įsismaginę neišleiskite visų santaupų naujiems drabužiams ar kosmetikai. Juk yra svarbesnių poreikių. Saugokitės avarinių situacijų.

VANDENIS. Būsite energingi, žvalūs, norėsis sportuoti, šokti, judėti. Regis, ši diena pažers pagundų. Tikėtini smagūs susibūrimai, flirtai. Tačiau jus stebės kritiška akis, tad neperlenkite lazdos.

ŽUVYS. Nevengsite savęs palepinti žemiškais malonumais, tad gali kiek suplonėti piniginė. Kita vertus, bus progų ir pauždarbiauti. Pasistenkite nevesti iš kantrybės artimų žmonių.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kaunas

Nausėda pats tinkamiausias kandidatas tapti Prezidentu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS