Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (lapkričio 26 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 26 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 26-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Būsite ne itin nuoseklūs ir tuo gluminsite bei varginsite kitus. Apsišarvuokite kantrybe, kad neišsprūstų netinkamas žodis, nes jūsų klaidomis mielai pasinaudos nepalankūs asmenys. Galbūt nerimo sukels šeimos narių, vaikų problemos.

JAUTIS. Tikriausiai teks daug bendrauti, skubiai tvarkyti dokumentus, sutartis. Darbo srityje galimas netikėtas rūpestis. Galbūt teks ką nors pavaduoti ar dėl ko nors aiškintis.

DVYNIAI. Šiandien daugiau dėmesio skirkite smulkmenoms, detalėms, nes neatidumas gali atnešti nuostolį. Didelių piniginių įplaukų bei lengvos naudos tikėtis neverta. Atkreipkite didesnį dėmesį į savo nuojautas bei kitų užuominas.

VĖŽYS. Pasistenkite būti susikaupę ir kantrūs, nesivadovaukite emocijomis, antraip susigadinsite įvaizdį. Galite susitikti žmogų, kurį anksčiau laikėte savo problemų šaltiniu.

LIŪTAS. Nors turite pagrindo jaustis oriai, pasitikėti savimi, vis tiek protarpiais jausitės neužtikrintai. O galbūt tiesiog nekaip jausitės fizine prasme. Daugiau laiko skirkite poilsiui, atsipalaidavimui.

MERGELĖ. Jūsų iniciatyvoms gali nepritarti kolektyvas. Tačiau nederėtų dėl to širsti - galbūt iš šalies geriau matyti trūkumai bei spragos. Reikėtų aiškiai apsispręsti, ko norite ir ką galite.

SVARSTYKLĖS. Kai kurios veiklos jums seksis puikiai. Be didelių pastangų gebėsite suorganizuoti dalykinius ar kitokius pasitarimus. Galite gauti svarbios informacijos ir ja pasinaudoti. Kita vertus, gresia traumos. Venkite konfliktų, saugokitės ugnies.

SKORPIONAS. Jūs galite pasielgti kiek nutrūktgalviškai, arba būtent dabar pasirodys tokio jūsų ar vaikų elgesio pasekmės. Labiau prižiūrėkite savo atžalas. Visgi kai kas žada naudą ir sėkmę.

ŠAULYS. Galimi sėkmingi reikalai, susiję su mokslu, užsieniu, teise, politika. Tačiau numatyti materialiniai, finansiniai klausimai spręsis gana sunkiai, nors ir įmanomi preliminarūs susitarimai. Tikriausiai bus nenumatytų išlaidų.

OŽIARAGIS. Nieko gero, jei šiandien veltui švaistysite laiką, nežinodami, ko konkrečiai imtis. Kiti žmonės, tarpininkai taip pat ne padės apsispręsti, o tik ves iš pusiausvyros. Pasistenkite kruopščiai tvarkyti dokumentus. Atsargiai kelyje.

VANDENIS. Atsiras žmonių, kuriais galėsite pasikliauti, norėdami atlikti svarbų darbą ar įsidarbinti. Kita vertus, viena klaida gali lemti nuostolį, o gal ir sutrikdyti sveikatą.

ŽUVYS. Šiandien būsite ryžtingesni, aistringesni nei paprastai, labiau linkę rizikuoti, atviriau reikšti savo nuomonę bei jausmus, labiau kontroliuoti vaikus. Tai ne visiems patiks.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS