Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (lapkričio 28 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 28 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė lapkričio 28-ajai, trečiadieniui.

AVINAS. Šiandien nevengsite romantiškų intrigų, flirtų. Turėtų sektis turizmo, šou verslo, kūrybinė veikla. Gali pavykti įgyvendinti seną svajonę, laimėti norimą kontraktą, pasižymėti scenoje ar pan.

JAUTIS. Šiandien būsite nusiteikę daug dėmesio skirti šeimai, namams, nekilnojamojo turto sričiai, šeimos verslui. Didžiausio pasitenkinimo ir net naudos teiks bendravimas su artimiausiais žmonėmis.

DVYNIAI. Pasistenkite darbe išlikti disciplinuoti, santūrūs ir dalykiški, net jei norėsis kuo greičiau mesti visus darbus ir pasinerti į pramogas. Atsiras galimybių pataisyti kai kuriuos reikalus. Be to, gausite reikalingos informacijos.

VĖŽYS. Tikėtinos piniginės kompensacijos, palūkanos ar kitokios pajamos, vertingi pirkiniai. Emocine prasme jausitės neblogai, būsite kupini gerų vilčių. Šiandieniai pažadai glostys ausį ir širdį.

LIŪTAS. Pasitarimai, diskusijos šiandien praeis gana sklandžiai. Gausite reikalingos informacijos. Keliai į tikslą taps atviresni, aiškesni. Stiprinkite partnerystės ryšius, neatsiribokite nuo kolektyvo, artimųjų.

MERGELĖ. Šiandien turėsite nedaug energijos, todėl norėsis numoti į viską ranka. Tiktų užsiimti joga, pamedituoti. Atgaivą teiks ir menas, svajonės. Dirbti geriau seksis vienumoje, kur niekas netrukdo susikaupti ir jaustis jaukiai tarsi namuose.

SVARSTYKLĖS. Šiandien daugiau pasieksite, jeigu veiksite drauge su kitais, o ne vieni versitės per galvą. Pažįstamas žmogus ar tarpininkas gali pateikti viliojamą pasiūlymą, pranešti svarbią žinią.

SKORPIONAS. Kai kurie dalykiniai, verslo reikalai turėtų pajudėti į priekį. Tačiau gali būti ir netikėtumų. Galbūt teks spręsti kokią nors dilemą. Stengsitės pasinaudoti tuo, kas jums suteikiama.

ŠAULYS. Atvirai reikšite savo idėjas, požiūrį, interesus. Jus girdės, jumis domėsis, jūsų žinias ir įgūdžius deramai vertins. Turbūt tapsite populiaresni. Iš užsienio galite gauti gerą žinią.

OŽIARAGIS. Netikėti įvykiai privers kitaip pažvelgti į jus supančius žmones bei situaciją. Tai gali būti susiję su bendrais ir svetimais pinigais, investicijomis, mokesčiais.

VANDENIS. Šiandien jus turėtų džiuginti santykiai su partneriu, bendraminčiais, kolektyvu. Jums seksis bendrauti su įvairiais žmonėmis, organizuoti renginius.

ŽUVYS. Jeigu būsite ištikimi savo principams, laikysitės priimtų taisyklių, diena nepateiks staigmenų. Gali tekti daugiau padirbėti, bet dėl to nusimato papildomos pajamos ir naudingi įgūdžiai. Galbūt gausite darbo pasiūlymą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS