Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (lapkričio 4 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LAPKRIČIO 4 D.)

  • 3

Avinas

Šiandien Avinui efektyviausias kelias – nesipriešinti aplinkybėms ir ramiai plaukti pasroviui. Beprasmiška ginčytis su likimu ir tuo labiau stengtis veikti pagal griežtą planą. Žinoma, planus kurti galima, bet Avinas turėtų būti pasiruošęs tam, kad jie gali keistis kelis kartus per dieną. Pasikliaukite savo intuicija – ji jums pasakys, kaip geriausia elgtis netikėtose situacijose.

Jautis

Jaučio kūrybinis impulsas gali pasireikšti visiškai netikėtai, tiesiog lygioje vietoje. Be įspėjimo – kaip cunamis. Ši banga užklups Jautį, nuneš į nesuvokiamas tolumas, privers pamiršti visus reikalus ir planus. Galiausiai pakrantėje paliks neįkainojamą perlą.

Dvyniai

Jokios nenumatytos aplinkybės negalės išmušti Dvynių iš ritmo. Gali būti, kad kokie nors neplanuoti įvykiai juos trumpam atitrauks, tačiau tai netrukdys Dvyniams susiorganizuoti ir užbaigti savo reikalų. Taigi, diena žada būti produktyvi, ypač jei Dvynių neerzins apmaudūs trikdžiai.

Vėžys

Vėžio diena apskritai žada eiti ramiai ir pozityviai. Tačiau galimi netikėti posūkiai. Gali būti, kad koks nors susitikimas kardinaliai pakeis visus jūsų planus. Tačiau visi šie įvykiai bus trumpalaikiai. Tai panašiau į audringą trumpą grybų lietų gražią vasaros dieną, po kurio vėl pasirodys saulė.

Liūtas

Į Liūto gyvenimą įsiverš nauja srovė. Galbūt tai bus koks nors naujas, neįprastas jausmas, o galbūt atsitiktinis žvilgsnis į pažįstamus dalykus privers Liūtą pamatyti netikėtą jų prasmę. Žiūrėkite, kad nepamestumėte galvos. Šių Liūto pomėgių pasekmės ilgą laiką gali skirtis jo likime, kaip apskritimai ant vandens.

Mergelė

Horoskopo žvaigždės Mergelei bus palankios. Diena žadama gana pozityvi ir be ypatingų sutrikimų. Laiko bus ir atsipalaiduoti, ir reikalais užsiimti. Dieną Mergelės tikrai gali laukti malonios staigmenos. Nuo nemalonių posūkių Mergelę išgelbės jos vidinis apdairumas ir šiandien paaštrėjusi intuicija.

Svarstyklės

Nuo pat ryto Svarstyklių sieloje pamažu ims spaustis tarsi kažkokia nematoma spyruoklė. Nei aplinkiniai, nei pačios Svarstyklės to gali net nepastebėti, o kai pastebės, bus per vėlu. Juk jei ši spyruoklė nutrūks, mažai niekam nepasirodys! Diena bus pakankamai pilna įvykių, kurie gali išprovokuoti staigų pykčio protrūkį. Atrodys, kad kažkas nusprendė pažaisti degtukais prie benzino statinės.

Skorpionas

Skorpionui diena žada būti gana sėkminga. Nuo pat ryto horoskopo žvaigždės nuteiks jus pozityviai, užpildydamos ramia, pasitikinčia jėga. Tačiau neturėtumėte atsipalaiduoti: likimas ne kartą gali suteikti Skorpionui puikius šansus nugalėti savo varžovus ir konkurentus. Praleidęs šias progas Skorpionas dar ilgai gailėsis.

Šaulys

Šauliui labai pravers geras poilsis pačių artimiausių žmonių rate. Greičiausiai jis norės laisvalaikį praleisti namuose, tačiau Šaulio planai per dieną gali keistis net kelis kartus. Nors pats Šaulys nenusiteikęs imtis iniciatyvos, jis mielai priims pasiūlymą pasivaikščioti ar aplankyti draugus. Svarbiausia, kad šis pasiūlymas kiltų iš žmogaus, su kuriuo Šauliui tikrai malonu būti.

Ožiaragis

Ožiaragis pagaliau norės pailsėti ir atsipalaiduoti, tačiau vargu ar tai pavyks. Greičiausiai, kai tik Ožiaragis patogiai įsitaisys kokioje nors jaukioje vietoje norėdamas artimiausiomis valandomis nieko neveikti, aplinkybės privers jį kardinaliai pakeisti savo planus. Arba tiesiog staiga jam į galvą šaus kokia nors mintis, prisiminus posakį: „Noras blogiau už vergovę.“

Vandenis

Vandenio gali laukti įvairios staigmenos. Jo širdyje gali kilti netikėta ir audringa aistra, kuri vargu ar apsiribos paprastu romanu. Net jei šis romanas ir nebus ilgas, jis vis tiek paliks juntamą pėdsaką sieloje. Jausmai gali užplūsti Vandenį taip staigiai, kad jis visai nespės jiems pasiruošti. Tačiau gali ir neužplūsti – čia jau kaip kam pasisekė.

Žuvys

Žuvų geriau neprovokuoti, nepaisant tariamo jų nuolaidumo ir ramybės. Ne tik aplinkiniams, bet ir pačioms Žuvims šiandien gali atrodyti, kad jos yra ramybės ir taikingumo įsikūnijimas, tačiau tuo labiau netikėtas bus staigus susierzinimo priepuolis. Vienu žodžiu, neerzinkite Žuvų – taip bus visiems geriau!

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Dalia

Tik atsilikėliai skaito horoskopus ( ir kuria )

Anonimas

jau kuris laikas horoskopai pasidare keistoki

As

Neerzina zuvu,nes joms jau atsibodo subines laizyt-geresnio patarimo negalima rasti,uzteks is ju tyčiotis.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS