Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 19 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 19 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 19-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Jeigu niekas jūsų morališkai nepalaikys, tai nesugebėsite sukontroliuoti įsisiūbavusių emocijų, užgniaužti nuoskaudų. Galimos pavydo scenos, ultimatumai. Verčiau pasistenkite išvengti rimtų konfliktų.

JAUTIS. Šiandien net ir nedideles problemas patartina spręsti pasitarus su artimaisiais. Taip bus ir ramiau, ir klaidų tikimybė mažesnė, ir atsakomybės našta ne tokia slegianti.

DVYNIAI. Tikriausiai šiandieną per daug tikėsitės iš jums brangių žmonių. Būkite atlaidesni vaikams, mylimiesiems. Pasisaugokite incidentų, ypač jei atsidursite abejotinoje pasilinksminimų vietoje.

VĖŽYS. Šiandien neturėsite pakankamai nei energijos, nei kantrybės. Tiktų nepersitempiant pasidarbuoti namuose, sode. Svarbu, kad darbas, kurio imsitės, teiktų malonumą ir nebūtų pavojingas. Saugokite savo ir kitų nuosavybę bei sveikatą.

LIŪTAS. Regis, kažkas jums neduos ramybės, reikalaus vykdyti įsipareigojimus, kaulys paramos, interviu ar pan. Maža tikimybė, kad tai bus malonu. Be to, per neatsargumą galite užsidirbti baudą ar nemalonią pastabą.

MERGELĖ. Vargu ar viskas eisis, kaip suplanuota. Tikėtini įvairūs vilkinimai. Rūpesčių gali kelti mylimas žmogus, vaikai. Nebūtinai tie rūpesčiai bus sunkūs. Galbūt tiesiog suksite galvą, kuo pradžiuginti artimą žmogų, ką padovanoti ar pan.

SVARSTYKLĖS. Akivaizdu, kad jums neužteks savų problemų, nes lįsite į nemalonumus dėl kitų. Pagalvokite, ar nepadarysite „meškos paslaugos” jiems bei sau.

SKORPIONAS. Šiandien patartina nevarginti savęs nei bendravimu, nei darbais. Bet kokie rūpesčiai jus greitai nualintų, nes pasižymėsite ypatingu jautrumu, neatsparumu blogoms įtakoms. Venkite svaigalų.

ŠAULYS. Neapsidžiaugsite, jeigu kas nors primins jums neįvykdytą pažadą, neatliktą įsipareigojimą ar negrąžintą skolą. Verčiau nesunkinkite situacijos, kurią dabar be didelių problemų galima išspręsti.

OŽIARAGIS. Nuo pat ryto sieksite, kad kiti šoktų pagal jūsų dūdelę. Netgi namuose elgsitės kaip viršininkai. Kaip tik dėl to nelabai galite tikėtis verslo ir gyvenimo partnerių palankumo. Keiskite bendravimo stilių į draugiškesnį.

VANDENIS. Galbūt teks skirti nemažai laiko bei dėmesio deryboms, sutartims, juridinių reikalų tvarkymui. Galite įteisinti tai, ką neseniai suformavote. Planai, ryšiai turėtų būti vertinami kuo racionaliau. Nepasiduokite nenaudingam spaudimui.

ŽUVYS. Gali atsitikti taip, kad apvilsite kažkokį žmogų ar patys nusivilsite. Koją pakišti gali neapskaičiuotos galimybės. Jei neseniai puolėte į abejotiną avantiūrą, nesistebėkite kilusiomis problemomis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS