Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (liepos 28 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (LIEPOS 28 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė liepos 28-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Realių ar virtualių pažįstamų patarimai bus įdomūs, tačiau nebūtinai naudingi. Įvertinkite savo galimybes, ar jums ne per brangu. Nederėtų švaistytis tuščiais pažadais ir prisiimti abejotinų įsipareigojimų.

JAUTIS. Virtuali pažintis žada realią naudą arba meilės istoriją. Tačiau jei turite teisėtą partnerį, kils nemažų dilemų. Malonių emocijų gali suteikti nedidelis laimėjimas žaidime, loterijoje ar pan.

DVYNIAI. Trauks kelionės, domins svetimos kultūros, tradicijos. Vienokiu ar kitokiu būdu plėsite akiratį arba savo žiniomis turtinsite kitus. Galite gauti netikėtą pasiūlymą.

VĖŽYS. Ši diena gali sukelti permainų, nuotykių, aistrų troškulį. Tikėtini stiprūs ir prieštaringi jausmai, sukelti karšto pasimatymo. Galimos nemažos išlaidos. Galbūt įsigysite vertingą meno dirbinį.

LIŪTAS. Būsite linkę žaisti kitų jausmais. Galite susipainioti savo meilės nuotykiuose ir prisidaryti nesusipratimų. Teks išsisukinėti, teisintis. Jeigu ką tik patyrėte nemalonų įvykį ar išpuolį, ši diena žada šiokį tokį palengvėjimą.

MERGELĖ. Seksis kūrybinio darbo atstovams ir įsimylėjusiems. Jeigu netinkamai maitinatės ir daug patiriate streso, turbūt kentėsite dėl pablogėjusios savijautos, keistų negalavimų.

SVARSTYKLĖS. Galite sulaukti netikėtų svečių ar kvietimo į pramoginį renginį, pobūvį, pasimatymą. Galbūt kažkuo nustebins romantiškai nusiteikęs pažįstamas asmuo arba jūsų pačių vaikai.

SKORPIONAS. Pasimėgaukite namų ramybe arba išvažiuokite į gamtą. Neprimeskite savo norų ir elgesio modelio šeimos nariams - leiskite jiems patiems nuspręsti, palaikyti jums draugiją ar ne.

ŠAULYS. Atsakykite į laiškus, žinutes. Bendraudami su aplinkiniais kontroliuokite savo kalbą, nes netyčia į viešumą gali iškilti senas melas, svetimos paslaptys. Galite įsigyti norimą daiktą.

OŽIARAGIS. Šiandien labiausiai turėtų džiuginti meilės sritis arba kelionės, su grožiu, turizmu susijęs verslas ir pan. Būsite nusiteikę lepinti mylimus žmones, vaikus. Virtualus romanas gali virsti realiu, jeigu tik įvyks realus pasimatymas.

VANDENIS. Emocijos veršis per kraštus, niekaip negalėsite atitrūkti nuo išgyventos situacijos ar aštraus pokalbio nuotrupų. Pasistenkite atsipalaiduoti malonioje aplinkoje ar gamtoje.

ŽUVYS. Tikėtina, kad šiandien būsite nusiteikę romantiškai, meniškai ar net mistiškai. Tačiau jei nenorite prarasti geros būsenos, jums nederėtų veržtis į žmonių susibūrimo vietas, ieškoti didelės kompanijos.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS