Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 11 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 11 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 11-ajai, šeštadieniui.

AVINAS. Šiandien nesiaiškinkite meilės, šeiminių ar kitų santykių, ypač jei jaučiate, kad viduje kunkuliuoja neigiamos emocijos. Pasistenkite suvaldyti aistrą išlaidauti. Labiau saugokite turtą nuo vagių, o sveikatą - nuo neigiamų poveikių. Atsargiai kelyje.

JAUTIS. Būsite dirglūs, nervingi. Emocijų audrą gali sukelti kritiškas žodis, replika, nemalonus prisiminimas, mintis apie galimus išbandymus. Nemalonius pokalbius verčiau atidėkite. Įtampą išliekite užsiimdami kūryba. Atsargiai kelyje.

DVYNIAI. Tikėtina, kad atsinaujins sena širdgėla arba sveikatos problema. Gali kilti nerimas dėl nelegalaus poelgio, techninės problemos. Gali stebinti pažįstami žmonės, giminaičiai. Turbūt atsiskleis anksčiau nepastebėtos jų savybės.

VĖŽYS. Gali atsitikti kažkas malonaus - galbūt jus aplankys gera naujiena, o gal užmegsite žavią pažintį, eisite į pasimatymą. Tik labai saugokite piniginę, automobilį - netoli sukinėsis nesąžiningi asmenys. Atidžiau prižiūrėkite vaikus, neverskite jų rizikuoti.

LIŪTAS. Regis, šiandien nepavyks įgyvendinti numatyto plano. Neskubėkite finansiškai ar kitaip įsipareigoti. Su artimaisiais vertėtų pasitarti, jei ketinate išleisti nemažai pinigų. Saugokite transporto priemonę, turtą.

MERGELĖ. Jums atrodys, kad krinka jūsų perspektyvos ir planai. Ne visiems bus priimtinos jūsų pažiūros, vertybės, todėl neskubėkite atsiskleisti ar kritikuoti kitų. Kelyje bei su technika, chemikalais, vaistais elkitės itin atsargiai.

SVARSTYKLĖS. Norėsite kažką gauti greitai ir lengvai, bet turbūt teks susitaikyti su kitų žmonių pasirinkimo teise. Atsargiai dalinkite pažadus, paskolas. Vertėtų numatyti pasekmes. Netikėtai gali paaiškėti, kad sąžiningumas ir saugumas tėra iliuzija.

SKORPIONAS. Pasireikš ūmi nuotaikų kaita, emocinis nestabilumas. Galbūt patirsite nemažą įtampą, teks rizikuoti. Galite ne juokais įskaudinti artimą žmogų. Nenustebkite, jei sulauksite atitinkamo atoveiksmio.

ŠAULYS. Kad ir kaip būtų apmaudu, nepraktiški jūsų užmojai nepasieks norimo rezultato. Gresia avarijos. Jauskite atsakomybę, saiką, būkite atsargūs, kad nepakenktumėte savo ir kitų sveikatai. Labiau prižiūrėkite vaikus.

OŽIARAGIS. Tikėtini reikšmingi susitikimai, tačiau sunkoka bus išlikti draugiškiems. Visur matysite priešus, kažką kaltinsite nesąžiningumu, liežuvavimu. Labiau prižiūrėkite savo atžalas ir saugokite piniginę bei santaupas.

VANDENIS. Šiandien galite gauti pasiūlymą, dvelkiantį rizika ar paslėpta apgaule. Savo nekantrumu ir savavališkumu galite įžeisti, nuvilti artimą žmogų. Pasisaugokite avarijų, traumų.

ŽUVYS. Nusimato kelionė, bet joje galimi trikdžiai, nesusipratimai. Labiau pasverkite savo žodžius nepažįstamoje draugijoje, nes galite pasakyti tai, dėl ko netrukus pasigailėsite. Venkite rizikos kelyje. Saugokite savo ir kitų sveikatą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS