Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 17 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 17 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 17-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Nebijokite surizikuoti, jeigu kažko labai norite ir dvejojate. Tikriausiai pavyks užsidirbti pinigų arba susitarti dėl būsimo uždarbio. Neatsisakykite praleisti laisvalaikio su asmeniu, kuris žadina ypatingus jausmus.

JAUTIS. Gera diena ir darbo, ir partnerystės reikalams. Jūsų atidumas, diplomatiškas elgesys tiesiog pakerės aplinkinius. Noriai tarpininkausite arba imsitės nebaigtų reikalų. Palanku atnaujinti svarbų ryšį.

DVYNIAI. Šiandien gerai suprasite kitus žmones, įsiklausysite į jų nuomones. Atsiras progų išsiaiškinti nesutarimus, suderinti interesus. Tikriausiai sulauksite gerų naujienų.

VĖŽYS. Būsite kupini meilės vilčių, fantazijų. Intuityviai suvoksite, kaip dera elgtis, kad svajonės imtų pildytis. Tikriausiai laipsniškai pavyks susigrąžinti tai, ką buvote praradę.

LIŪTAS. Šiandien galbūt gausite sulauksite pageidaujamo atsakymo arba trokštamo dėmesio iš žmonių, kurie jums labai rūpi. Tik pasistenkite atskirti darbą nuo pramogų.

MERGELĖ. Šiandieną tą patį, ką dalinsite kitiems, gausite ir patys. Galite tikėtis vertingo pasiūlymo ar patarimo. Malonia staigmena gali nustebinti jums neabejingas asmuo. Tikėtina įdomi kelionė, renginys.

SVARSTYKLĖS. Regis, šiandien jums begaliniai reikės dėmesio, komforto. Galite sudaryti naudingą sutartį, gauti avansą, honorarą, pelną, prizą, įsigyti vertingą daiktą ar pan.

SKORPIONAS. Šiandien rasite protingas išeitis iš bet kokių padėčių. Galimas finansinis, materialinis laimėjimas. Regis, seksis padaryti norimą įspūdį tiems, nuo kurių priklauso jūsų perspektyvos. Palanku dalyvauti konkurse, skirti pasimatymus, keliauti.

ŠAULYS. Ši diena gali būti gana sėkminga. Galbūt išsipildys jūsų slaptas troškimas arba tai, kas buvo jums labai svarbu, pagaliau išsispręs. Šiek tiek pakeiskite įvaizdį, jei kažkuo esate nepatenkinti.

OŽIARAGIS. Šiandien nesunkiai atliksite suplanuotus darbus ir dar spėsite parodyti dėmesį tiems, kuriais žavitės. Draugystės, meilės, harmonijos atkūrimui šeimoje ši diena - kaip tik. Išnaudokite pasitaikančias progas.

VANDENIS. Tikėtina, kad šios dienos įvykiai ar susitikimai leis apsispręsti dėl tolesnių žingsnių. Galbūt kompetentingo asmens kritika atvers jums akis ir dėl to pasirinksite tinkamą kryptį.

ŽUVYS. Nusimato susitarimas, galintis suteikti svarbių vilčių. Galite gauti ar atrasti tai, ko visai nesitikėjote. Tikėtina, kad ypatingų įspūdžių patirsite kelionėje ar bendraudami su kitokios kultūros ir tradicijų žmonėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS