Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 19 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 19 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 19-ajai, sekmadieniui.

AVINAS. Būtų gerai, kad šią dieną praleistumėte nekasdieniškai, keliaudami ar pan. Jums reikia įspūdžių, vaizdų. Pokalbis su nepažįstamu asmeniu gali labai suintriguoti. Galite apsispręsti dėl tolimos kelionės, tarptautinio renginio, studijų aktualijų.

JAUTIS. Būsite seksualūs ir išlaidūs. Jeigu sieksite gerų pokyčių asmeniniuose santykiuose, partnerystėje, jums gali pavykti. Svarbu, kad partneris jaustųsi gerbiamas ir mylimas, o ne tik kaip sekso objektas.

DVYNIAI. Venkite per daug reikalauti iš savo sutuoktinio ar meilės partnerio ir ignoruoti jo dėmesį, pasiūlymus. Nudžiuginkite artimuosius viena kita malonia smulkmena.

VĖŽYS. Jei savijauta bus gera, tuomet viską, kas vyksta aplink jus, gebėsite priimti pozityviai ir išmintingai. Nauji įspūdžiai gali paskatinti keisti veiklą, gyvenimo būdą ar įvaizdį.

LIŪTAS. Pravartu aktyviai pailsėti, nuoširdžiai pabendrauti su vaikais, mylimaisiais. Bet kuriuo atveju, būsite linkę ieškoti smagių nuotykių, reikštis scenoj, konkursuose. Ir jums tai seksis.

MERGELĖ. Labiausiai rūpės turtiniai ir piniginiai reikalai, įvairūs pirkiniai bei artimų žmonių įvertinimas. Ir patys geriau suvoksite, ir kiti pamatys, ką esate sukaupę ar ko nusipelnę.

SVARSTYKLĖS. Veiklos netrūks, būsite linkę flirtuoti, šmaikštauti. Tikėtinas susitikimas su turinčiu ką papasakoti, kuo nustebinti asmeniu. Gali būti, kad pasimėgausite įdomiais vaizdais ir skoniais arba įsigysite trokštamą daiktą.

SKORPIONAS. Regis, atsiras naujų meilės, didesnio komforto arba praturtėjimo vilčių. O galbūt tiesiog pasidžiaugsite tuo, ką turite ir nebesigraušite, jeigu kažko stokojate.

ŠAULYS. Noriai bendrausite ir trauksite aplinkinių dėmesį, lengvai pelnysite jų palankumą. Regis, netrūks priešingos lyties dėmesio. Galimas išsvajotas pasimatymas arba kažkas paskatins naujas viltis.

OŽIARAGIS. Netinkamas laikas reikšti asmenines ambicijas, ieškoti triukšmingų kompanijų. Pravartu daugiau pamąstyti vienumoje, atsiribojus nuo svetimų įtakų. Akivaizdu, kad patys turite spręsti savo problemas ir nelaukti, kad tai padarytų kiti.

VANDENIS. Neatsisakykite šaunaus pasiūlymo, kolektyvinės pramogos. Nusimato jaudinamas susitikimas, įdomi pažintis. Tikriausiai išsiplės draugų ir pažįstamų arba jūsų interesų ratas.

ŽUVYS. Tikriausiai pajusite įkvėpimą imtis naujų žygių, sumanymų. Galite dalyvauti įdomiame renginyje, ekskursijoje, užmegzti vertingą pažintį. Galbūt jus sudomins užsieniečio pasiūlymas. Jis išties vertas dėmesio.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS