Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 31d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 31D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 31-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Diena bus gana rami, harmoninga. Galite imtis naujos veiklos, tartis dėl verslo, nekilnojamojo turto reikalų. Turbūt pavyks pagerinti išorinį įvaizdį ir laimėti aplinkinių simpatijas. Tikriausiai tam tikra prasme pasijusite praturtėję.

JAUTIS. Palankus metas viskam, kam reikia drąsios iniciatyvos, originalumo ir darbštumo. Dėl savo gabumų ar susiklosčiusių aplinkybių galite atsidurti dėmesio centre. Galbūt sulauksite pažadų, susijusių su karjera, meile ar vaikais.

DVYNIAI. Slapta veikla gali duoti apčiuopiamą rezultatą. Tačiau nederėtų apgaudinėti, sukčiauti - tai pakenktų ne vien jūsų įvaizdžiui. Savo veiksmus turėtumėte labiau derinti su kitų, antraip gali atsirasti nenumatytų kliūčių.

VĖŽYS. Nusimato naudinga išvyka, svarbus susitarimas, pasiūlymas. Būsite gana išradingi bei energingi ir darysite didelę įtaką kitiems. Galimos neblogos permainos darbe ar kitur. Jei neturėjote tikro draugo, džiaugsitės užmezgę viltingą draugystę.

LIŪTAS. Šiandien nebus kada ilsėtis. Jei žiopsosite ir delsite, gali nukentėti kai kurie jūsų interesai arba teks keisti numatytus planus. Tačiau svarbu ne tik platūs užmojai, bet ir pozicijos aiškumas, veiksmų nuoseklumas. Galite kažkuo pasižymėti viešumoje.

MERGELĖ. Naudinga gali pasirodyti kelionė arba bendras projektas su užsieniečiais. Regis, jums seksis stiprinti savo autoritetą. Gali atvykti svečias iš toli. Daug kalbėsite apie studijas, išvykas, ateities planus.

SVARSTYKLĖS. Iš pažįstamo žmogaus gauta informacija gali padėti pagerinti turtinius, piniginius, verslo reikalus. Ne pro šalį būtų išsiaiškinti su partneriais ar draugais finansines problemas, aptarti skolinimosi, kreditavimo, paramos galimybes.

SKORPIONAS. Aplinkybės turėtų būti jums palankios, jeigu mėginsite įrodyti savo teisybę, atsikovoti prarastas pozicijas ar kt. Seksis ieškoti naujų partnerių, padėjėjų. Svarbu nepasirodyti neapsisprendusiems, besiblaškantiems.

ŠAULYS. Gali išsispręsti aktualus klausimas, susijęs su darbu, verslu ar nuosavybe. Tarpininkavimas ar investicija turbūt pasirodys naudingi ir suteiks jums naujų galimybių. Drąsiai galite derėtis dėl pareigų, darbo užmokesčio.

OŽIARAGIS. Diena žada romantišką polėkį, išaugusį kūrybingumą. Sunku bus atsiginti nuo koketiškų priešingos lyties atakų. Regis, sugebėsite suderinti intensyvią darbinę veiklą bei jausmus, kurie neliks be atsako. Staigmenų gali pateikti vaikai.

VANDENIS. Galite pajusti didelį kai kurių asmenų nepasitikėjimą arba patys įtariai žvelgsite į tuos, kurie gina kitokią poziciją. Vikriai suksitės atlikdami darbus, kad turėtumėte daugiau laiko sau ir šeimai.

ŽUVYS. Galite vykti į netolimą kelionę, sudaryti sutartis, reklamuotis, apsipirkinėti. Bet kuriuo atveju, nusimato renginių, susitikimų ir daug naujienų. Nepraleiskite pro ausis vertingos informacijos.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS