Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugpjūčio 7 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGPJŪČIO 7 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugpjūčio 7-ajai, antradieniui.

AVINAS. Suaktyvės korespondencija, informacijos paieškos. Galbūt gausite laišką ar pranešimą apie jums aktualų dalyką. Tiesa, dėl kažko koją kaišioti gali pavyduoliai ir nevengiantieji pasinaudoti svetimu geru.

JAUTIS. Šiandien pravartu iš peties padirbėti. Galite išgirsti patarimų, kaip išplėsti veiklą, praturtėti. Galbūt nuskambės ir nelegalaus pasipelnymo pasiūlymas. Pastarasis gali įvelti jus į problemas.

DVYNIAI. Galite nuveikti daug naudingo, tik reikėtų nepamiršti, kad sėkmė kainuoja. Pokalbis su valdžios atstovu, darbdaviu bus produktyvus ir gali tapti nauju laipteliu pageidaujama kryptimi, tačiau per anksti neapsidžiaukite.

VĖŽYS. Kažko reikalaudami, siekdami, nepersistenkite, būkite nuoseklūs, jauskite atsakomybę. Nederėtų trukdyti tiems, kurie ieško vienatvės, tylos, o jeigu to reikia jums, neslėpkite šio noro.

LIŪTAS. Regis, jausite įtampą, baiminsitės, kad nespėsite padaryti užsibrėžtų darbų, kad neįtiksite valdžiai ar užsakovui. Netikėtumų gali pateikti jūsų draugai. Kaip bebūtų, iš jų lauksite daugiau pagalbos, nei tai realu, jei tik sugebėsite įtikinti, kad jie jums itin svarbūs.

MERGELĖ. Ši diena bus nerami dėl kai kurių neįvykdytų įpareigojimų, pastabų, reikalavimų. Išties bus nesmagu, jei į darbų pabaigą pamatysite, kad kiti jūsų pastangų nevertina ar net sumenkina.

SVARSTYKLĖS. Galimas pranešimas iš toli ar iš valstybinės įstaigos. Galbūt teks ištuštinti piniginę vykdant stambų apsipirkimą, ruošiantis kelionei ar kt. Jeigu tik panorėsite, šauniai papramogausite.

SKORPIONAS. Galimas higieninis ar mokesčių patikrinimas, aktualus darbo interviu ar pan. Galbūt teks skubiai grąžinti skolą ar investuoti į verslą. Per daug nepasiduokite draugų ir partnerių įtakai.

ŠAULYS. Šiandien atlikite neatidėliotinus reikalus, tvarkykite finansinius dokumentus ir pan. Deja, mažai tikėtina, kad seksis konstruktyviai spręsti konfliktus, šeiminius nesusipratimus. Stenkitės atsikratyti negatyvaus požiūrio.

OŽIARAGIS. Jei jums ne atostogų metas ir reikia dirbti, darbuokitės rimtai, atsakingai, nes dėl aplaidumo ar piktnaudžiavimo tarnybine padėtimi gresia nemalonumai. Norintiems susirasti naują darbą gali pasisekti, tik vargu ar ilgam.

VANDENIS. Kol neatliksite būtinų darbų, jausite nerimą ir nepasitenkinimą. Tik įvykdę pareigas, pasijusite geriau, kils noras flirtuoti, švęsti, organizuoti pramogas. Labiau saugokite tai, kas jums brangu materialine ar kita prasme.

ŽUVYS. Tikėtina, kad atsiras neatidėliotinų reikalų. Emocijos ims viršų, todėl lengva sugadinti santykius. Tai, ką dabar išplepėsite kaip paslaptį, sužinos visi. Galite būti kaltinami faktų iškraipymu, tendencingumu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS