Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugsėjo 14 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 14 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 14-ajai, penktadieniui.

AVINAS. Jūsų kompetencija, objektyvus požiūris kitiems darys įspūdį. Visgi nepiktnaudžiaukite kitų žmonių pasitikėjimu, atsakingai elkitės su bendrais ir svetimais pinigais, dokumentais.

JAUTIS. Tarpusavio santykiuose padaugės įtampos. Ieškokite būdų ją sumažinti. Iš partnerių, o gal oponentų sužinosite naudingų ir praktiškų dalykų. Stenkitės pasinaudoti suteikta informacija, mokykitės iš svetimos patirties.

DVYNIAI. Būsite nusiteikę daug nuveikti, bet galite susidomėti kitais dalykais. Iš publikacijų ar interneto sužinosite kažką svarbaus. Tai padės jums apsispręsti, padaryti prasmingas išvadas.

VĖŽYS. Elgsitės taip, tarsi būtumėte ištroškę dėmesio, avantiūrų. Galbūt veršitės į sceną arba ten, kur gausu priešingos lyties atstovų. Nieko gero, jei pernelyg pataikausite vaikų užgaidoms. Regis, susitiksite su bičiuliais ar gerbėjais, kurie padės atitrūkti nuo rūpesčių.

LIŪTAS. Šiandien galite būti perdėtai emocingi ir jautrūs. Regis, nerimausite dėl savęs, šeimos narių, net be priežasties (nors priežasčių veikiausiai bus). Į vakarą augs poreikis linksmintis, patirti meilės arba publikos dėmesio.

MERGELĖ. Galimas santykių su artimais draugais, giminaičiais atnaujinimas arba pagaliau suvoksite, kas jums trukdo geriau sutarti. Tikėtinos palankios naujovės, jei norite sudaryti dalykines sutartis, leistis į kelionę.

SVARSTYKLĖS. Derėtų pasirūpinti materialinių pozicijų sutvirtinimu, verslo reikalais. Paaštrės uoslė pinigams, naudingiems sandoriams. Tačiau gali būti, kad partneriai nepasižymės kuklumu ir dorumu, derėdamiesi dėl savo dalies ar ko nors prašydami.

SKORPIONAS. Jūsų apetitas staiga smarkiai išaugs. Tai gali būti susiję ir su turtu, ir su meile. Tuo pačiu pasižymėsite dosnumu, optimizmu. Svarbu būti sąžiningiems kontaktuose, partnerystėje, ypač jei jie susiję su bendrais pinigais.

ŠAULYS. Būsite svajingai nusiteikę, jautrūs aplinkai ir kitų nuomonei. Galbūt stokosite emocinės pusiausvyros. Sėkmė galima socialinėje sferoje, kūrybos reikaluose. Tačiau į paviršių gali iškilti nelegali afera.

OŽIARAGIS. Jums gali labai rūpėti tai, kas susiję su visuomeniniais, socialiniais reikalais, politika. Manysite, kad aplink jus yra žmonių, kuriais galite garantuotai pasitikėti. Vis dėlto nebūkite tokie užtikrinti, kad nenudegtumėte.

VANDENIS. Norite ar nenorite, prie kai kurių gyvenimo permainų jums teks prisitaikyti. Tai gali išeiti į gera. Prislopinkite ambicijas ir džiaukitės tuo, ką gaunate iš gyvenimo, kitų žmonių.

ŽUVYS. Pravartu daugiau dėmesio skirti mokslo, darbo reikalams - pastangos duos gerus vaisius. Tikėtinos naujienos iš toli arba iš valstybinės institucijos. Klausimas, susijęs su mokslu, užsieniu, kelione, turėtų išsispręsti teigiamai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS