Dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų (rugsėjo 20 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 20 D.)

  • 0

Avinas

Venkite abejonių, nes jos gali sujaukti viską, ką suplanavote. Stenkitės, kiek įmanoma, vengti konfliktų su vadovybe. Nemaloni žinia turės įtakos šios dienos įvykiams. Žiūrėkite į viską paprasčiau – taip pavyks išlaikyti vidinę pusiausvyrą.

Jautis

Diena kupina problemų ir sunkumų. Antroji dienos pusė bus labiau subalansuota ir žada malonių susitikimų, žinių iš žmonių, kurios jus pradžiugins. Reikėtų vengti tolimų kelionių. Stenkitės nešvaistyti jėgų be reikalo.

Dvyniai

Vadovaukitės tik savo nuomone ir neimkite į širdį, ką sako kiti. Diena puiki aktyviam poilsiui, taip pat leisti laiką su draugais. Pajusite jaukumą ir komfortą, o aplinkiniai jus puikiai supras. Venkite pasyvumo.

Vėžys

Atskleiskite savo vaizduotę. Net drąsiausios idėjos gali būti patvirtintos. Sulauksite žinių, kurios privers pakeisti kelių artimiausių mėnesių planus. Darbo klausimų sprendimą atidėkite kitam, palankesniam, laikui.

Liūtas

Atėjo laikas užbaigti visus reikalus, kuriuos jau seniai norėjote atlikti. Būtinai kur nors nuvykite, įsigykite pirkinį, kurį seniai planavote. Tačiau ir neplanuoti pirkiniai sukels teigiamų emocijų. Neverta per daug kalbėti apie savo pasisiekimus.

Mergelė

Diena klostysis neblogai, išskyrus su finansais susijusius klausimus. Bendravimas su netikėtais svečiais suteiks daug teigiamų emocijų ir motyvuos pradėti kažką naujo. Pasinaudokite galimybe gauti naudos iš senų reikalų.

Svarstyklės

Įprasta diena, nebus jokių ryškių įvykių. Pasistenkite ją skirti šeimos ryšiams stiprinti, santykiams gerinti ir įsisenėjusiems konfliktams su aplinkiniais spręsti. Palankios išvykos prie vandens telkinių.

Skorpionas

Diena tinka atsipalaidavimui ir ramybei. Skirkite ją dvasiniam nušvitimui, savęs pažinimui, atidžiai apsvarstykite savo einamuosius reikalus. Stenkitės kuo mažiau bendrauti su kolegomis ir nerodyti perteklinio aktyvumo.

Šaulys

Atmeskite visas abejones ir nepasitikėjimą. Diena tinkama paversti drąsiausias idėjas realybe, o jas įgyvendinti pavyks tiems, kurie visiškai pasitiki savo jėgomis. Palankus metas pokyčiams. Galite gauti žinių iš toli.

Ožiaragis

Neverta priimti rimtų sprendimų, atidėkite juos kitai dienai, nes galite priimti neapgalvotą sprendimą ir paskui dėl to gailėtis. Būtinai pailsėkite gamtoje arba papramogaukite. Venkite net nedidelio kiekio alkoholio.

Vandenis

Seksis kelionės, įskaitant komandiruotes. Aplinkiniai jus puikiai supras, todėl bus gera proga užmegzti pelningų ir reikalingų ryšių. Tačiau pradėti kažką naujo nevertėtų. Kad ir kas nutiktų, svarbu išlaikyti teigiamą požiūrį.

Žuvys

Verta atkreipti dėmesį į savo sveikatą. Jeigu negaluojate, dabar pats laikas apsilankyti pas specialistą – tai padės išvengti problemų ateityje. Netrukus įtakingi žmonės įvertins jūsų idėjas ir pasiūlys bendradarbiauti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS