Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugsėjo 23 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 23 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 23-iajai, sekmadieniui.

AVINAS. Galite jaustis nusivylęs savimi ar artimu žmogumi, turbūt vargins savigrauža. Nepiktnaudžiaukite svaigalais, nesielkite neetiškai ir neatsargiai. Pasistenkite nepasiduoti abejotinai įtakai.

JAUTIS. Jei dalyvausite renginyje, gali išsiplėsti visuomeniniai ryšiai, draugų ratas. Tačiau nederėtų pulti į atsitiktinį glėbį ar avantiūrą. Tai, kas atrodys panašu į tikrą jausmą ar pripažinimą, gali būti tik vaizduotės žaismas.

DVYNIAI. Šiandien bus nelengva, jei savyje ir kituose kurstysite pavydą, ambicijas. Verčiau rimčiau pamąstykite, prieš išsakydamas savo nuomonę, piktesnius argumentus. Grės traumos, tad būkite itin atsargus.

VĖŽYS. Kils poreikis su kuo nors, ko galbūt realiai nepažįstate, pasidalinti savo mintimis bei troškimais. Galite turėti reikalų su užsieniečiais. Tačiau ši diena nebus tokia sklandi kaip norėtųsi. Jeigu įmanoma, pravartu atidėti pasimatymą, kelionę.

LIŪTAS. Šiandien labiau tausokite savo sveikatą, venkite svaigalų, įtartinų produktų, persitempimo ir stresų. Jeigu reikia rašyti, atlikti protines užduotis, bus išties nelengva, nes susikaupti trukdys įvairūs dirgikliai.

MERGELĖ. Jums gali nerimą sukelti antrosios pusės keliami reikalavimai, pretenzijos. Venkite slapta kerštauti, elgtis nebrandžiai, nes vėliau dėl to gailėsitės. Pasisaugokite sukčių.

SVARSTYKLĖS. Tikėtinos emocijos dėl pasikeitimų asmeniniuose santykiuose, nesusipratimų ar keisto atšalimo. Galbūt žlugs kai kurios iliuzijos. Nerimo gali sukelti jūsų ar artimo žmogaus sveikata.

SKORPIONAS. Šią dieną skirkite turiningam laisvalaikiui kartu su mylimu žmogumi, vaikais. Jeigu pajusite meninį įkvėpimą, realizuokite jį. Tačiau lengvabūdiškas meilės nuotykis ar abejotina pramoga gali per daug kainuoti.

ŠAULYS. Šiandien gali paaiškėti, kad kai kurie nežino gero tono taisyklių ir leidžia sau gadinti mikroklimatą dėl niekų. Galbūt sužinosite, kad atsirado nenumatytų aplinkybių ir keičiasi jūsų planai.

OŽIARAGIS. Jums bus nelengva, jei privalote atlikti pareigą, kuriai labai priešinasi jūsų vidinė būsena arba kas nors iš aplinkinių. Galite prisiklausyti keistų komentarų. Atsargiai kelyje.

VANDENIS. Nusimato problemos dėl tarpusavio santykių ar pinigų, muitų. Verčiau neskubėkite internetu užsisakyti kai kurių prekių, paslaugų. Reikėtų įsitikinti, kad neliksite apgauti. Gali kilti kliūčių ir bandant kažką parsivežti iš užsienio.

ŽUVYS. Šiandien nelengva bus išvengti konfliktų tiek su artimaisiais, tiek kituose santykiuose. Būtų geriau nepradėti ginčytis ar meluoti. Labiau paisykite kitos pusės poreikių ir interesų. Saugokitės traumų.

Geros dienos! 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS