Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (rugsėjo 27 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (RUGSĖJO 27 D.)

  • 0

Astrologinė prognozė rugsėjo 27-ajai, ketvirtadieniui.

AVINAS. Derėtų nuodugniai apsvarstyti piniginius, turtinius reikalus, be išankstinio nusistatymo ir godumo, suvokiant, kad kiek gauni, tiek kažkokia forma ir atiduodi. Ir atvirkščiai. Jei reikia pagalbos, tarpininkavimo, tai kainuos, bet išeis į naudą.

JAUTIS. Šiandien būsite nervingi, impulsyvūs, jūsų reakcijos į nepatinkančius dalykus bus aštrios ir nelabai adekvačios. Tinkamai eksploatuokite techniką, nes lengva bus ją sugadinti, susižeisti bei kitus sužeisti.

DVYNIAI. Šiandieną daug galvosite apie nuo kitų slepiamas savo problemas bei viltis. Kas tai bebūtų, norėsis, kad ir toliau liktų paslaptyje. Dėl to būsite linkę kurti keistas versijas arba su humoro pagalba išsisukinėti nuo atsakymų.

VĖŽYS. Nusimato netikėti pokyčiai, kontaktai, pasiūlymai. Galbūt įsiliesite į naują kolektyvą ar užmegsite internetinių pažinčių, susidomėsite neįprasta veikla ar keistu asmeniu.

LIŪTAS. Ši diena žada nervingų situacijų, neplanuotų pokyčių. Kad ir kokie rūpesčiai jus kamuotų, pasistenkite išlikti geros nuotaikos ir negadinti jos kitiems. Regis, jums pavyks pastūmėti pirmyn dalykinius reikalus, gauti ar užsakyti norimą prekę ir pan.

MERGELĖ. Nerimą jums kels naujovės, netikėtumas, vykstantys aplink jus ar netgi kažkur žymiai toliau. Regis, su tam tikru nesaugumo jausmu investuosite į šeimos gerovę ar savo verslą. Kad ir kaip jaučiatės, tai turėtų atnešti naudos.

SVARSTYKLĖS. Pravartu planuoti šeimos biudžetą, pagalvoti, kaip galima sumažinti išlaidas, ką daryti su investicijomis, skolomis, dideliais vaikų poreikiais ar jų sukelta žala. Neliksite nepastebėti gerbėjų, sulauksite intriguojamų pasiūlymų, užuominų.

SKORPIONAS. Mintys suksis apie artimo žmogaus situaciją ir elgesį. Bus nervingų akimirkų, ir galbūt kils agresijos, traumų grėsmė. Stenkitės to neprovokuoti.

ŠAULYS. Šiandien jums itin parūps įvaizdis, tvarka, sveikata ir higiena. Tai gali pasireikšti visose srityse - namų, ūkio, darbo, stiliaus, augintinių. Atsargiai kelyje.

OŽIARAGIS. Poreikis mylėti, patirti naujų pojūčių ar kažkaip atsinaujinti stipriai išaugs. Galite vykti į aklą pasimatymą su internautu. Arba originaliai reikšitės veikloje, susijusioje su kūrybiniais projektais, verslu.

VANDENIS. Jums norėsis to, kam prieštarauja artimi žmonės. Elgsitės gana maištingai, spontaniškai. Galbūt kils pagunda išlėkti kažkur toli. Arba išleisti nemažai pinigų tam, kad jūsų aplinka ar technika taptų modernesnė.

ŽUVYS. Kažkuo gali nustebinti artimas žmogus. Dėl netikėtos informacijos kai kurie planai, reikalai gali pakrypti į neplanuotą pusę. Nors dėl to sutriksite, netrukus suprasite, kad taip ir turėjo nutikti.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS