Dienos horoskopas 12 zodiako ženklų (sausio 15 d.) | KaunoDiena.lt

DIENOS HOROSKOPAS 12 ZODIAKO ŽENKLŲ (SAUSIO 15 D.)

  • 1

Astrologinė prognozė sausio 15-ajai, pirmadieniui.

AVINAS. Nelengva bus realizuoti profesinius sumanymus bei kitus rimtus planus, netgi pasitelkus jums pavaldžius ar pritariančius žmones. Galbūt teks bendrauti su itin reikliais, nelanksčiais asmenimis, pareigūnais. Nusimato problemos, nuostoliai.

JAUTIS. Šiandien patirsite didelę emocinę įtampą. Kontaktai su užsieniečiais ar įtakingais veikėjais bus sunkūs, varginantys. Pasistenkite pareigingai vykdyti pareigas, nes darbdaviai ir klientai bus itin priekabūs.

DVYNIAI. Neišvengsite finansinių rūpesčių. Galite sudaryti draudimo sutartį, testamentą, pirkti ar parduoti akcijas. Apdairiai tvarkykite savus ir svetimus pinigus. Tykos pavojai, tad venkite avantiūrų, neprovokuokite rizikingų situacijų.

VĖŽYS. Jumis domėsis priešingos lyties atstovai. Tačiau jie gali jus bauginti savo spaudimu, netaktu. Be to, jeigu nesate laisvi, gali kilti rimtų problemų šeimoje. Nedidinkite konfrontacijos darbe, neerzinkite konkurentų savo išsišokimais.

LIŪTAS. Darbo reikalai reikalaus ypatingo atsakingumo, veiklumo. Tikriausiai gausite informacijos, susijusios su sveikatos tyrimais. Nuo radikalių sprendimų kol kas susilaikykite. Gresia traumos, provokacijos.

MERGELĖ. Būkite labai atsakingi, priimdami sprendimus, susijusius su vaikais ir darbo reikalais. Finansinės ir meilės avantiūros taip pat gali atnešti rimtų problemų. Ypač saugokitės traumų.

SVARSTYKLĖS. Nelabai maloni diena. Daug kam stigs geros nuotaikos, o tai perims ir aplinkiniai. Net nepastebėdami galite privelti klaidų. Gali atsitikti ir taip, kad į tas klaidas kas nors stumtelės. Gali kilti apmaudas, depresija.

SKORPIONAS. Šiandien galite sulaukti nemalonumų bei priekaištų. Nesikarščiuokite, neskubėkite su išvadomis. Jeigu kur nors vyksite, būkite ypač atidūs už vairo, nesnauskite ir nežiopsokite.

ŠAULYS. Sutelksite dėmesį į praktiškus dalykus. Gali nutikti taip, kad stengsitės savo kišenę pripildyti pinigų ne itin sąžiningu būdu. Arba staiga kažko neteksite dėl kitų žmonių apsukrumo, savanaudiškumo.

OŽIARAGIS. Ši diena privers pasirūpinti nebaigtais darbais, sveikatos problemomis. Venkite kontaktų su nedraugiškai nusiteikusiais piliečiais, neprovokuokite skandalų. Nesistenkite atsiplėšti sau to, kas jums nepriklauso.

VANDENIS. Kebli situacija gali priversti jus pasijusti nejaukiai. Tikėtinas puolimas iš pasalų arba įžūlus išsisukinėjimas, nelegali veikla, intrigos. Kažkas gali jus suklaidinti, įvelti į avantiūrą ar provokaciją.

ŽUVYS. Šiandien bus sunku padaryti gerą įspūdį aplinkiniams, įtikti. Kur kas lengviau susikompromituoti, apsikvailinti, prarasti pasitikėjimą. Nederėtų švaistytis tuščiais pažadais ir prisiimti abejotinų įsipareigojimų. Gali nuvilti draugas, gerbėjas.

Geros dienos!

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

svarstykles

kilo apmaudas,depresija,kai pastumejo nuo laiptu,,,,tai teisinga prognoze siandienai-rasau is kapo duobes,SUPER PASTUMEJO

SUSIJUSIOS NAUJIENOS